0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ δεν το τσεκάρω επειδή δεν μπορώ να φύγω από τον τόπο μου. Ευτυχώς όμως είμαι Λασιθιώτης άρα εξόριστος έτσι κι αλλιώς.Αν όμως δεν έχεις οικογένεια σίγουρα έκανες τη σωστή επιλογή.
@solero αλήθεια την πήρες??Και αν ναι από που τη ζήτησες?
Να ρωτήσω κάτι: όσοι παρακολουθήσατε πέρυσι το σεμινάριο α' και β' φάσης ΕΑΕΠ έχετε πάρει τη σχετική βεβαίωση?
Εγώ την πρώτη την πήρα το 2008 που έκανα την επιμόρφωση των 30 ωρών..Για τις 20 ώρες δεν την έχω πάρει...Άρα πρέπει να πάρω τηλέφωνο στο ΠΕΚ Λάρισας..Νόμιζα ότι την έστελναν μιας και τα στοιχεία μας τα έχουν...
Μόλις μίλησα με το υπουργείο. Μαζεύουν τα κενά και το αργότερο ως την Παρασκευή θα έχουν γίνει προσλήψεις. Ίδωμεν.
Τη μία την πήρα από την Πρ/θμια της περιοχής μου (Εισαγωγική Επιμόρφωση) και την άλλη από τα ΠΕΚ της περιοχής μου πριν 1 εβδομάδα (Νέο Σχολείο)Διευκρινίζω ότι είναι 2 βεβαιώσεις: Η πρώτη είναι 30 ώρες και η 2η 20 ώρες.
μια μικρή ερωτησούλα, είμαι πρώτη φορά σε αυτούς τους πίνακες και βλέπω ότι κατά σειρά είναι πρώτοι όσοι έχουν έστω και 0.ΧΧΧ μόρια, δεδομένου ότι πλέον δεν προσμετρούνται μόρια πως επιλέγει ότι σύστημα ξεκινάει από πάνω προς τα κάτω, σημαίνει κάτι ότι εγώ πχ είμαι στον πίνακα της δυτικής μακεδονίας? μπερδεύτηκα όσοι πρόλαβαν το κύριο είδαν ??