0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
09¨20 458 φιλόλογοι
Παράθεση από: mike78 στις Σεπτεμβρίου 07, 2011, 08:57:04 pm09¨20 458 φιλόλογοιαν πέσω μέσα ,,, πάω για τζόκερ!
Πάντως σήμερα πήραν τηλέφωνο από την εκκλησιαστική εκπαίδευση έναν συνάδελφο που έχει σειρά μεταξύ 600-650 και τον ρώτησαν αν επιθυμεί να διοριστεί ως αναπληρωτής στην εκκλησιαστική, επειδή δήλωσε πρώτα τα εκκλησιαστικά. Ο συγκεκριμένος συνάδελφος δεν είναι τρίτεκνος. Αναρωτιέμαι τώρα εγώ μήπως τον ρώτησαν γιατί έφτασε μέχρι εκεί η σειρά πρόσληψης μη τρίτεκνων; Το εύχομαι.
Παράθεση από: marilou26 στις Σεπτεμβρίου 07, 2011, 08:49:43 pm....βραδινη βαρδια,φτιαξτε καφεδακια συναδελφοι η νυχτα αναμενεται μεγααααλη....ακουω πονταρισματα για αριθμο!10:1 οτι θα κυμανθει στα περσινα επιπεδα και λιγο παραπανω!!κι οποιος μου τα παρει χαλαλι του!!!Ήμουνα σίγουρη ότι αργά ή γρήγορα θα φτάναμε στα στοιχήματα!
....βραδινη βαρδια,φτιαξτε καφεδακια συναδελφοι η νυχτα αναμενεται μεγααααλη....ακουω πονταρισματα για αριθμο!10:1 οτι θα κυμανθει στα περσινα επιπεδα και λιγο παραπανω!!κι οποιος μου τα παρει χαλαλι του!!!
Παράθεση από: mike78 στις Σεπτεμβρίου 07, 2011, 08:58:29 pmΠαράθεση από: mike78 στις Σεπτεμβρίου 07, 2011, 08:57:04 pm09¨20 458 φιλόλογοιαν πέσω μέσα ,,, πάω για τζόκερ!Ή για ξύλο...Επειδή εγώ κ τόσοι άλλοι εδώ δε θα συμπεριλαμβανόμαστε στην α΄φάση...
Παράθεση από: ENTY23 στις Σεπτεμβρίου 07, 2011, 08:58:56 pmΠάντως σήμερα πήραν τηλέφωνο από την εκκλησιαστική εκπαίδευση έναν συνάδελφο που έχει σειρά μεταξύ 600-650 και τον ρώτησαν αν επιθυμεί να διοριστεί ως αναπληρωτής στην εκκλησιαστική, επειδή δήλωσε πρώτα τα εκκλησιαστικά. Ο συγκεκριμένος συνάδελφος δεν είναι τρίτεκνος. Αναρωτιέμαι τώρα εγώ μήπως τον ρώτησαν γιατί έφτασε μέχρι εκεί η σειρά πρόσληψης μη τρίτεκνων; Το εύχομαι.Εμένα γιατί δε με πήραν να με ρωτήσουν πόυ θέλω; Καλάαα...θα τους θυμώσω!!!
Παράθεση από: fotini18 στις Σεπτεμβρίου 07, 2011, 09:00:50 pmΠαράθεση από: ENTY23 στις Σεπτεμβρίου 07, 2011, 08:58:56 pmΠάντως σήμερα πήραν τηλέφωνο από την εκκλησιαστική εκπαίδευση έναν συνάδελφο που έχει σειρά μεταξύ 600-650 και τον ρώτησαν αν επιθυμεί να διοριστεί ως αναπληρωτής στην εκκλησιαστική, επειδή δήλωσε πρώτα τα εκκλησιαστικά. Ο συγκεκριμένος συνάδελφος δεν είναι τρίτεκνος. Αναρωτιέμαι τώρα εγώ μήπως τον ρώτησαν γιατί έφτασε μέχρι εκεί η σειρά πρόσληψης μη τρίτεκνων; Το εύχομαι.Εμένα γιατί δε με πήραν να με ρωτήσουν πόυ θέλω; Καλάαα...θα τους θυμώσω!!!Τα δήλωσες πρώτα; Και έχεις καλύτερη σειρά από τον συγκεκριμένο συνάδελφο; Ρωτάω για να καταλάβω τι γίνεται.
Το τηλεφώνημα στο συγκεκριμένο συνάδελφο δείχνει ότι ο πίνακας αν και ενιαίος έχει 3 υποδιαιρέσεις, Σιβιταν., εκκλησ., και οι υπόλοιποι.Άρα κάτι παίζει.....