0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγνώμη αλλά εννοείς ότι προσλαμβάνουν στα Ιδιωτικά ΔΗΜΟΤΙΚΑ Μαθηματικούς, Φιλολόγους και λοιπά? (το μεταπτυχιακό στα παιδαγωγικά είναι για μένα άσχετο)
Με την ευκαιρία, όποιος γνωρίζει μου απαντά: Τα μόρια προυπηρεσίας από ιδιωτικό σχολείο τα παίρνουμε από τον πρώτο κιόλας χρόνο πρόσληψής μας σε αυτό ή πρέπει να περάσει συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, για να μοριοδοτηθούμε στον πίνακα των αναπληρωτών;
Παράθεση από: delan στις Αυγούστου 10, 2011, 02:05:30 amΜε την ευκαιρία, όποιος γνωρίζει μου απαντά: Τα μόρια προυπηρεσίας από ιδιωτικό σχολείο τα παίρνουμε από τον πρώτο κιόλας χρόνο πρόσληψής μας σε αυτό ή πρέπει να περάσει συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, για να μοριοδοτηθούμε στον πίνακα των αναπληρωτών;Για να πάρεις τα μόρια, θα πρέπει αρχικά ο ιδιοκτήτης του σχολείου να έχει δηλώσει ότι εργάζεσαι κανονικά στην ειδικότητά σου,δεύτερον να είναι το σχολείο ένα από τα "αναγνωρισμένα" του υπουργείου και τέλος εσύ μπορεί να δουλεύεις χ διάστημα στο σχολείο και κάποια στιγμή να σε καλέσουν στη δημόσια εκπαίδευση, τότε παρουσιάζεσαι στη διεύθυνση που σε κάλεσε και κάνεις μια υπεύθυνη δήλωση οτι εργάζεσαι στο ψ σχολείο και λόγω συμφωνητικού που έχεις υπογράψει δεν μπορείς να φύγεις και ότι επιθυμείς να κάνεις χρήση ενός συγκεκριμένου νόμου (αυτή τη στιγμή μου διφεύγει) και από εκείνη τη στιγμή και μέχρι τις 21/06 (αν ανήκεις στην πρωτοβάθμια) αλλιώς μέχρι τις 30/06 (αν ανήκεις στη δευτεροβάθμια) θα μετρήσουν τα μόρια για τον πίνακα των αναπληρωτών....Α, ξέχασα το νέο δεδομένο να γίνει και ΑΣΕΠ....Ελπίζω να σε βοήθησα...Απόλυτα. Ευχαριστώ πολύ!