0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είναι γνωστό τι έκανε η ΠΕΑ τα προηγούμενα χρόνια με τους γυμναστές και τα ΤΑΔ.Γι αυτό στη συνείδηση των συναδέλφων έχει απαξιωθεί.
Πόσοι πάτησαν ποτέ το πόδι τους σε συνελευσειςτης πεα???εγώ πάντα 10 με 20 το πολύ άτομα θυμάμαι 2 χρόνια στο νομο μου. Πόσοι κατέβηκαν να ψηφίσουν όταν λέγαμε ελάτε στατοπικα να ψηφίσετε να έχουμε δύναμή για τα κεντριικα? ??μην αποποιουμεθα των ευθυνών μας και για όλα φταίνε μόνο οι άλλοι.
Επίσης ζω στο νομό,που "κυβερνούσε" η Ελενίτσα.
Παράθεση από: miltos74 στις Ιουλίου 22, 2011, 08:33:28 pmΠόσοι πάτησαν ποτέ το πόδι τους σε συνελευσειςτης πεα???εγώ πάντα 10 με 20 το πολύ άτομα θυμάμαι 2 χρόνια στο νομο μου. Πόσοι κατέβηκαν να ψηφίσουν όταν λέγαμε ελάτε στατοπικα να ψηφίσετε να έχουμε δύναμή για τα κεντριικα? ??μην αποποιουμεθα των ευθυνών μας και για όλα φταίνε μόνο οι άλλοι. Για το ότι δεν πατούσαν στις συνελεύσεις έχει ευθύνη η ίδια η πεα και Όχι οι συνάδελφοι. Αυτο που κάποτε εξέφραζε η πεα, σήμερα δεν Υπάρχει. Δοκιμάστε να επικοινωνεισετε με αυτουσ για παράδειγμα και θα εισπραξετε μια τεράστια αδιαφορία. Κατάντια...
Απλώς δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτά δεν είχαν μαθευτεί νωρίτερα,για να αντιδράσουν όλοι οι συνάδελφοι,γιατί οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν.