*

Αποστολέας Θέμα: Η ανύπαρκτη ΠΕΑ  (Αναγνώστηκε 2859 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος loukritiα

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Η ανύπαρκτη ΠΕΑ
« στις: Ιουλίου 22, 2011, 01:34:01 am »
Καθομαι και σκέφτομαι και λυπάμαι που  δεν εχουμε κάποιον συνδικαλιστικό κλάδο με δυναμική επιρροή να παλεύει για τα δικαιώματα μας και για όσα τραβάμε σαν αναπληρωτές.  Όσο θυμάμαι εκεινον τον φυσικό τον ταμία -νομίζω- της ΠΕΑ να βγαίνει χαμεγελαστος απο το γραφείο της Διαμαντοπούλου μου έρχεται να ξεράσω απο την αηδία.

Προσπάθησα πολλές φορές να γίνω μέλος στο κλαμπ που έχουν στο pathfinder για να τους  αλλά και να δω απο περιέγεια τι μπορεί να γραφουν στην ένωση φάντασμα και δεν γίνομαι δεκτή με τίποτε ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΑΠΑΝΩΤΑ E-MAIL MOY.... Κρίμα για για ένα ιστορικο φορέα να έχει καταντήσει έτσι.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Η ανύπαρκτη ΠΕΑ
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:19:29 »

Αποσυνδεδεμένος kairi

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 22, 2011, 10:18:09 am »
πραγματικα ανυπαρκτη. πολλοι απο μας εχουμε δημιουργησει μια ομαδα στο facebook (αδιοριστοι εκπαιδευτικοι (παραταση μεταβατικης)) και προσπαθουμε να συντονιστουμε μπας κ βγαλουμε ακρη. στις σκεψεις μου ειναι και μια επαφη με την πεα αλλα μαλλον δε θα βγαλουμε ακρη.οποιος εχει κατι να προτεινει ωστε να μπορεσουμε να κινητοποιηθουμε με η χωρις την πεα ας το προτεινει

Αποσυνδεδεμένος miltos74

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 22, 2011, 08:33:28 pm »
Πόσοι πάτησαν ποτέ το πόδι τους σε συνελευσειςτης πεα???
εγώ πάντα 10 με 20 το πολύ άτομα θυμάμαι 2 χρόνια στο νομο μου.
 Πόσοι κατέβηκαν να ψηφίσουν όταν λέγαμε ελάτε στατοπικα να ψηφίσετε να έχουμε δύναμή για τα κεντριικα? ??
μην αποποιουμεθα των ευθυνών μας και για όλα φταίνε μόνο οι άλλοι.  ;)

Αποσυνδεδεμένος irenead

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 22, 2011, 08:36:42 pm »
Είναι γνωστό τι έκανε η ΠΕΑ τα προηγούμενα χρόνια με τους γυμναστές και τα ΤΑΔ.Γι αυτό στη συνείδηση των συναδέλφων έχει απαξιωθεί.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:19:29 »

Αποσυνδεδεμένος miltos74

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 22, 2011, 08:51:47 pm »
Γνωρίζω παρά πολύ καλά τι έκαναν οι γυμναστές καθώς και συγκεκριμένα ονόματά. Αλλά όταν φωναζαμε στα κατά τόπους ελάτε συνάδελφοί να αλλάξουμε τα πράγματά αγρόν αγόραζαν άπαντες.
και για να ξέρετε τα κατατοπους έβγαζαν την κεντρική αλλά οι μαγκες  ;) που ήθελαν να κάνουν κουμάντο στο κεντρικό #! Κατά περίεργο τρόπο είχαν κόσμο στις συνελεύσεις τους οι άλλοι λυπαμε αλλά θέριζαν ότι έσπερναν.
και κάλο είναι να μην μιλάμε γενικά. Οποίος θέλει ας μιλήσουμε συγκεκριμένα.

Αποσυνδεδεμένος miltos74

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 22, 2011, 09:00:06 pm »
Και μετά την αποχώρησή μας από το ΔΣ της ΠΕΑ του νομού μου (άλλοι διοριστηκαμε, άλλοι έφυγαν αναπληρωτές μακριά)συνέχισα και σαν μόνιμος να πηγαίνω στις συνελεύσεις της ΠΕΑ.
και φωναζα στους συναδελφους βάλτε υποψήφιοι βρε για το ΔΣ δεν θέλανε. Είχε τρέξιμο βλεπεις και κοντραρισμα με τους διευθυντές δευτεροβάθμιας και όχι μόνο.
τελικά στο ΔΣ επικράτησαν οι τεχνικες ειδικότητες και στις συνελεύσεις μίλαγαν 15 λεπτά για όλες τις ειδικότητες και 2 ώρες για το μανικιουρ στα τεχνικά.  Δεν έχω κάτι με τους τεδχνικης αλλά δεν ήταν συνελεύσεις αυτές που είδα. >:( >:(

Αποσυνδεδεμένος miltos74

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιουλίου 22, 2011, 09:17:10 pm »
Είναι γνωστό τι έκανε η ΠΕΑ τα προηγούμενα χρόνια με τους γυμναστές και τα ΤΑΔ.Γι αυτό στη συνείδηση των συναδέλφων έχει απαξιωθεί.
Λογικό αφού γυμναστές έκαναν κουμάντο πολυυυυυυυ κοντά στη κουτσικου και όχι μονο  ;)
Ας έκαναν καλύτερο κουμάντο οι άλλες ειδικότητες. Ειδικά Θεσσαλίας και κεντρικής Μακεδονιας  ;)
αλλά να ξέρετε οποία ειδικοτητακαι να έχει το πάνω χέρι τον εαυτό της θα κοιτάξει. Από ένα σημείο και μετά είναι θέμα χαρακτήρων των μελών του ΔΣ,

Αποσυνδεδεμένος irenead

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιουλίου 22, 2011, 09:51:24 pm »
Εγώ συνάδελφε πάω στις συνελεύσεις της ΠΕΑΕ.Όσο για την γνωστή Ελενίτσα τι να πούμε,αυτή κατόρθωσε να αναγνωριστεί μέχρι και η προϋπηρεσια στον ΟΑΕΔ.

Αποσυνδεδεμένος irenead

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιουλίου 22, 2011, 09:53:28 pm »
Επίσης ζω στο νομό,που "κυβερνούσε" η Ελενίτσα.

Αποσυνδεδεμένος loukritiα

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιουλίου 22, 2011, 10:07:07 pm »
 Πόσοι κατέβηκαν να ψηφίσουν όταν λέγαμε ελάτε στατοπικα να ψηφίσετε να έχουμε δύναμή για τα κεντριικα? ??
Για το ότι δεν πατούσαν στις συνελεύσεις έχει ευθύνη η ίδια η πεα και Όχι οι συνάδελφοι. Αυτο που κάποτε εξέφραζε η πεα, σήμερα δεν Υπάρχει. Δοκιμάστε να επικοινωνεισετε  με αυτουσ για παράδειγμα και θα εισπραξετε μια τεράστια αδιαφορία. Κατάντια...

Αποσυνδεδεμένος miltos74

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιουλίου 22, 2011, 10:13:32 pm »
Επίσης ζω στο νομό,που "κυβερνούσε" η Ελενίτσα.
Απόλυτα πετυχημένο το:    κυβερνούσε. Και όχι μόνο τον νομό ;)

Αποσυνδεδεμένος irenead

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιουλίου 22, 2011, 10:20:56 pm »
Απλώς δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτά δεν είχαν μαθευτεί νωρίτερα,για να αντιδράσουν όλοι οι συνάδελφοι,γιατί οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν.

Αποσυνδεδεμένος miltos74

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιουλίου 22, 2011, 10:22:50 pm »
Για το ότι δεν πατούσαν στις συνελεύσεις έχει ευθύνη η ίδια η πεα και Όχι οι συνάδελφοι. Αυτο που κάποτε εξέφραζε η πεα, σήμερα δεν Υπάρχει. Δοκιμάστε να επικοινωνεισετε  με αυτουσ για παράδειγμα και θα εισπραξετε μια τεράστια αδιαφορία. Κατάντια...
δοκίμασες να πας σε συνέλευσή στο νομό σου? Αν υπάρχει εκεί σύλλογος.
Εγώ μιλάω για το παράρτημα του νομού μου όπου στελναμε το ΔΣ μνματα στα κινητά των συνάδελφων και δεν ερχόταν. Παρά μόνο λίγοι και οι ίδιοι κάθε φορά. Άρα πιστεύω φαίνεται εύκολα ποιος φταίει. Η καλύτερά ποιος έφταιγε γιατί επαναλαμβάνω έχω 1 χρόνο να πάω σε συνέλευσή και εξήγησα το γιατί.

Αποσυνδεδεμένος miltos74

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Ιουλίου 22, 2011, 10:33:00 pm »
Απλώς δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτά δεν είχαν μαθευτεί νωρίτερα,για να αντιδράσουν όλοι οι συνάδελφοι,γιατί οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν.
και όσοι γνώριζαν έτρεχαν στα ιδιαίτερα τους.
κάναμε συνελεύσεις Κυριακή μεσημέρι για να βολεύει τους συνάδελφους αλλά και πάλι ........
Υπήρχαν και αρκετοί συνάδελφοί που δεν γνώριζαν την ύπαρξή της ΠΕΑ αλλά και που μάθαιναν? .......
επίσης στις συνελεύσεις έρχονταν μόνο οι συνάδελφοί που ήταν κοντά σε διορισμό και ψαχνονταν για νέα η για τίποτα αλλαγές.
Υπήρχαν και οι πολυάσχολοι που έψαχναν πως θα βρουν μέσο να πάρουν τις 11 ώρες πρωινής ωρομισθιας στον οαεδ όπως και άλλου η τις 10 της πδσ σε δυσπρόσιτο. Καταλάβατε πιστευω ;)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182738
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 616
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)