0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έως τη Δευτέρα 05/09 και ώρα 15.00΄ το υπουργείο θέλει να έχουν καταχωρηθεί στο ηλεκτρονικό σύστημα τα λειτουργικά κενά από τις β/βάθμιες. Φως στο τούνελ για την κλήση της Α΄ φάσης...Δείτε την εγκύκλιο:http://www.esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=14091:egkiklios-gia-ta-leitourgika-kena-sxolikon-monadon
στο νομο θεσ/νικης εγιναν πολλες αποσπασεις?
Δεν ξέρω αν διαβάσατε την ανακοίνωση- πρόσκληση της ΟΛΜΕ στις κατά τόπους ΕΛΜΕ να στείλουν εκπροσώπους στην Αθήνα την ερχόμενη Πέμπτη με θέμα τις αποσπάσεις, τα λειτουργικά και τα πραγματικά κενά, τον αριθμό μαθητών, τους μισθούς συναδέλφων από υπερωρίες κλπ.Το θεωρώ μία ευχάριστη έκπληξη μέσα στα κατεξοχήν λιμνάζοντα ύδατα της ΟΛΜΕ.Αλλά δεν τους έχω ικανούς να προβάλουν ουσιαστική αντίσταση στα σχέδια του Υπουργείου, ούτε βεβαίως να ζητήσουν επιπλέον ουσιαστικούς διορισμούς και αλλαγή του νόμου 3848.Θα ήταν θεμιτό όμως να συνδυαστεί κάτι τέτοιο με την επερχόμενη προεκλογική περίοδο.Ωστόσο με προβληματίζει το γεγονός ότι ζητούν οι συνάδελφοι, δικαίως βέβαια, δεύτερο γύρο αποσπάσεων, πρίν την πρόσληψη αναπληρωτών.Αυτό με δυσκολεύει, καθώς επείγομαι να είμαι Αθήνα φέτος, λόγω οικονομικής κρίσεως βεβαίως, και από την άλλη δυσκολεύει κι όσους μένουν μακριά από την οικογένειά τους.Τί μπάχαλο είναι αυτό;Μήπως λείπει η διαλλακτική φωνή του Πανάρετου από το Υπουργείο;;;Όχι, δεν είμαι υποστηρικτής του, αλλά βλέπω τη διαφορά ανάμεσα στην παρουσία και την απουσία του.
Παράθεση από: inw στις Σεπτεμβρίου 02, 2011, 02:48:09 pmΤην πέμπτη θα βγουν οι δεύτερες αποσπάσεις.Μέχρι να τοποθετηθούν οι αποσπασθέντες δε θέλουν 3 μέρες;Είναι δυνατόν να βγεί Παρασκευή;Που το ξέρετε ότι την Πέμπτη θα βγουν οι δεύτερες αποσπάσεις;
Την πέμπτη θα βγουν οι δεύτερες αποσπάσεις.Μέχρι να τοποθετηθούν οι αποσπασθέντες δε θέλουν 3 μέρες;Είναι δυνατόν να βγεί Παρασκευή;
Δεν μπορείς ν΄ανακαλύψεις το φως στην άκρη του τούνελ της Α' φάσης, αν δεν έχεις το κουράγιο να χάσεις τη θέα του σκότους του ...
Νέος γύρος αποσπάσεων και κλήση αναπληρωτών την επόμενη βδομάδα.http://www.alfavita.gr/artrog.php?id=43982