0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ξεκινησε η συνεντευξη!!!!καλα τι ντυθηκαν?αδερφες μπρογερ!!!!! ελεος!!!!δε μπορω να τις βλεπω.....με αηδιαζουν!!!!!ουστ μωρη από την παραγκα!!!!!
Από πληροφόρηση που είχα πριν από λίγο: πάμε για το τέλος της εβδομάδας εκτός αν πιέσει πολύ η υπουργός να βγουν νωρίτερα...αριθμό φιλολόγων δεν μπορούσε να μου πει...αυτά με επιφύλαξη....αλλά είναι όπως ακριβώς μου τα είπαν
Παράθεση από: adigoni στις Σεπτεμβρίου 06, 2011, 11:15:23 amΔεν είναι απαραίτητο να υπάρχουν, απλά θα φτάσουν έως το 280 και μετά θα συμπληρώσουν με τα υπόλοιπα ονόματα τριτέκνων.Όμως, κοιτάξτε ποιο είναι το θέμα.Εάν οι 100 πρώτοι δε δηλώσανε το κουτάκι και δηλώσανε συγκεκριμένες περιοχές, μπορεί να φύγουν με τη
Δεν είναι απαραίτητο να υπάρχουν, απλά θα φτάσουν έως το 280 και μετά θα συμπληρώσουν με τα υπόλοιπα ονόματα τριτέκνων.Όμως, κοιτάξτε ποιο είναι το θέμα.Εάν οι 100 πρώτοι δε δηλώσανε το κουτάκι και δηλώσανε συγκεκριμένες περιοχές, μπορεί να φύγουν με τη
σε επικοινωνία μου πριν από λίγο έβγαλα λαυράκι.το 350 δεν ισχύει τελικά. Είναι πολύ παραπάνω.