0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αλησπερα σε ολους.εκφραστηκε η ανησυχια απο την αντιγονη κι αλλους συναδ/φους για τα κενα της αττικης λογω αποσπασεων.το εψαξα συγρινοντας με περυσι.το 2010 εκανε πολλες μεταθεσεισ καιλιγοτερες αποαπασεις.φετος 17 μονο μεταθεσεισ αττικη κ πολλεσ αποσπασεις.Συμπερασμᨨοι αριθμοι ειναι σχεδον ιδιοι.αρα στα ιδια ειμαστε.
πάντως και στο σχολείο που είναι ο αντρας μου και σε άλλο σχολείο της περιοχής υπάρχει και από 1 φιλόλογος υπεράριθμος...δεν ξέρω τι παίζει...
Παράθεση από: Elpida!!! στις Σεπτεμβρίου 02, 2011, 10:21:50 pmπάντως και στο σχολείο που είναι ο αντρας μου και σε άλλο σχολείο της περιοχής υπάρχει και από 1 φιλόλογος υπεράριθμος...δεν ξέρω τι παίζει...όμως στο σχολείο όπου ήμουν εγώ,φέτος τα κενά αυγάτισαν και θέλουν 2 φιλολόγους
Σε ποιους νομούς είναι τα παραπάνω σχολεία; Στο δικό μου ( Δράμα) όσα ξέρω είναι συμπληρωμένα. Εχουμε καμια εικονα σε ποιους νομους υπάρχουν πολλά κενά;
Παράθεση από: mikal στις Σεπτεμβρίου 02, 2011, 10:38:42 pmΣε ποιους νομούς είναι τα παραπάνω σχολεία; Στο δικό μου ( Δράμα) όσα ξέρω είναι συμπληρωμένα. Εχουμε καμια εικονα σε ποιους νομους υπάρχουν πολλά κενά;Στη Δράμα ξέρω ότι υπάρχουν πολλά κενά φιλολόγων στα ΕΠΑΛ. Συν τοις άλλοις δεν έγιναν καθόλου μεταθέσεις (πέρσι είχαν γίνει 20-21) και καθόλου διορισμοί (πέρσι έγιναν 6). Επίσης από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ έφυγαν οκτώ και ήρθαν 6. Και τα σχολεία που συγχωνεύτηκαν ή καταργήθηκαν ήταν λίγα και με λίγες θέσεις φιλολόγων.