0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δε θα τα πάμε καθόλου καλά!!!!!Λοιπόν, μου είπε ποια είναι η διαδικασία που ξεκινάει μέχρι την πρόσληψή μας....για τη συλλογή κενών από τους διευθυντές μέχρι το Υπουργείο, για την υπουργική απόφαση και υπογραφή.Λες και δεν το ήξερα.Πολύ καλά αγαπητέ μου, μπορούσα και μόνη μου να νιώσω ηλίθια, δε χρειαζόμουν βοήθεια >:(Εν πάση περιπτώσει, στις επόμενες εκλογές θα σου δώσω προαγωγή, αλλά μάλλον κάποια σου στραβομίλησε το πρωί και θύμωσες μαζί μου....Μέγα λάθος....Ε, όχι να τα βάζεις και με αυτούς που σε υποστηρίζουν!!!Πώ πώωω....Ολόκληρο κατεβατό άκουσα πρωινιάτικα, Θού Κύριε.....Στόχος, μου είπε στο τέλος, είναι να βγεί μέσα στην ερχόμενη βδομάδα....όταν ρώτησα ποια μέρα περίπου....εκεί ξέσπασε....Αφήστε....
Πάντως, όσοι από εμάς περιμένουμε Αθήνα και Αττική για τοποθέτηση-πρόσληψη, είναι λίγο σκούρα τα πράγματα.Πολλοί συνάδελφοι δεν πήραν απόσπαση και σήμερα στα σχολεία γίνεται χαμός με υπεράριθμους.Σε γυμνάσιο στο Μενίδι, 3 υπεράριθμοι φιλόλογοι...Χαμός!Σκεφτείτε αισιόδοξα!Το ωμό ψάρι διατηρεί 13% στο ΦΠΑ!Φιλιά, πάω να συνεχίσω τις δουλίτσες μου
είναι αυτός ο τρόπος σου όμως....
Yποτίθεται πως το υπ. ανάρτησε τους προσωρινούς πίνακες αναπληρωτών ειδικής αγωγής!! τους "βλέπει" κανείς;;;;
Σεβάσμιε τέτοια προσγείωση, όσα φροντιστήρια μου κι αν μου έκανες από την αρχή του καλοκαιριού, δεν την περίμενα....Μάλλον τον άφησαν χωρίς συνεργάτες με τις λίγες αποσπάσεις και τα είδε όλα.....
Παράθεση από: adigoni στις Σεπτεμβρίου 01, 2011, 04:10:26 pmΣεβάσμιε τέτοια προσγείωση, όσα φροντιστήρια μου κι αν μου έκανες από την αρχή του καλοκαιριού, δεν την περίμενα....Μάλλον τον άφησαν χωρίς συνεργάτες με τις λίγες αποσπάσεις και τα είδε όλα.....ή βρήκε στεριανή "παρέα" που ... ζηλεύει ...
ρωτησα και πιο πριν , αλλα δεν πηρα απαντηση. Οι πινακες αναπληρωτων εχουν εκκαθαριστει μετα τους διορισμους; ευχαριστω εκ των προτερων.