0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: inw στις Σεπτεμβρίου 05, 2011, 11:47:31 pmΚαλησπέρα.Μόλις γύρισα απ' έξω.Έχω μια πληροφορία ,αλλά δεν είναι καλή,νομίζω όμως ότι είναι αξιόπιστη.Λοιπόν 350 αναπληρωτές αύριο ή την Τετάρτη.Έως αύριο, πόσο μάλλον την Τετάρτη, θα έχουν διπλασιαστεί, κατά τη συσσωρευμένη εμπειρία μου σε δαύτη την αναμονή ... Άλλωστε, οι 350 δε συνάδουν ούτε με τη λογική, ούτε με τις εντυπώσεις, τούτη την ώρα των τερατωδών κενών ...
Καλησπέρα.Μόλις γύρισα απ' έξω.Έχω μια πληροφορία ,αλλά δεν είναι καλή,νομίζω όμως ότι είναι αξιόπιστη.Λοιπόν 350 αναπληρωτές αύριο ή την Τετάρτη.
Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 05, 2011, 11:54:31 pmΠαράθεση από: inw στις Σεπτεμβρίου 05, 2011, 11:47:31 pmΚαλησπέρα.Μόλις γύρισα απ' έξω.Έχω μια πληροφορία ,αλλά δεν είναι καλή,νομίζω όμως ότι είναι αξιόπιστη.Λοιπόν 350 αναπληρωτές αύριο ή την Τετάρτη.Έως αύριο, πόσο μάλλον την Τετάρτη, θα έχουν διπλασιαστεί, κατά τη συσσωρευμένη εμπειρία μου σε δαύτη την αναμονή ... Άλλωστε, οι 350 δε συνάδουν ούτε με τη λογική, ούτε με τις εντυπώσεις, τούτη την ώρα των τερατωδών κενών ... 350 και οι δυο βαθμιδες, ολες οι ειδικοτητες;;; Αυτη δε ειναι φαση, δειγμα ειναι! Και δεν αντιλαμβανομαι πως θα καλεσουν χωρις να εκκαθαριστουν οι πινακες. Πως θα τρεξει το συστημα;
Εγώ, πάντως, για να πω την αμαρτία μου, μια και δε μετράει πια η προϋπηρεσία και μετά το περσινό στραπάτσο, πραγματικά εύχομαι όχι να είμαι στην Α΄ φάση, αλλά σε όποια συμπέσουν τα πάτρια με τα ... εργάτρια εδάφη.
Παιδια τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα για τον αριθμο...μην αγχωνεστε
Παράθεση από: smet στις Σεπτεμβρίου 06, 2011, 07:04:39 amΠαιδια τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα για τον αριθμο...μην αγχωνεστεΌσο προχωρά ο χρόνος (μην το παρακάνει, όμως ...), ώρες - μέρες, θ' αυξάνεται ..., ελπίζω.Καλημέρα ...
Kαλημέρα παιδιά .Είπα ότι θα απογοητευθούν οι φιλόλογοι γιατί πραγματικά περίμενα μεγάλη φάση .Όμως τα κενά είναι πολλά και ελπίζω ότι τελικά μπορεί και να γίνει μια αύξηση του αριθμού Πάντως εκτιμώ ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας