0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το απόλυτα ακριβές είναι αυτο που λέει η recoba sto topic που μου έδειξες.
Ξέρει κανείς αν υπάρχει περίπτωση να ανακοινωθεί τίποτα για μας σήμερα;
Παράθεση από: gpapage στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 01:28:19 pmΠαράθεση από: irenead στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 01:24:25 pmΑπο τη στιγμη που ανοίγει το συστημα και ξεκινούν να επιλέγουν, έαν έχεις πει ναι στο κουτακί,θα βρίσκεσαι μέσα σε κάθε περιοχή που θα επιλέγουν αναπληρωτές(αφου έχεις πει ναι σε όλη την Ελλάδα).Ναι, αλλά έχεις προτεραιότητα σε σχέση με τους άλλους που προσλαμβάνονται ΜΟΝΟ για τις 30 επιλογές. Διαφορετικά έχει προτεραιότητα κάποιος με λιγότερα μόρια εφόσον έχει δηλώσει την περιοχή στις 30.Αυτό που λες είναι λάθος.Πάντα προηγείται αυτός με τα περισσότερα μόρια.
Παράθεση από: irenead στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 01:24:25 pmΑπο τη στιγμη που ανοίγει το συστημα και ξεκινούν να επιλέγουν, έαν έχεις πει ναι στο κουτακί,θα βρίσκεσαι μέσα σε κάθε περιοχή που θα επιλέγουν αναπληρωτές(αφου έχεις πει ναι σε όλη την Ελλάδα).Ναι, αλλά έχεις προτεραιότητα σε σχέση με τους άλλους που προσλαμβάνονται ΜΟΝΟ για τις 30 επιλογές. Διαφορετικά έχει προτεραιότητα κάποιος με λιγότερα μόρια εφόσον έχει δηλώσει την περιοχή στις 30.
Απο τη στιγμη που ανοίγει το συστημα και ξεκινούν να επιλέγουν, έαν έχεις πει ναι στο κουτακί,θα βρίσκεσαι μέσα σε κάθε περιοχή που θα επιλέγουν αναπληρωτές(αφου έχεις πει ναι σε όλη την Ελλάδα).
Από περιέργεια η συζήτηση για τα κουτάκια αποσκοπεί στην απόκτηση γνώσης ή μήπως κάποιοι ετοιμάζουν την αίτηση της επόμενης χρονιάς;Αφήστε να δούμε αν και πότε θα πάρουν φέτος. Αφήστε να δούμε αν μετά από 1-2 χρόνια θα υπάρχει κενό ή καν η πληροφορική στα σχολεία!Για φέτος ότι είναι να γίνει θα γίνει. Για τα επόμενα χρόνια πρέπει να ασχοληθούμε.
Ας κάνουμε κάτι βρε παιδιά..Εγώ γράφω και ξαναγράφω σε τοίχο αιρετού απάντηση δεν παίρνω...Οι δασκάλοι μιλάνε για Δ,Ε φάση και εμείς ακόμα αναμένουμε την Α'..Φωνάξτε κ εσείς όπου μπορεί ο καθένας τουλάχιστον να δείχνουμε ότι υπάρχουμε..Ας δημοσιεύσουμε κάτι σε κάποιο εκπαιδευτικό site..Κάτι πρέπει να γίνει να ακουστούμε..
Παράθεση από: solero στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 10:32:29 pmΑς κάνουμε κάτι βρε παιδιά..Εγώ γράφω και ξαναγράφω σε τοίχο αιρετού απάντηση δεν παίρνω...Οι δασκάλοι μιλάνε για Δ,Ε φάση και εμείς ακόμα αναμένουμε την Α'..Φωνάξτε κ εσείς όπου μπορεί ο καθένας τουλάχιστον να δείχνουμε ότι υπάρχουμε..Ας δημοσιεύσουμε κάτι σε κάποιο εκπαιδευτικό site..Κάτι πρέπει να γίνει να ακουστούμε..Τι να κάνουμε...Μας το χαν πει ξεκάθαρα. Μόλις ολοκήρωθεί η
Παράθεση από: Χριστίνα στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 10:49:20 pmΠαράθεση από: solero στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 10:32:29 pmΑς κάνουμε κάτι βρε παιδιά..Εγώ γράφω και ξαναγράφω σε τοίχο αιρετού απάντηση δεν παίρνω...Οι δασκάλοι μιλάνε για Δ,Ε φάση και εμείς ακόμα αναμένουμε την Α'..Φωνάξτε κ εσείς όπου μπορεί ο καθένας τουλάχιστον να δείχνουμε ότι υπάρχουμε..Ας δημοσιεύσουμε κάτι σε κάποιο εκπαιδευτικό site..Κάτι πρέπει να γίνει να ακουστούμε..Τι να κάνουμε...Μας το χαν πει ξεκάθαρα. Μόλις ολοκήρωθεί η