0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΑΝ καταλαβα εννοείς συνολικα 3 (2ασεπ και 1 απο 60-40)?
Συνάδελφος και εσύ; Άντε να μαζευόμαστε σιγά-σιγά Ε όχι και καθόλου.Υπερβάλεις!Οι πληροφορίες από την πηγή μου(εμ εγώ δε θα είχα πηγή, αφού όλοι έχουν ) λενε για "δειγματοληπτικούς διορισμούς". Θα πάρουν ένα δείγμα λοιπόν να δουν μήπως χάλασε η παρτίδα τόσο καιρό στην αποθήκη και πρέπει να τη στείλουν πίσω.Άκουσα που λες ότι θα παρει 3 από το 60-40 μόνο: 2 ΑΣΕΠίτες και 1 από τον πίνακα(τόσο δεν είπεκαι ο pasok;).Το οποίο βέβαια αποτελεί σκανδαλώδη εύνοια για μας τους ΑΣΕΠίτες καθώς στην πραγματικότηταείναι 66,7-33,3. Άρα για να έρθουμε στα ίσια του χρόνου πρέπει να το δώσουμε πίσω στον πίνακα αυτό το 6,7%, οπότε με ένα μικρό τόκο(γιατί είμαστε και κιμπάριδες εμείς οι οικονομολόγοι ΑΣΕΠίτες,μην κοιτάς τους άλλους κλάδους που σκούζουν ) θα πάμε για διορισμούς 50-50 του χρόνου. Τοτελευταίο ως τίτλος επιτυχημένου σίριαλ, δένει άριστα και με το σίριαλ των διορισμών, το οποίοόπως φαίνεται στο τέλος θα περάσει σε πλοκή, θεαματικότητα αλλά κυρίως σε αριθμό επεισοδίωντη Λάμψη του μεγάλου Νίκου Φώσκολου... Ρε τι πάθαμε με αυτούς που μπλέξαμε!ΥΓ. Θέλω διακοπές μου φαίνεται επειγόντως...
Ή 3ΑΣΕΠ,2 60-40,1 απο 24μηνο?Εγώ να δεις διακοπές που χρειάζομαι!
Aυτός ο 30μηνιτης που δεν πήγε πέρυσι θα είναι φέτος και στο 24μηνο.Μάλλον δεν πήγε,επειδή δεν του άρεσαν οι περιοχές διορισμού,είναι βλέπεις και δημόσιος υπάλληλος (από ότι είδα στον πίνακα).Ερώτηση:Αν οι διοριστέοι ασεπ διοριστουν στο υπ.οικονομικών ειναι υποχρεωμένη να πάρει απο τους επιλαχόντες ή να πάρει από τον πίνακα αναπληρωτών?Ετσι δεν έγινε πέρυσι με τους δασκάλους?
Παράθεση από: irenead στις Ιουλίου 30, 2011, 12:06:23 amAυτός ο 30μηνιτης που δεν πήγε πέρυσι θα είναι φέτος και στο 24μηνο.Μάλλον δεν πήγε,επειδή δεν του άρεσαν οι περιοχές διορισμού,είναι βλέπεις και δημόσιος υπάλληλος (από ότι είδα στον πίνακα).Ερώτηση:Αν οι διοριστέοι ασεπ διοριστουν στο υπ.οικονομικών ειναι υποχρεωμένη να πάρει απο τους επιλαχόντες ή να πάρει από τον πίνακα αναπληρωτών?Ετσι δεν έγινε πέρυσι με τους δασκάλους?Μην μπερδεύεσαι. Επιλαχόντες είναι οι επιτυχόντες με πάνω από 55 μόρια στο διαγωνισμό, αλλά μη διοριστέοι.Στους δασκάλους δεν είχε τέτοιους. Επιλαχόντες πρέπει να πάρει και μάλιστα αρκετούς-τουλάχιστον 11 αν στο μεταξύ έχουν διοριστεί τα παιδιά στην εφορία. Ουσιαστικά θα καλέσει τους Χ αρίθμό από τον πινακα διοριστέων να υποβάλλουν αίτηση. Αυτοί δε θα είναι αρκετοί και έτσι θα βγάλει εγκυκλιο συμπληρωματικών διορισμών και θα πάρει επιλαχόντες.Σε όλο αυτό βέβαια έχουμε κάνει την υπόθεση ότι αυτός που έχει να επιλέξει ανάμεσα σε εφορία και εκπαίδευση επιλέγειεφορία. Συνήθως έτσι γίνεται γιατί τα λεφτά είναι περισσότερα, οι μεταθέσεις λιγότερες, κλπ. Μπορεί όμως να βρεθεί κάποιοςπου θα προτιμήσει εκπαίδευση-εγώ τουλ αυτό θα έκανα.Η δική μου η απορία είναι άλλη. Έστω ότι οι δικοί μας διορισμοί "ξεπαγώνουν" πρώτα και κάποιος διπλοδιοριστέος(το κατοχυρώνω και αυτό ) προσληφθεί στην εκπαίδευση, μετά μπορεί να παραιτηθεί και να πάει εφορία; Και στην περίπτωση αυτή τι γίνεται; Διορίζει άλλον; Παίρνει αναπληρωτή; Κάτσε μη χάσουμε πάλι κανένα διορισμό τζάμπα!Δε γράφει και ο knaison πια που μας διαφώτιζε σε αυτά...Κανείς άλλος;