0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Aφού κάποιοι έχετε βυθιστεί σε τόσο οικτρή απαισιοδοξία για τον κλάδο αλλάξτε επάγγελμα. Το forum δημιουργήθηκε για να ανταλλάζουμε απόψεις όχι να κάνει ο καθείς την ψυχοθεραπεία του και να βγάζει τον αρνητισμό του. Ελάχιστοι διορισμοί, ελάχιστοι αναπληρωτές, μας αντιμετωπίζουν σαν σκουπίδια κτλ-κτλ. Τότε...τι κάνετε εδώ? Εάν νιώθετε έτσι αλλάξτε επάγγελμα.
Παράθεση από: eva7 στις Ιουλίου 26, 2011, 03:40:50 pmAφού κάποιοι έχετε βυθιστεί σε τόσο οικτρή απαισιοδοξία για τον κλάδο αλλάξτε επάγγελμα. Το forum δημιουργήθηκε για να ανταλλάζουμε απόψεις όχι να κάνει ο καθείς την ψυχοθεραπεία του και να βγάζει τον αρνητισμό του. Ελάχιστοι διορισμοί, ελάχιστοι αναπληρωτές, μας αντιμετωπίζουν σαν σκουπίδια κτλ-κτλ. Τότε...τι κάνετε εδώ? Εάν νιώθετε έτσι αλλάξτε επάγγελμα.Εγώ, Εύα, ψάχνω να βρω άκρη να φύγω για έξω. Και τότε, θα σε απαλλάξω από την απαισιόδοξη παρουσία μου. Μέχρι τότε θα με ανέχεσαι θες δε θες, γιατί εδώ δεν είναι το σπίτι σου.
Παράθεση από: LEONTITO στις Ιουλίου 26, 2011, 03:43:01 pmΠαράθεση από: eva7 στις Ιουλίου 26, 2011, 03:40:50 pmAφού κάποιοι έχετε βυθιστεί σε τόσο οικτρή απαισιοδοξία για τον κλάδο αλλάξτε επάγγελμα. Το forum δημιουργήθηκε για να ανταλλάζουμε απόψεις όχι να κάνει ο καθείς την ψυχοθεραπεία του και να βγάζει τον αρνητισμό του. Ελάχιστοι διορισμοί, ελάχιστοι αναπληρωτές, μας αντιμετωπίζουν σαν σκουπίδια κτλ-κτλ. Τότε...τι κάνετε εδώ? Εάν νιώθετε έτσι αλλάξτε επάγγελμα.Εγώ, Εύα, ψάχνω να βρω άκρη να φύγω για έξω. Και τότε, θα σε απαλλάξω από την απαισιόδοξη παρουσία μου. Μέχρι τότε θα με ανέχεσαι θες δε θες, γιατί εδώ δεν είναι το σπίτι σου.Ουάου...Ανατρίχιασα συνάδελφε..Καλή αναζήτηση, καλή σταδιοδρομία και καλούς τρόπους στην πορεία. Δεν βλάπτουν. Α..και αισιοδοξία! Η λέξη κλειδί!!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ....ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΔΙΑΤΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.....ΞΥΠΝΗΣΤΕ...Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΕΛΠΙΖΕΤΕ......ΣΕ ΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;;;;