0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Alexhs_27 στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 09:27:00 amΠαράθεση από: asus07 στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 08:45:15 amκαι δηλαδή είναι καλύτερα να τους πληρώνουμε και να κάθονται?προφανώς και το κάνουν για λόγους οικονομίας.και για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους (άσχετα αν μας συμφέρει ή όχι σαν κλάδο)το σωστό είναι να καλύψει τα κένα με αυτούς που κ...οβαράνε κι μετά να δει τι χρειάζεται.ποιος ξέρει πόσοι πραγματικά είναι παραπανίσιοιΈτσι ακριβώς... Μπορεί να εμάς να μας συμφέρει να καλύπτουν με αναπληρωτές ανύπαρκτα κενά αλλά οι υπόλοιποι φορολογούμενοι δεν φταίνε σε τίποτα να πληρώνουν υπεράριθμους εκπαιδευτικούς...Τόσα χρόνια τους πλήρωναν τώρα σας έπιασε ο πόνος???Αλλά βέβαια τώρα ξαφνικά σκεφτόμαστε "όλοι" τον Ελληνα φορολογούμενο..Και πρέπει να την πληρώσει ο Έλληνας εργαζόμενος...
Παράθεση από: asus07 στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 08:45:15 amκαι δηλαδή είναι καλύτερα να τους πληρώνουμε και να κάθονται?προφανώς και το κάνουν για λόγους οικονομίας.και για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους (άσχετα αν μας συμφέρει ή όχι σαν κλάδο)το σωστό είναι να καλύψει τα κένα με αυτούς που κ...οβαράνε κι μετά να δει τι χρειάζεται.ποιος ξέρει πόσοι πραγματικά είναι παραπανίσιοιΈτσι ακριβώς... Μπορεί να εμάς να μας συμφέρει να καλύπτουν με αναπληρωτές ανύπαρκτα κενά αλλά οι υπόλοιποι φορολογούμενοι δεν φταίνε σε τίποτα να πληρώνουν υπεράριθμους εκπαιδευτικούς...
και δηλαδή είναι καλύτερα να τους πληρώνουμε και να κάθονται?προφανώς και το κάνουν για λόγους οικονομίας.και για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους (άσχετα αν μας συμφέρει ή όχι σαν κλάδο)το σωστό είναι να καλύψει τα κένα με αυτούς που κ...οβαράνε κι μετά να δει τι χρειάζεται.ποιος ξέρει πόσοι πραγματικά είναι παραπανίσιοι
παρτε στο 2103442115 να δουμε τι θα πει σε εσας. Εμενα μου ειπε σημερα μπορει και να τα βγαλουνε.
ναι ενας σαν να κοιμαται
Παράθεση από: solero στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 09:31:43 amΠαράθεση από: Alexhs_27 στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 09:27:00 amΠαράθεση από: asus07 στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 08:45:15 amκαι δηλαδή είναι καλύτερα να τους πληρώνουμε και να κάθονται?προφανώς και το κάνουν για λόγους οικονομίας.και για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους (άσχετα αν μας συμφέρει ή όχι σαν κλάδο)το σωστό είναι να καλύψει τα κένα με αυτούς που κ...οβαράνε κι μετά να δει τι χρειάζεται.ποιος ξέρει πόσοι πραγματικά είναι παραπανίσιοιΈτσι ακριβώς... Μπορεί να εμάς να μας συμφέρει να καλύπτουν με αναπληρωτές ανύπαρκτα κενά αλλά οι υπόλοιποι φορολογούμενοι δεν φταίνε σε τίποτα να πληρώνουν υπεράριθμους εκπαιδευτικούς...Τόσα χρόνια τους πλήρωναν τώρα σας έπιασε ο πόνος???Αλλά βέβαια τώρα ξαφνικά σκεφτόμαστε "όλοι" τον Ελληνα φορολογούμενο..Και πρέπει να την πληρώσει ο Έλληνας εργαζόμενος...Το ότι σ' αυτό το διαλυμένο κράτος επικρατεί εδώ και χρόνια ο απόλυτος παραλογισμός και η σπατάλη δεν σημαίνει ότι αυτό θα πρέπει να συνεχιστεί για πάντα... Αυτή η λογική μας έφερε ως εδώ...Το υπουργείο οφείλει να καλύπτει τα κενά με μόνιμους ή αναπληρωτές έτσι ώστε να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή των μαθημάτων. Δεν οφείλει σε καμία περίπτωση να διορίζει υπεράριθμους... Εξάλλου δεν μας πληρώνει η Διαμαντοπούλου από το μισθό της αλλά οι υπόλοιποι φορολογούμενοι που δεν φταίνε σε τίποτα...
Καλά, τη λογιστική λογική των Ελληνικών κυβερνήσεων τη γνωρίζουμε καλά.Όσον αφορά τις ειδικότητες, αυτές θα προσληφθούν από ότι φαίνεται μέσω ΕΣΠΑ.Ζεστό european money.Μήπως θέλει να βάλει και εκεί ελέγχους;Δε νομίζω.Πιστεύω ότι ο σκοπός είναι να διαλυθεί η εκπαίδευση και όλος ο δημόσιος τομέας.Να ντροπιαστεί στα μάτια του κόσμου που ήδη υποφέρει.Είμαστε μια χρεοκοπημένη χώρα και σίγουρα δε φταίει ο αναπληρωτής που γυρνάει σα νομάς στην Ελλάδα!
κι εμένα μου είπαν ότι μάλλον το απόγευμα ή αύριο πρωί... μου φαίνεται μας δουλεύουν..
Παράθεση από: kapoioskapoukapote στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 10:03:08 amΚαλά, τη λογιστική λογική των Ελληνικών κυβερνήσεων τη γνωρίζουμε καλά.Όσον αφορά τις ειδικότητες, αυτές θα προσληφθούν από ότι φαίνεται μέσω ΕΣΠΑ.Ζεστό european money.Μήπως θέλει να βάλει και εκεί ελέγχους;Δε νομίζω.Πιστεύω ότι ο σκοπός είναι να διαλυθεί η εκπαίδευση και όλος ο δημόσιος τομέας.Να ντροπιαστεί στα μάτια του κόσμου που ήδη υποφέρει.Είμαστε μια χρεοκοπημένη χώρα και σίγουρα δε φταίει ο αναπληρωτής που γυρνάει σα νομάς στην Ελλάδα!οσο για αυτό το παραμύθι με το ΕΣΠΑ, ίσως θα έπρεπε να το ψάξουμε λιγάκι.Τι εννοώ: αυτοί λογικά πήραν χρήματα για Χ αναπληρωτές από το ΕΣΠΑ και πέρσι κάλεσαν και την κουτσή Μαρία(που λέει ο λογος).Φέτος αν δεν πάρει τόσους και τους καλύψει με τους υπεράριθμους--που συμφωνώ ότι έπρεπε να είχε γίνει από πέρσι--τι θα κάνουν τα λεφτά που αναλογούν στους αναπληρωτες??ποιος θα τα φάει πάλι??