0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απο που εξαγουμε το συμπερασμα οτι θα βγει σημερα η πρωτη φαση;; Μη με αγχωνετε!!
Σίγουρα, μας άρεσε περισσότερο ο πίνακας της Ιωάννας. Εγώ έπεσα 07 θέσεις.
Μαγιονέζα μου...μη μας αυγοκόψεις....υπάρχει σοβαρή πιθανότητα για σήμερα μας απάντησαν τηλεφωνικά.....Καλό μεσημέρι, πάω να μαγειρέψω και θα περάσω σε δυο ώρες πάλι....
και σκετο f5 να πατησεις πάλι ανανεωνονται οι σελίδες[ευχαριστώωωω!!!!
Παράθεση από: adigoni στις Σεπτεμβρίου 07, 2011, 01:16:57 pmΜαγιονέζα μου...μη μας αυγοκόψεις....υπάρχει σοβαρή πιθανότητα για σήμερα μας απάντησαν τηλεφωνικά.....Καλό μεσημέρι, πάω να μαγειρέψω και θα περάσω σε δυο ώρες πάλι....Μουστάρδα καλέ!!
Παράθεση από: stave στις Σεπτεμβρίου 07, 2011, 01:19:43 pmΠαράθεση από: adigoni στις Σεπτεμβρίου 07, 2011, 01:16:57 pmΜαγιονέζα μου...μη μας αυγοκόψεις....υπάρχει σοβαρή πιθανότητα για σήμερα μας απάντησαν τηλεφωνικά.....Καλό μεσημέρι, πάω να μαγειρέψω και θα περάσω σε δυο ώρες πάλι....Μουστάρδα καλέ!!Φυσικα και θελω να βγουνε σημερα απλα οπως και να το κανεις αγχωνομαι! (Τα γνωστα: Θα ειμαι μεσα στην πρωτη φαση; Θα παω στις επιλογες μου; ) Αντιγονη απο κετσαπ εγινα μαγιονεζα; Αν τα ανακατεψουμε φτιαχνουμε ωραιοτατη σως !! Στον ανανεωμενο πινακα ανεβηκα 40+ θεσεις. Γιατι καποιοι λενε πως επεσαν;
με θέση 1300 φαντάζομαι δεν περιμένω α' φάση έτσι;;γιατί δε θέλω κιόλας!είμαι ειδικής!μία περιοχή έχω βάλει μόνο!