0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδια εκαναν και ανανεωση σους πινακες αναπληρωτων γιατι έπεσα κάποιες θέσεις...
Αυτοί έχουν παιδαγωγική επάρκεια η είναι ειδικές κατηγορίες!
και γω έχω παιδαγωγική επάρκεια αλλά έχω 0 μόρια δεν έχω διδάξει ποτέ απλά είμαι πάνω πάνω σε σχέση με άλλους που δεν έχουν διδάξει
με προυπηρεσια.....επεσα 3 θέσεις!!!!μπορει να μην αλλαξε η θέση σου...
Παράθεση από: andreas1987 στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 01:11:28 pmμε προυπηρεσια.....επεσα 3 θέσεις!!!!μπορει να μην αλλαξε η θέση σου...Μέχρι το 600 περίπου που είμαι εγώ δεν άλλαξε κάτι!
Παράθεση από: spidr στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 01:11:06 pmκαι γω έχω παιδαγωγική επάρκεια αλλά έχω 0 μόρια δεν έχω διδάξει ποτέ απλά είμαι πάνω πάνω σε σχέση με άλλους που δεν έχουν διδάξειΔεν σε καταλαβαίνω!!! Για ποιόν πίνακα μιλάς;
Να ρωτήσω κάτι: όσοι παρακολουθήσατε πέρυσι το σεμινάριο α' και β' φάσης ΕΑΕΠ έχετε πάρει τη σχετική βεβαίωση?
Παράθεση από: MortalMan στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 01:13:06 pmΠαράθεση από: andreas1987 στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 01:11:28 pmμε προυπηρεσια.....επεσα 3 θέσεις!!!!μπορει να μην αλλαξε η θέση σου...Μέχρι το 600 περίπου που είμαι εγώ δεν άλλαξε κάτι!Κι εγώ με προϋπηρεσία έπεσα μια θέση και είμαι πάνω από το 600...συνεπώς απλά δεν άλλαξε η θέση σου, αλλά οι πίνακες ανανεώθηκαν!!! Άρα, πάμε για κλήση αναπληρωτών ολοταχώς!
Παράθεση από: MortalMan στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 01:12:06 pmΠαράθεση από: spidr στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 01:11:06 pmκαι γω έχω παιδαγωγική επάρκεια αλλά έχω 0 μόρια δεν έχω διδάξει ποτέ απλά είμαι πάνω πάνω σε σχέση με άλλους που δεν έχουν διδάξειΔεν σε καταλαβαίνω!!! Για ποιόν πίνακα μιλάς;για τους Πίνακες Κατάταξης Ωρομισθίων ανά Περιφέρεια αυτό λέω, ότι αυτά έχουν κλειδώσει σε σχέση με αυτούς που έχουν μόρια,....