0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ψάχνω για τον ανανεωμένο πίνακα (ενιαίο) και δεν βρίσκω κάτι για μετά διορισμους..Κάνω κάτι λάθος??
Σχετικά με τη θέση 853 του πίνακα των αναπληρωτών, αν διοριστούν οι πρώτοι 20, 4, 4 κι 7 των αντίστοιχων πινάκων των ειδικών κατηγοριών, αφαιρώ από μπροστά μου 9 Ασεπίτες (τους έχει μετρήσει ο Smet, εγώ όχι), 64 24μηνίτες, 24 απ' το 40% και 22 απ' τις ειδικές κατηγορίες, ΣΥΝΟΛΟ: 119 άτομα.Στον καθαρό μετά τους διορισμούς θα έχω, λοιπόν, τη θέση 734 ..., όπερ σημαίνει πως, με 74 3τεκνους μπροστά μου, θα κληθώ, όταν κληθούν 825 και, προφανώς, λιγότεροι, αν μεταξύ της προηγούμενης και της φάσης που θα κληθώ μεσολαβήσει φάση της Ειδικής αγωγής ...Ελπίζω να βοήθησα ...Δια το χάος της περιγραφής πάσα ευθύνη στους πεφωτισμένους νομοθέτας ...Διορισμός για εμάς τους ταπεινούς ... ΠΡΟΣΕΧΩΣ!Για όσους το κατόρθωσαν - ιδιαιτέρως για εκείνους που το έπραξαν μ' έντιμα μέσα - θερμά συγχαρητήρια.
Μήπως ξέρετε πού θα βρω τα ονόματα των αναπληρωτών που κλήθηκαν πέρυσι στην Α φάση; Θέλω να δω πόσους περίπου πήραν στην Αττική. Δήλωσα παντού και το μετάνιωσα. Αν και έχω πολύ καλή σειρά, φοβάμαι μήπως με στείλουν εκτός και φέτος δε θέλω με τίποτα να φύγω. Στη σελίδα του ypepth κοίταξα και δεν υπάρχει. Στο google έψαξα αλλά με βγάζει σε κάτι forum.
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ! Να είσαι καλά...