0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mohitto στις Αυγούστου 14, 2011, 10:49:14 pmΉρθα κι εγώ στην παρέα σας γιατί απάντησα κατά λάθος στους νηπιαγωγούς,χωρίς να το προσέξω,και μου φώναξαν Λάθη γίνονται... ...Συγχωρεμένη.. ..Πρόβλεψη??
Ήρθα κι εγώ στην παρέα σας γιατί απάντησα κατά λάθος στους νηπιαγωγούς,χωρίς να το προσέξω,και μου φώναξαν
Εσεις πως την παλευεται;
Κ,αλημερα συναδελφοι,χρονια πολλα στους εορταζοντες και η Παναγια μαζι μας.Λοιπον εγω πιστευω οτι γυρω στις 10 Σεπτεμβρη θα βγει η α φαση και θα ειναι γυρω στα 500 ατομα.Αυτο που με αποσχολει ομως σε σημειο εμμονης ειναι το ποσα χρονια θα τραβηξει αυτη η βαλιτσα,πραγματικα μου ειναι αδυνατο να κανω εστω και στοιχειωδη προγραμματισμο στη ζωη μου και αυτο με στενοχωρει πολυ.Οι εχοντες οικογενειες και ατομα που εξαρτονται αποκλειστικα απο πανω τους καταλαβαινουν...Εσεις πως την παλευεται;
Είμαι 600+...Ακόμη απορώ εάν θα φύγουν από πάνω μου και πόσοι και πόσοι επιπλέον θα προστεθούν?? Καμία πρόβλεψη???
Οι φιλόλογοι που θα διοριστούν περίπου θα είναι 150 .Οπότε θα δούμε τότε ,κυρίως ποιοι ασεπίτες είναι μπροστά μας , πόσους θα βγάλουμε από μπροστά μας .