0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αύριο τελικά η ά φάση .Για αριθμό - τα πάντα ρευστά πάντως 350 δεν είναι είναι παραπάνω και θα είναι παραπάνω μέχρι τεέυταία στιγμή .
Άσχετο με το θέμα. Σε σχολείο που υπηρετεί ένας φίλος μου ο διευθυντής τους είπε ότι οι ξενόγλωσσοι που έχουν οργανική στο σχολείο προηγούνται, αν και είναι γι' αυτούς οι Ιστορίες και η Λογοτεχνία β ανάθεση, από τους φιλολόγους που δεν έχουν οργανική στο σχολείο απλά είναι τοποθετημένοι προσωρινά. Αυτά είναι τα "ωραία" της Διαμαντοπούλου...
Παράθεση από: ENTY23 στις Σεπτεμβρίου 06, 2011, 07:47:50 pmΆσχετο με το θέμα. Σε σχολείο που υπηρετεί ένας φίλος μου ο διευθυντής τους είπε ότι οι ξενόγλωσσοι που έχουν οργανική στο σχολείο προηγούνται, αν και είναι γι' αυτούς οι Ιστορίες και η Λογοτεχνία β ανάθεση, από τους φιλολόγους που δεν έχουν οργανική στο σχολείο απλά είναι τοποθετημένοι προσωρινά. Αυτά είναι τα "ωραία" της Διαμαντοπούλου... Και ακόμη χειρότερα, οι φιλόλογοι αυτοί θα πάνε σε άλλα σχολεία προκειμένου να συμπληρώσουν ωράριο...
Παράθεση από: inw στις Σεπτεμβρίου 06, 2011, 06:51:18 pmΝούμερο δεν είπαν;Το λαυράκι ποιο είναι τελικά;Αφού έχεις πληροφορία ,γιατί δεν τη δίνεις;το λαυράκι ΙΝΩ ήταν οτι το σενάριο των 350 δεν ισχύει.
Νούμερο δεν είπαν;Το λαυράκι ποιο είναι τελικά;Αφού έχεις πληροφορία ,γιατί δεν τη δίνεις;
Δεν άκουσα κάτι τέτοιο για τη Λογοτεχνία!! αν δεν είναι β ανάθεση για τους ξενόγλωσσους δεν μπορούν να το κάνουν!!!όσο για το αν κάποιος πρέπει να μετακινηθεί και σε 2ο σχολείο ρε παιδιά, ναι να μετακινηθεί!!!!δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θα πρέπει να μετακινούμαστε μόνο εμείς οι Αναπληρωτες και σε 3 σχολεία (ήμουν πέρισυ) και κάποιοι μόνιμοι (στην προκειμένοι περίπτωση Φιλόλογοι) να θεωρούν τσιφλίκια τους τα σχολία οργανικής τους και να μετακινούνται μόνο οι Ξενόγλωσσοι σε 3-4 σχολεία!!! Παρόλα αυτά για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου όπως έχω πει σε άλλο θέμα, είμαι υπέρ του να διδάσκει κανείς το αντικείμενό (οπότε σαφώς και οι Φιλόλογοι είναι οι πιο αρμόδιοι να διδάξουν τα αντίστοιχα μαθήματα και όχι άλλοι) και ας πηγαίνει και σε 3 σχολεία προκειμένου η δουλειά που θα κάνει να είναι καλύτερη (μάλλον). Ωστόσο εδώ που μπαίνει ζήτημα Νόμου πρέπει κάτι να γίνει και με αυτό! γι'αυτό υπάρχουν ευτυχώς ή δυστυχώς και οι β αναθέσεις!!!Ζητώ συγγνώμη που συνέχισα την παράκαμψη από το βασικό θέμα της Α' Φάσης Αναπληρωτών.