0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εξακολουθούν και δε σηκώνουν το τηλεφωνο
Παράθεση από: adigoni στις Σεπτεμβρίου 07, 2011, 09:26:38 pmεξακολουθούν και δε σηκώνουν το τηλεφωνο Παιδιά, το έχουν κλείσει το μαγαζί και εμείς βγάζουμε ακόμα τα μάτια μας σαν ηλίθιοι.........................
Παράθεση από: baxev_ch στις Σεπτεμβρίου 07, 2011, 07:55:29 pmδεν νομίζω οτι ο αριθμός θα αλλάξει, σε όσες πληροφορίες ανέφεραν σήμερα οι συνάδελφοι ο αριθμός κυμαίνονταν γύρω στους 400, οι άλλοι αριθμοί ήταν ευσεβείς πόθοι κι όχι πληροφορίες. Ίσως όμως αυτό βολεύει και όσους είμαστε πιο χαμηλά, ίσως έρθει γρήγορα η β φάση κι ακόμη καλύτερα ίσως προηγηθεί και η φάση της ειδικής αγωγής και φύγουν αρκετοί από μπροστά μας.ναι φίλε μου...αλλά γιατί μονο εμείς έχουμε λιγότερους απο περσι ενώ μαθηματικοί και φυσικοί είναι περισσότεροι....
δεν νομίζω οτι ο αριθμός θα αλλάξει, σε όσες πληροφορίες ανέφεραν σήμερα οι συνάδελφοι ο αριθμός κυμαίνονταν γύρω στους 400, οι άλλοι αριθμοί ήταν ευσεβείς πόθοι κι όχι πληροφορίες. Ίσως όμως αυτό βολεύει και όσους είμαστε πιο χαμηλά, ίσως έρθει γρήγορα η β φάση κι ακόμη καλύτερα ίσως προηγηθεί και η φάση της ειδικής αγωγής και φύγουν αρκετοί από μπροστά μας.
Παράθεση από: adigoni στις Σεπτεμβρίου 07, 2011, 09:26:38 pmεξακολουθούν και δε σηκώνουν το τηλεφωνο τέτοια εμμονή, αφύσικο για γοργόνα!
Παράθεση από: Ναστια στις Σεπτεμβρίου 07, 2011, 09:31:03 pmΠαράθεση από: adigoni στις Σεπτεμβρίου 07, 2011, 09:26:38 pmεξακολουθούν και δε σηκώνουν το τηλεφωνο Παιδιά, το έχουν κλείσει το μαγαζί και εμείς βγάζουμε ακόμα τα μάτια μας σαν ηλίθιοι.........................μη λες ονόματα ...
τελικα πρεπει να παιρνουμε την εκκλησιαστικη εκπαιδευση.Αυτοι εχουν εγκυροτερες πληροφοριες,απ'το πρωι μου ειχαν πει οτι αυριο θα βγει η α' φαση...θα πιασω φιλο τον εκει ''κυριουλη'' που ειναι ευγενεστατος....ετσι για να ανταγωνιστω την αντιγονη