0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: paraxenos στις Ιουλίου 28, 2011, 05:43:56 pmσταματηστε τις αναλυσεις τις πληροφοριες και τις πηγεςΠολύ άδικο και ψυχοφθόρο είναι βρε παιδιά αυτό που κάνετε καθε μερα στους εαυτού σας....πάρα πολυ αδικο!!!!!! Καιρός να βλέπουμε και την αλήθεια κατάματα. Οι αναλύσεις και πληροφορίες σε δημοσιευματα στηρίζονται των τελευταίων ωρών. Μπορεί να μην είναι ευχάριστα αλλά είναι πραγματικότητα, τπυλάχιστον οι φήμες που γράφουν.και εγώ ελπίζω ότι είναι απλά φήμες ή κακή πληροφόρηση. Στα αλήθεια μπορεί να στείλει κάποιος email στην εφημερίδα ΕΘΝΟΣ και να ρωτήσει γιατί μέσα σε 1 εβδομάδα άλλαξε όλα τα δεδομένα;; Tι ακριβώς έγινε;;
σταματηστε τις αναλυσεις τις πληροφοριες και τις πηγεςΠολύ άδικο και ψυχοφθόρο είναι βρε παιδιά αυτό που κάνετε καθε μερα στους εαυτού σας....πάρα πολυ αδικο!!!!!!
Στα αλήθεια μπορεί να στείλει κάποιος email στην εφημερίδα ΕΘΝΟΣ και να ρωτήσει γιατί μέσα σε 1 εβδομάδα άλλαξε όλα τα δεδομένα;; Tι ακριβώς έγινε;;
To να ενδιαφέρομαι αν θα έχω δουλειά είναι για το τομάρι μου, πλάκα μου κάνεις;; Δηλαδή θα αρχίσουμε να λέμε ότι κάνουμε κακό που δουλεύουμε ως αναπληρωτές;; Yπάρχει άνθρωπος που αν του δίνονταν η δυνατότητα να δουλέψει εκεί που θέλει να μην το κάνει;; Mα τι είναι αυτά που ακούγονται. Συμφωνώ να διαμαρτυρηθούμε όλοι μαζί, όλα τα κοινωνικά στρώματα για όλα όσα συμβαίνουν, αλλά πέρα από αυτό μπορεί ο κάθε κλάδος οταν καταστρατηγούνται διακίωματα στην εργασία και στην πρόσβαση στην αγορά εργασίας και μάλιστα βάναυσα )διότι η μείωση από 20000 σε 6000 μόνο ΣΦΑΞΙΜΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ) έχει διακίμα να διαμαρτύρεται και να ορίεταιΑυτό έλειπε να ντραπώ που είχα δουλειά στην εκπαίδευση. Το να έχει κάποιος δουλειά ξέρεις κινεί όλη την οικονομία, αγοράζεις, τρέφεσαι, στηρίζονται επιχειρήσεις, μπορείς να στηρίξεις πιο αδύνατους οικονομικά και γενικότερα συνεισφέρεις στην ανάπτυξη. Αλλά δυστυχώς έφτασαν την Ελλάδα ώστε κάποιος που δουλεύει στην εκπαίδευση να θεωρείται ότι είναι προνομιούχος, και ότι δεν είναι καλό για τον τόπο. τΟ ΝΑ έχεις δουλεία όταν άλλοι δεν έχουν δεν σημαίνει ότι νοιάζεσαι για το τομάρι σου. Ανάλογα με την ηθική που έχει κάθε άνθρωπος που δουλεύει μπορεί να βοηθήσει πολλούς συνανθρώπους του. Όταν δεν έχει κανείς δουλειά ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜ
θα καθυστερήσουν και οι φάσεις προσλήψεων αναπληρωτών λόγω έλλειψης πιστώσεων και οι πρώτες θα βγούνε χριστούγεννα μπάς και γλιτώσουνε χρήματα , τυχεροί είμαστε χριστουγεννιάτικο δωράκι.
SOTOS81 πρεπει να συνειδητοποιησεις οτι η μειωση του αριθμου των αναπληρωτων πληττει ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ τα σχολεια και μετα το σωτηρη...και επισης πρεπει να καταλαβεις οτι αυτη η μειωση ΔΕΝ καταστρατηγει κανενα δικο σου δικαιωμα...οπως π.χ. συμβαινει με το μη διορισμο του 60-40%...απλα σε πιανει το παραπονο επειδη ψαρωσες με τις παπαριες του εθνους και κινδυνολογεις χωρις να εχεις ΚΑΝΕΝΑ απολυτως στοιχειο, ΚΑΜΙΑ απολυτως πηγη..απο την πλευρα της η κοινωνια χεστηκε αν εχεις δουλεια εσυ προσωπικα..αρκει να υπαρχει δασκαλος στο σχολειο του παιδιου της...το αν θα υπαρχει στο σχολειο στο διπλανο χωριο επισης ΔΕΕΕΕΝΝΝΝ την ενδιαφερει...γιατι το δικο της σχολειο εχει..τι να κανουμε society sucks!!!στα υπολοιπα που εγραψες και εμμεσως μου καταλογιζεις, βαριεμαι να απαντησω, γιατι 1) δεν εχεις καταλαβει christ απο ο,τι σου ειπα και 2) γιατι αν σου τα ξαναπω θα ειναι σα να επαναλαμβανομαι κι οπως σου ειπα πριν ειμαστε off topic..δε νομιζω οτι οι συναδελφοι εχουν ορεξη να διαβαζουν ανουσιες αντιπαραθεσεις!!φιλικα golum (my precious..)