0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρε παιδια ο περιοχες ηταν λιγο χαλιια η μου φανηκε;Εγω 4η επιλογη μου,μπορουσα και καλυτερα...αλλα ο νομος μου εβγαλε μολις 4 κενα,γιατι;;;;;
Συνάδελφοι, καλημέρα σε όσους πετυχαίνω ξύπνιους αλλά ήμουν έξω και γύρισα πριν λίγο. Όσοι είστε ξύπνιοι και γνωρίζετε απαντήστε μου ΣΟΣ,ΣΟΣ,ΣΟΣ,ΣΟΣ,.....με πήρανε στην α' φάση χωρίς να το περιμένω από το περιβόητο κουτάκι. Με πήραν πολύ μακρια ....είχα κάνει τα χαρτιά και σε γενική και σε ειδική και δεν απέσυρα κανένα από τα δύο γιατί δεν ήξερα τί θα γίνει με τόσα που άκουγα για τις προσλήψεις. Ξέρω αν σε πάρουν στον ένα πίνακα διαφράφεσαι από τον άλλο.Αν προσληφθείς , λέι η εγκύκλιος... Όμως , αν αρνηθώ τη θέση , γνωρίζοντας την ποινή της διετίας, δεν παραμένω στον πίνακα της ειδικής? απαντήστε μου σας παρακαλώ για να ξέρω τί να κάνω αύριο...please!!!!!!!
Παράθεση από: WOMAN στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 02:03:37 amΣυνάδελφοι, καλημέρα σε όσους πετυχαίνω ξύπνιους αλλά ήμουν έξω και γύρισα πριν λίγο. Όσοι είστε ξύπνιοι και γνωρίζετε απαντήστε μου ΣΟΣ,ΣΟΣ,ΣΟΣ,ΣΟΣ,.....με πήρανε στην α' φάση χωρίς να το περιμένω από το περιβόητο κουτάκι. Με πήραν πολύ μακρια ....είχα κάνει τα χαρτιά και σε γενική και σε ειδική και δεν απέσυρα κανένα από τα δύο γιατί δεν ήξερα τί θα γίνει με τόσα που άκουγα για τις προσλήψεις. Ξέρω αν σε πάρουν στον ένα πίνακα διαφράφεσαι από τον άλλο.Αν προσληφθείς , λέι η εγκύκλιος... Όμως , αν αρνηθώ τη θέση , γνωρίζοντας την ποινή της διετίας, δεν παραμένω στον πίνακα της ειδικής? απαντήστε μου σας παρακαλώ για να ξέρω τί να κάνω αύριο...please!!!!!!!Από τη στιγμή που προσληφθηκες στη Γενική με ΠΛΗΡΕΣ ΩΡΑΡΙΟ, διαγράφεσαι από τους πίνακες της ΕΙΔΙΚΗΣ!Τώρα είσαι υποχρεωμένη να δεχτεις τη θέση στη Γενική γιατι δε θα έχεισ δικαίωμα υποβολής την επόμενη χρονια.
Παράθεση από: rose-PEO2 στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 02:21:19 amΠαράθεση από: WOMAN στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 02:03:37 amΣυνάδελφοι, καλημέρα σε όσους πετυχαίνω ξύπνιους αλλά ήμουν έξω και γύρισα πριν λίγο. Όσοι είστε ξύπνιοι και γνωρίζετε απαντήστε μου ΣΟΣ,ΣΟΣ,ΣΟΣ,ΣΟΣ,.....με πήρανε στην α' φάση χωρίς να το περιμένω από το περιβόητο κουτάκι. Με πήραν πολύ μακρια ....είχα κάνει τα χαρτιά και σε γενική και σε ειδική και δεν απέσυρα κανένα από τα δύο γιατί δεν ήξερα τί θα γίνει με τόσα που άκουγα για τις προσλήψεις. Ξέρω αν σε πάρουν στον ένα πίνακα διαφράφεσαι από τον άλλο.Αν προσληφθείς , λέι η εγκύκλιος... Όμως , αν αρνηθώ τη θέση , γνωρίζοντας την ποινή της διετίας, δεν παραμένω στον πίνακα της ειδικής? απαντήστε μου σας παρακαλώ για να ξέρω τί να κάνω αύριο...please!!!!!!!Από τη στιγμή που προσληφθηκες στη Γενική με ΠΛΗΡΕΣ ΩΡΑΡΙΟ, διαγράφεσαι από τους πίνακες της ΕΙΔΙΚΗΣ!Τώρα είσαι υποχρεωμένη να δεχτεις τη θέση στη Γενική γιατι δε θα έχεισ δικαίωμα υποβολής την επόμενη χρονια.Eίναι σίγουρο ότι διαγράφεσαι από τους πίνακες ειδικής;; Εμένα μου φαίνεται λίγο κουφό αυτό να διαγράφεσαι από την ειδική ειδικά
καλημέρα, δυστυχώς κ εγώ είμαι θύμα του κουτακίου φέτος...ξέρει κανείς τι εστί
Πόσο χειρότερο μπορεί να γίνει;;;;