0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
οι διάφορες εργασίες διοικητικού περιεχομένου πρεπει να γίνονται εκ περιτροπής απο τους καθηγητές - γιατί είναι χρήσιμο να γνωρίζουν τις διαδικασίες και τη νομοθεσία (ειδικά αυτοί που στο μέλλον σκέφτονται να διεκδικήσουν και θέσεις ευθύνης)τι εννοείς εργασίες διοικητικού περιεχομένου;
οι διάφορες εργασίες διοικητικού περιεχομένου πρεπει να γίνονται εκ περιτροπής απο τους καθηγητές - γιατί είναι χρήσιμο να γνωρίζουν τις διαδικασίες και τη νομοθεσία (ειδικά αυτοί που στο μέλλον σκέφτονται να διεκδικήσουν και θέσεις ευθύνης)
ό,τι μπορείτε κάνετε εσείς Λιθοσφαιριστή με τις συμπεριφορές σας. Η Bitch περιγράφει απλά αυτά που είδε και έζησε η ίδια. Αν έβλεπα άλλα, θα έλεγα άλλα, αυτά όμως έζησα και αυτά περιγράφω. Αν θες να κατηγορήσεις λοιπόν κάποιον κοίτα προσεκτικά όλους τους συναδέλφους σου. Τα ιδιαίτερα δεν τα επινόησα εγώ, την απαξίωση του μαθητή δεν την επινόησα εγώ, τα ωραιότατα τριωράκια και μετά την κάνουμε δεν τα επινόησα εγώ, τα δεκαπεντάρια στη συνέντευξη που πήραν όλοι οι αιρετοί / υποψήφιοι διευθυντές δεν τα επινόησα εγώ......Λυπάμαι αν την απαράδεκτη κατάσταση που υπάρχει στα ελληνικά σχολεία θέλετε να μου τη χρεώσετε ορισμένοι.... Αλλά όπως εύστοχα υπογράφεις "Σιγά μη κλάψω".....όσο για τα λινκ που παρέθεσα στο άλλο θέμα, εσύ ζήτησες λινκ - σου έδωσα λοιπον αυτό που ζητησες και μάλιστα πολύ συγκεκριμένα. καμία απολύτως γενίκευση: συγκεκριμένο σχολείο, συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ( απο 1/1 έδινε τις αργίες, αν θες και για πιο πριν, δεν έχεις παρά να ψάξεις )....οποτε μη βαπτίζουμε ό,τι δε μας βολεύει "γενίκευση"....τέλος, το λινκ της olyandro είναι τα αποτελέσματα της έρευνας Ευριδίκη που διεξήχθη πριν δύο με τρία χρόνια σε πανευρωπαϊκο επίπεδο ( και όχι μόνο ) . Δε χρειάζεται νομίζω να αναφέρω ότι οι 185 εργάσιμες ημέρες που έχουν εγγραφεί στην Ελλάδα δεν αφορούν όσες ημέρες χάνονται απο εκδρομές, εκκλησιασμούς, καταλήψεις, απεργίες, εκλογές, συνεδριάσεις και γενικά ό,τι του φανεί.... ( εκτός και αν πραγματικα υπάρχει κόσμος που πιστεύει στην....αναπλήρωση των χαμένων ωρών - ωραία, ευθυμήσαμε πάλι....)Και εννοείται ότι η Ελλάδα δεν έχει τα πρωτεία στις διακοπές ( Φιγουράρει όμως ανάμεσα στους πρώτους) Το θέμα δεν είναι εκεί - το θέμα είναι ότι χάνονται πάρα πολλές ώρες που δεν ανήκουν σε διακοπές. Το θέμα ειναι ότι οι έλληνες εκπ/κοί δεν "χαλιούνται" ιδιαίτερα αν χαθούν κάποιες ώρες έτσι, το θέμα είναι ότι οι έλληνες εκπ/κοί δίνουν σε όλους μας την εντύπωση ότι όντως είναι τεμπέληδες. Λυπάμαι, αλλά αυτή είναι η εικόνα σας προς όλους εμάς τους υπόλοιπους. Αν είναι λίγοι αυτοί που δίνουν αυτή την εικόνα και σας παίρνει όλους η μπάλα, τότε κι εσείς κάτι δεν κάνετε καλά - κάπως δεν τους έχετε απομονώσει ή κάπως δεν έχετε πείσει ότι πράγματι ενδιαφέρεστε. Και λυπάμαι, αλλά τα τριάρια που έπεσαν βροχή στις πανελλαδικές , λένε πάρα πολλά για όλους εσάς που ή είστε ( μόνιμοι ) εκπ/κοί ή δηλώνετε εκπ/κοί ( ιδιαιτεράδες και φροντιστηριούχοι ). Μάθετε να μη σας ενοχλεί η αλήθεια ούτε η κριτική. Και κυρίως, κάντε κάτι να αλλάξετε την εικόνα σας. (γιατί για αυτή την εικόνα, ξέρεις, δεν φταίει η bitch και καμία bitch) Θα συμφωνήσω μαζί σου μόνο προς τούτο : ότι οι ώρες που χάνονται για κάθε έναν άσχετο λόγο πρέπει να αναπληρώνονται πραγματικά. Αυτά, βρείτε τα εσείς οι εκπ/κοί....new_pe-06 δεν είναι πάντα δυνατό οι καλοί να παραμένουν στα σχολεία.