0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά να κάνω μια ερώτηση; Με πήραν ωρομίσθιο στα ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ. Μπορώ να δουλέψω συγχρόνως σαν Αναπληρωτής Μειωμένου; Αν όχι πρέπει συντομα να κάνω ανάκληση της αίτησης στο υπουργείο παιδείας ωστε να μην έχω κυρώσεις (2 χρόνια). Επίσης γνωρίζει κάποιος αν ισχύει και στους ΑΜΩ ο περιορισμός για συμβάσεις ιδιωτικού εργου μέχρι 10 ώρες (ΤΕΙ)
Παιδιά να κάνω μια ερώτηση; Με πήραν ωρομίσθιο στα ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ. Μπορώ να δουλέψω συγχρόνως σαν Αναπληρωτής Μειωμένου;
Παράθεση από: konstruktivist στις Οκτωβρίου 03, 2011, 09:20:41 pmΠαιδιά να κάνω μια ερώτηση; Με πήραν ωρομίσθιο στα ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ. Μπορώ να δουλέψω συγχρόνως σαν Αναπληρωτής Μειωμένου; Αν όχι πρέπει συντομα να κάνω ανάκληση της αίτησης στο υπουργείο παιδείας ωστε να μην έχω κυρώσεις (2 χρόνια). Επίσης γνωρίζει κάποιος αν ισχύει και στους ΑΜΩ ο περιορισμός για συμβάσεις ιδιωτικού εργου μέχρι 10 ώρες (ΤΕΙ)Ακόμα και αν υπήρχε κώλυμα, που δεν νομίζω, πως θα μάθει η μια υπηρεσία ότι απασχολείσαι στη άλλη;Προχώρα μην φοβάσαι.
Συνάδελφοι, σήμερα το μεσημέρι απεστάλη στις διευθύνσεις e-mail για την αποστολή στο Υπουργείο των λειτουργικών κενών ειδικοτήτων (ύστερα από όλες τις πρόσφατες φάσεις αποσπάσεων) στην Αθμια μέχρι την Τετάρτη το πρωί. Τα κενά που ζητά το Υπουργείο αφορά και σε ΑΚΩ και σε ΑΜΩ, αλλά και σε ωρομισθίες. Επίσης, υπάρχουν ξεχωριστοί πίνακες για ΕΑΕΠ και ξεχωριστοί πίνακες για τα κλασικά ολοήμερα. Τώρα το πώς θα μπορέσει ένας ΑΚΩ να καλύψει αποκλειστικά τα κλασικά ολοήμερα...λίγο δύσκολο. Η ουσία πάντως είναι ότι από τη στιγμή που Τετάρτη θα έχουν τα κενά, πολύ πιθανόν στο τέλος της εβδομάδας να έχουμε το πρώτο κύμα προσλήψεων. Καλό κουράγιο!!
Παράθεση από: adioristos_pe19 στις Οκτωβρίου 03, 2011, 11:21:14 pmΣυνάδελφοι, σήμερα το μεσημέρι απεστάλη στις διευθύνσεις e-mail για την αποστολή στο Υπουργείο των λειτουργικών κενών ειδικοτήτων (ύστερα από όλες τις πρόσφατες φάσεις αποσπάσεων) στην Αθμια μέχρι την Τετάρτη το πρωί. Τα κενά που ζητά το Υπουργείο αφορά και σε ΑΚΩ και σε ΑΜΩ, αλλά και σε ωρομισθίες. Επίσης, υπάρχουν ξεχωριστοί πίνακες για ΕΑΕΠ και ξεχωριστοί πίνακες για τα κλασικά ολοήμερα. Τώρα το πώς θα μπορέσει ένας ΑΚΩ να καλύψει αποκλειστικά τα κλασικά ολοήμερα...λίγο δύσκολο. Η ουσία πάντως είναι ότι από τη στιγμή που Τετάρτη θα έχουν τα κενά, πολύ πιθανόν στο τέλος της εβδομάδας να έχουμε το πρώτο κύμα προσλήψεων. Καλό κουράγιο!!Δηλαδή θα πάρει ΑΚΩ μόνο σε ολοήμερα?Μου φαίνεται λίγο κουλό αυτό..Πιο λογικό μου φαίνεται να πάρει τους ΑΚΩ στα ΕΑΕΠ και τους ΑΜΩ στα ολοήμερα..Και τι εννοείς ξεχωριστούς πίνακες για ΕΑΕΠ και ξεχωριστούς για κλασσικά?
Παράθεση από: solero στις Οκτωβρίου 04, 2011, 12:32:58 amΠαράθεση από: adioristos_pe19 στις Οκτωβρίου 03, 2011, 11:21:14 pmΣυνάδελφοι, σήμερα το μεσημέρι απεστάλη στις διευθύνσεις e-mail για την αποστολή στο Υπουργείο των λειτουργικών κενών ειδικοτήτων (ύστερα από όλες τις πρόσφατες φάσεις αποσπάσεων) στην Αθμια μέχρι την Τετάρτη το πρωί. Τα κενά που ζητά το Υπουργείο αφορά και σε ΑΚΩ και σε ΑΜΩ, αλλά και σε ωρομισθίες. Επίσης, υπάρχουν ξεχωριστοί πίνακες για ΕΑΕΠ και ξεχωριστοί πίνακες για τα κλασικά ολοήμερα. Τώρα το πώς θα μπορέσει ένας ΑΚΩ να καλύψει αποκλειστικά τα κλασικά ολοήμερα...λίγο δύσκολο. Η ουσία πάντως είναι ότι από τη στιγμή που Τετάρτη θα έχουν τα κενά, πολύ πιθανόν στο τέλος της εβδομάδας να έχουμε το πρώτο κύμα προσλήψεων. Καλό κουράγιο!!Δηλαδή θα πάρει ΑΚΩ μόνο σε ολοήμερα?Μου φαίνεται λίγο κουλό αυτό..Πιο λογικό μου φαίνεται να πάρει τους ΑΚΩ στα ΕΑΕΠ και τους ΑΜΩ στα ολοήμερα..Και τι εννοείς ξεχωριστούς πίνακες για ΕΑΕΠ και ξεχωριστούς για κλασσικά?Κι εμένα μου φαίνεται δύσκολο να πάρει αποκλειστικά στα κλασικά. Απλά το Υπουργείο ζήτησε μεμονωμένα κενά ΑΚΩ και ΑΜΩ για ΕΑΕΠ και μεμονωμένα ΑΚΩ και ΑΜΩ για τα κλασικά, σε ξεχωριστούς πίνακες δηλαδή. Αυτό μπορεί να γίνεται για τυπικούς λόγους, καθώς φαντάζομαι ότι θα υπάρχει αλληλοσυμπλήρωση κλασικών και ΕΑΕΠ.
Απο οτι δείχνουν όλα μπαίνουμε σε τελική ευθεία. Ο Μπράτης απλά διαφοροποιήθηκε στο οτι τα κενά θα μαζευτούν μέχρι Τετάρτη πρωί και οτι ξεκάθαρη εικόνα για τα κενά θα υπάρχει την Πέμπτη απο οτι βλέπω.