0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μη διαολίζεστε πρωί πρωι Και μη μου αγχώνεται τη Lara Κανείς δεν μπορεί να ξέρει Αύγουστο μήνα τον αριθμό αναπληρωτών. Αυτό που μπορεί να ξέρουν είναι ο ελάχιστος αριθμός αναπληρωτών. Είναι πολύ νωρίς...
Παράθεση από: adigoni στις Αυγούστου 16, 2011, 10:04:24 amΚοιτάξτε, αν όσοι έκαναν αίτηση μετάταξης, δεν την πήραν, συμπληρώσουν το ωράριό τους με μαθήματα της δεύτερης ειδικότητάς τους και αν αυξηθεί το ωράριο των καθηγητών.....μπορεί και να γίνεται Τί να πώ βρε mohitto, περίμενα τάχα να χάσω διορισμώ πέρσι από ΟΑΕΔίτες και να μείνω οριστικά εκτός;;;;ΤΟ ΑΠΕΚΛΕΙΑ!!!Και με τον αριθμό 370 είμαι φυσικά άνεργη, δεδομένου ότι δε δήλωσα ΑΜΩ, αν πάρει δηλαδή ξεχωριστά ΑΜΩ μέσω ΕΣΠΑ....370 στον ενιαιο διορισμων ή στους αναπληρωτες; Αν δε δουλεψει το 370 χαθηκαμε.. Εγω ειμαι γυρω στο 200 αλλα με αυτα που ακουω με αγχωνετε.... Επισης δε δηλωσα αμω Όχι ρε παιδιά δε μπορεί να μειωθεί τόσο πολύ.Δε μπορώ να το πιστεύσω.
Κοιτάξτε, αν όσοι έκαναν αίτηση μετάταξης, δεν την πήραν, συμπληρώσουν το ωράριό τους με μαθήματα της δεύτερης ειδικότητάς τους και αν αυξηθεί το ωράριο των καθηγητών.....μπορεί και να γίνεται Τί να πώ βρε mohitto, περίμενα τάχα να χάσω διορισμώ πέρσι από ΟΑΕΔίτες και να μείνω οριστικά εκτός;;;;ΤΟ ΑΠΕΚΛΕΙΑ!!!Και με τον αριθμό 370 είμαι φυσικά άνεργη, δεδομένου ότι δε δήλωσα ΑΜΩ, αν πάρει δηλαδή ξεχωριστά ΑΜΩ μέσω ΕΣΠΑ....
Παράθεση από: mohitto στις Αυγούστου 16, 2011, 10:09:24 amΠαράθεση από: adigoni στις Αυγούστου 16, 2011, 10:04:24 amΚοιτάξτε, αν όσοι έκαναν αίτηση μετάταξης, δεν την πήραν, συμπληρώσουν το ωράριό τους με μαθήματα της δεύτερης ειδικότητάς τους και αν αυξηθεί το ωράριο των καθηγητών.....μπορεί και να γίνεται Τί να πώ βρε mohitto, περίμενα τάχα να χάσω διορισμώ πέρσι από ΟΑΕΔίτες και να μείνω οριστικά εκτός;;;;ΤΟ ΑΠΕΚΛΕΙΑ!!!Και με τον αριθμό 370 είμαι φυσικά άνεργη, δεδομένου ότι δε δήλωσα ΑΜΩ, αν πάρει δηλαδή ξεχωριστά ΑΜΩ μέσω ΕΣΠΑ....370 στον ενιαιο διορισμων ή στους αναπληρωτες; Αν δε δουλεψει το 370 χαθηκαμε.. Εγω ειμαι γυρω στο 200 αλλα με αυτα που ακουω με αγχωνετε.... Επισης δε δηλωσα αμω Όχι ρε παιδιά δε μπορεί να μειωθεί τόσο πολύ.Δε μπορώ να το πιστεύσω.
... όταν είναι, θα σε φωνάξουμε ...
Γοργονοadigoni, οι συλλογισμοί σου, εκτός από αυθαίρετοι, στερούνται λογικής και ψυχραιμίας ... Οι φετινές δηλώσεις για μείωση κατά 50% των αναπληρωτών είναι συνέχεια των περσινών για μείωση κατά 70%. Τι να πουν, άλλωστε, οι βρυκόλακες του Υπουργείου καλοκαιριάτικα ...: "και δε διορίζουμε και γεμίζουμε τα σχολεία μ' ελαστικά εργαζόμενους";Αντ' αυτής της μείωσης, κλήθηκαν οι περισσότεροι από ποτέ. Φέτος, λόγω μεγαλύτερων αναγκών, θα κληθεί τουλάχιστον ανάλογος αριθμός.Επίσης, στην ειδικότητά μας δεν καλούνται ΑΜΩ, γιατί δεν εξυπηρετούν (πολλές φιλολογικές ώρες σε κάθε σχολείο). Και πέρσι, άρα και φέτος, η πλειοψηφία των αναπληρωτών ΠΕ02 θα είναι ΑΚΩ.Αν κληθούν απ' τον προϋπολογισμό ή απ' το ΕΣΠΑ, αυτό δεν αλλάζει κάτι, όπως, άλλωστε, ρητά διατυπώνεται στη φετινή εγκύκλιο αναπληρωτών ...Να λέμε κανένα χωρατό ..., αλλά πόσα ...! (Άκου 300 τόσοι αναπληρωτές ..., σε χρονιά ισχνών διορισμών, μάλιστα!) Γύρνα, μικρή μου, στο βυθό σου και, όταν είναι, θα σε φωνάξουμε ...
Πώ πώ..........τί πανικός γίνεται όταν η γοργόνα ταράζει τα λιμνάζοντα ύδατα των προβλέψεων......Φιλιά αγαπημένοι μου στεριανοί....πάω για να συνεχίσω τον καφέ μου....αυτός ο φραπές....μεγάλη εφεύρεση.....
Παράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 16, 2011, 01:12:17 pmΓοργονοadigoni, οι συλλογισμοί σου, εκτός από αυθαίρετοι, στερούνται λογικής και ψυχραιμίας ... Οι φετινές δηλώσεις για μείωση κατά 50% των αναπληρωτών είναι συνέχεια των περσινών για μείωση κατά 70%. Τι να πουν, άλλωστε, οι βρυκόλακες του Υπουργείου καλοκαιριάτικα ...: "και δε διορίζουμε και γεμίζουμε τα σχολεία μ' ελαστικά εργαζόμενους";Αντ' αυτής της μείωσης, κλήθηκαν οι περισσότεροι από ποτέ. Φέτος, λόγω μεγαλύτερων αναγκών, θα κληθεί τουλάχιστον ανάλογος αριθμός.Επίσης, στην ειδικότητά μας δεν καλούνται ΑΜΩ, γιατί δεν εξυπηρετούν (πολλές φιλολογικές ώρες σε κάθε σχολείο). Και πέρσι, άρα και φέτος, η πλειοψηφία των αναπληρωτών ΠΕ02 θα είναι ΑΚΩ.Αν κληθούν απ' τον προϋπολογισμό ή απ' το ΕΣΠΑ, αυτό δεν αλλάζει κάτι, όπως, άλλωστε, ρητά διατυπώνεται στη φετινή εγκύκλιο αναπληρωτών ...Να λέμε κανένα χωρατό ..., αλλά πόσα ...! (Άκου 300 τόσοι αναπληρωτές ..., σε χρονιά ισχνών διορισμών, μάλιστα!) Γύρνα, μικρή μου, στο βυθό σου και, όταν είναι, θα σε φωνάξουμε ... Η λογική.........στη χώρα του παραλογου