0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
θα παρει πανω απο 500 ατομα, γυρω στα 600, γιατι καπου εκει ειναι ενας γνωστος μου, ο οποιος θα φυγει αναπληρωτης, επειδη ετσι θελω εγω!
είναι λοιπόν επιτακτική η ανάγκη να δρομολογηθεί το νέο σύστημα πρόσληψης.Δεν το αποδεικνύει η ατελείωτη λίστα των επιμέρους κατηγοριών των ουρανοκατέβατων και μη;60-40,30μ,24μ,ειδικές κατ. και του πουλιού το γάλα
Παράθεση από: evants στις Αυγούστου 15, 2011, 06:48:54 pmείναι λοιπόν επιτακτική η ανάγκη να δρομολογηθεί το νέο σύστημα πρόσληψης.Δεν το αποδεικνύει η ατελείωτη λίστα των επιμέρους κατηγοριών των ουρανοκατέβατων και μη;60-40,30μ,24μ,ειδικές κατ. και του πουλιού το γάλαΕσύ τι είσαι? Γήινος?
Παράθεση από: evants στις Αυγούστου 15, 2011, 06:48:54 pmείναι λοιπόν επιτακτική η ανάγκη να δρομολογηθεί το νέο σύστημα πρόσληψης.Δεν το αποδεικνύει η ατελείωτη λίστα των επιμέρους κατηγοριών των ουρανοκατέβατων και μη;60-40,30μ,24μ,ειδικές κατ. και του πουλιού το γάλαΓια να αποκαλείς..."ουρανοκατέβατους" όλες αυτές τις κατηγορίες που διαθέτουν τουλάχιστον μια επιτυχία ΑΣΕΠ ή όφειλαν ως διοριστέοι από ΑΣΕΠ (60%) να έχουν ήδη διοριστεί, θα πρέπει να είσαι πολύ άσχετος. Καλύτερα , να βουτάς λίγο τη γλώσσα στο μυαλό πριν ξεστομίσεις ανοησίες...
ναι και όχι στους ενδιαφερόμενους για διορισμό οπότε ας μη θεωρηθεί από το ιερατείο ότι έχω προσωπικό συμφέρον.Και για να μη θεωρηθώ υποστηρικτής της Διαμαντοπούλου ή αιθεροβάμων,αντί του 40% έπρεπε να υπάρχει ΜΟΝΟ το 24μηνο όπου όσοι εντάσσονταν θα είχαν προϋπηρεσία αποκτηθείσα ΜΕΤΑ την επιτυχία τους στον ασεπ και ΔΕ θα είχαν καμία μοριοδότηση για οποιονδήποτε λόγο,τέκνων,υγείας κτλ.Το υπουργείο Κοινωνικής Ασφάλισης θα έπρεπε να είναι υπεύθυνο για αυτές τις περιπτώσεις.Λυπάμαι αν η πρότασή μου δε συγκινεί κανέναν-δεν είναι η πρώτη φορά που τη διατυπώνω στο φόρουμ και συμμετέχω με διαλείμματα από το 2007-αλλά είναι η μόνη ορθολογική και αξιοκρατική αφ΄ης στιγμής καταργήθηκε η επετηρίδα.