0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τί να πώ;;;;Εδώ θα τη βγάλουμε.....Θα δείξει και η σειρά μας στον πίνακα.....
Καλησπέρα!Με λούζει κρύος ιδρώτας.Πίνω μπύρα να χαλαρώσω ενόψει της αυριανής ανάρτησης των πινάκων...Λοιπόν, μοιράζομαι την αγωνία μου μαζί σας και με βλέπω το χειμώνα να κάνω εξώφυλλα μοντέλου στο Esquire(χάρην ενός γνησίου βιοπορισμού πάντοτε)....Δε δήλωσα καθόλου ΑΜΩ και σκέφτομαι τώρα τί θα γίνει που στην περίπτωση η κυρία αποφασίσει για 100 πχ φιλολόγους ΑΚΩ και οι υπόλοιποι ΑΜΩ;;;; Τί θα κάνω εγώ τότε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Αφήστε που την είδα στον ύπνο μου να με βλέπει και να μου ζητάει κάτι, αλλά εγώ έτρεξα να κρυφτώ....Ξύπνησα έντρομη.....Υπάρχει τέτοια περίπτωση;; Εσείς που έχετε άκρες στο Υπουργείο, μη με αφήσετε να κλέψω τη δουλειά της Στικούδη....Pleaseeeeeeeeeeeeee δώστε μου κάποιες πληροφορίες αν έχετε.......
Ξορκίζω τον ιδρώτα με τη μπύρα....Αποκλείουμε και την περίπτωση, λόγω της ώρας, να είναι από κάτι άλλο.....άρα, καταλήγουμε στο συμπέρασμα της αναμονής της κοντέσσας Δράκουλα και της αυριανής της έκπληξης....Μα, καθόλου φαντασία τελοσπάντων
Διότι είμαι εδώ μπροστά αυτές τις στιγμές....Τώρα βέβαια, έρχονται οι άλλες.....Καληνύχτα και μας εύχομαι καλά νέα αύριο
Ουτε εγω δηλωσα αμω...εδω δε θα μας φτανουν τα λεφτα απο ακω ....ελπιζω να μη βρεθουν παρα πολλοι μπροστα μου ...απο τοτε που καναμε τις αιτησεις και σε αλλους γραφτηκε η προυπηρεσια σε αλλους οχι , θα πιασω 1 , 1 τα ονοματα να δω μηπως γιναν λαθη εκ παραδρομης σε σχεση με περυσι...και αυτο θα το κανω στην παραλια , δε σκοπευω να χασω και το μπανιο μου...