0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: delan στις Αυγούστου 10, 2011, 02:05:30 amΜε την ευκαιρία, όποιος γνωρίζει μου απαντά: Τα μόρια προυπηρεσίας από ιδιωτικό σχολείο τα παίρνουμε από τον πρώτο κιόλας χρόνο πρόσληψής μας σε αυτό ή πρέπει να περάσει συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, για να μοριοδοτηθούμε στον πίνακα των αναπληρωτών;Για να πάρεις τα μόρια, θα πρέπει αρχικά ο ιδιοκτήτης του σχολείου να έχει δηλώσει ότι εργάζεσαι κανονικά στην ειδικότητά σου,δεύτερον να είναι το σχολείο ένα από τα "αναγνωρισμένα" του υπουργείου και τέλος εσύ μπορεί να δουλεύεις χ διάστημα στο σχολείο και κάποια στιγμή να σε καλέσουν στη δημόσια εκπαίδευση, τότε παρουσιάζεσαι στη διεύθυνση που σε κάλεσε και κάνεις μια υπεύθυνη δήλωση οτι εργάζεσαι στο ψ σχολείο και λόγω συμφωνητικού που έχεις υπογράψει δεν μπορείς να φύγεις και ότι επιθυμείς να κάνεις χρήση ενός συγκεκριμένου νόμου (αυτή τη στιγμή μου διφεύγει) και από εκείνη τη στιγμή και μέχρι τις 21/06 (αν ανήκεις στην πρωτοβάθμια) αλλιώς μέχρι τις 30/06 (αν ανήκεις στη δευτεροβάθμια) θα μετρήσουν τα μόρια για τον πίνακα των αναπληρωτών....Α, ξέχασα το νέο δεδομένο να γίνει και ΑΣΕΠ....Ελπίζω να σε βοήθησα...
Με την ευκαιρία, όποιος γνωρίζει μου απαντά: Τα μόρια προυπηρεσίας από ιδιωτικό σχολείο τα παίρνουμε από τον πρώτο κιόλας χρόνο πρόσληψής μας σε αυτό ή πρέπει να περάσει συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, για να μοριοδοτηθούμε στον πίνακα των αναπληρωτών;
Να σου κάνω κι εγώ μια ερώτηση johnpap:Ένας καθηγητής δούλευε για τρία χρόνια σε ιδιωτικό σχολείο, το οποίο έκλεισε φέτος. Έκανε τα χαρτιά του για αναπληρωτής και τον έβαλαν στον πίνακα της μηδενικής προυπηρεσίας. Δεν του αναγνώρισαν καθόλου προυπηρεσία. Γιατί; Μόνο όταν καταγγελθεί η σύμβασή του, τότε μόνο αναγνωρίζεται η προυπηρεσία του;
Σαφώς η προϋπηρεσία στο ιδιωτικό σχολείο μετρά από την στιγμή που θα βγει το διοριστήριο.
Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου!
Παιδιά, εκεί που άρχισα να τα ξεδιαλύνω, ξαναμπερδεύτηκα. Δε μιλάω για την προσμέτρηση της προυπηρεσίας σε ιδιωτικό σε περίπτωση που σε καλέσουν αναπληρωτή σε δημόσιο σχολείο. Αναφέρομαι καθαρά στην προυπηρεσία από τα ιδιωτικά σχολεία. Είσαι π.χ. Μαθηματικός κι έχεις από 0-χ μόρια στον πίνακα των αναπληρωτών, από Σεπτέμβριο προσλαμβάνεσαι από ιδιωτικό σχολείο, δουλεύεις 1 χρονιά και τον Ιούλιο, που κάνουμε τις αιτήσεις για τον πίνακα των αναπληρωτών, κάνεις την αίτησή σου. Τα μόρια της τρέχουσας χρονιάς που δούλεψες στο ιδιωτικό προσμετρώνται; Θα μου πείτε κλείδωσαν οι πίνακες; Ωραία, μέχρι πέρυσι προσμετρώνταν; Και αφού κλείδωσαν οι πίνακες, θα προσμετρηθούν, αν πιάσεις τη βάση του ΑΣΕΠ, όταν γίνει, όπως και του αναπληρωτή σε δημόσιο σχολείο; Και αν δε γίνει το 2012, τον Ιούλιο που θα ξανακάνουμε αιτήσεις για τον πίνακα των αναπληρωτών, ποια σειρα θα ακολουθηθεί; Είναι τόσο συγκεχυμένα στο μυαλό μου. Απλώς ρωτώ και ξαναρωτώ για την προυπηρεσία στα ιδιωτικά, γιατί απλώς θέλω να ξέρω αν - έστω μετά τον επόμενο ΑΣΕΠ- σε ακολουθούν τα μόρια σου στον πίνακα των αναπληρωτών σε περίπτωση που δουλέψεις φέτος για πρώτη φορά σε ιδιωτικό σχολείο.
Παράθεση από: delan στις Αυγούστου 10, 2011, 09:46:50 pmΠαιδιά, εκεί που άρχισα να τα ξεδιαλύνω, ξαναμπερδεύτηκα. Δε μιλάω για την προσμέτρηση της προυπηρεσίας σε ιδιωτικό σε περίπτωση που σε καλέσουν αναπληρωτή σε δημόσιο σχολείο. Αναφέρομαι καθαρά στην προυπηρεσία από τα ιδιωτικά σχολεία. Είσαι π.χ. Μαθηματικός κι έχεις από 0-χ μόρια στον πίνακα των αναπληρωτών, από Σεπτέμβριο προσλαμβάνεσαι από ιδιωτικό σχολείο, δουλεύεις 1 χρονιά και τον Ιούλιο, που κάνουμε τις αιτήσεις για τον πίνακα των αναπληρωτών, κάνεις την αίτησή σου. Τα μόρια της τρέχουσας χρονιάς που δούλεψες στο ιδιωτικό προσμετρώνται; Θα μου πείτε κλείδωσαν οι πίνακες; Ωραία, μέχρι πέρυσι προσμετρώνταν; Και αφού κλείδωσαν οι πίνακες, θα προσμετρηθούν, αν πιάσεις τη βάση του ΑΣΕΠ, όταν γίνει, όπως και του αναπληρωτή σε δημόσιο σχολείο; Και αν δε γίνει το 2012, τον Ιούλιο που θα ξανακάνουμε αιτήσεις για τον πίνακα των αναπληρωτών, ποια σειρα θα ακολουθηθεί; Είναι τόσο συγκεχυμένα στο μυαλό μου. Απλώς ρωτώ και ξαναρωτώ για την προυπηρεσία στα ιδιωτικά, γιατί απλώς θέλω να ξέρω αν - έστω μετά τον επόμενο ΑΣΕΠ- σε ακολουθούν τα μόρια σου στον πίνακα των αναπληρωτών σε περίπτωση που δουλέψεις φέτος για πρώτη φορά σε ιδιωτικό σχολείο.Μάλλον δεν είσαι ο μόνος που είσαι μπερδεμένος!