0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω μία σκέψη που στροβιλίζει στο μυαλό μου.Εάν τα γραφεία της κάθε Δευτεροβάθμιας λειτουργούσαν με τον απαραίτητο αριθμό(όχι όμως τρελό και μεγάλο)αποσπασμένων συναδέλφων, τότε θα γίνονταν λίγοι περισσότεροι διορισμοί και πρόσληψη περισσότερων αναπληρωτών.Δε θα συνέφερε στο Υπουργείο κάτι τέτοιο, από το να διορίζει νέους υπαλλήλους διοικητικούς σε κάθε Δευτεροβάθμια;Σας αφήνω, καλό απόγευμα.....
Παράθεση από: adigoni στις Σεπτεμβρίου 06, 2011, 03:47:16 pmΈχω μία σκέψη που στροβιλίζει στο μυαλό μου.Εάν τα γραφεία της κάθε Δευτεροβάθμιας λειτουργούσαν με τον απαραίτητο αριθμό(όχι όμως τρελό και μεγάλο)αποσπασμένων συναδέλφων, τότε θα γίνονταν λίγοι περισσότεροι διορισμοί και πρόσληψη περισσότερων αναπληρωτών.Δε θα συνέφερε στο Υπουργείο κάτι τέτοιο, από το να διορίζει νέους υπαλλήλους διοικητικούς σε κάθε Δευτεροβάθμια;Σας αφήνω, καλό απόγευμα.....http://www.mas_evales_se_ypopsies.gov.gr/http://www.anatrixiasame_me_th_skepsi_sou.gov.gr/
Παράθεση από: inw στις Σεπτεμβρίου 06, 2011, 02:53:01 pmΤι περιμένουμε στον υπολογιστή συναθροισμένοι;Μήπως είναι οι αναπληρωτές να βγουν σήμερα;Γράψτο Αρίστο που το είχες δώσει και πέρυσι. — Τι περιμένουμε στον Η/Υ συναθροισμένοι; Είναι οι αναπληρωτές να κληθούν σήμερα.— Γιατί στο Φόρουμ μέσα μια τέτοια απραξία; Τι κάθονται οι του Υπουργείου και δεν "τρέχουν" τον πίνακα; Γιατί οι αναπληρωτές θα κληθούν σήμερα. Τι δουλειές πια θα κάμουν οι του Υπουργείου; Οι αναπληρωτές σαν έλθουν θα διδάξουν.—Γιατί η Μεγαλειοτάτη Άννα μας τόσο πρωί σηκώθη, και κάθεται στου Δια
Τι περιμένουμε στον υπολογιστή συναθροισμένοι;Μήπως είναι οι αναπληρωτές να βγουν σήμερα;Γράψτο Αρίστο που το είχες δώσει και πέρυσι.
Εύγε Αρίστο.Δεν είναι τυχαίο που λέγεσαι Αρίστος.
Τι γράφουν αυτά που παρέθεσες; Σε μένα δεν ανοίγουν.
Αν πάρει 600 120 θα είναι οι τρίτεκνοι βάλτε ότι πολλοι στην αρχή του πίνακα δεν έβαλαν ναι σε όλα..άρα μεχρι ποιο νούμερο να φθάσουμε?
Συνάδελφοι μην περιμένετε σήμερα ή αύριο. Από Πέμπτη -Παρασκευή η φάση και όσο πιο αργά τόσο το καλύτερο. Τα κενά είναι πολλά ,αλλά αυτή η φάση θα έχει επαρχία πολύ .Μπορεί ο αριθμός και φτάσει και στα περσινά επίπεδα.
Μάλλον Παρασκευή ....αυτο έμαθα κ εγω....αριθμός άγνωστος ακόμα...