0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Χριστίνα στις Οκτωβρίου 06, 2011, 11:26:40 amΔεν υπάρχει έλεος....Λέτε η
Δεν υπάρχει έλεος....Λέτε η
Μόλις μίλησα με υπουργείο και μου είπανε ότι σήμερα θα έχουνε εικόνα των κενών οπότε μπορεί και αύριο προσλήψεις.2 περιφέρειες καθυστερήσανε και δεν στείλανε.Μου είπε ότι εφόσον έχουν τα κενά μπορούνε να βγάλουνε τα ονόματα γρήγορα,εφόσον δεν προκύψει τεχνικό πρόβλημα.
Καλημέρα,Να πω την αλήθεια έχω ανγχωθεί και 'γώ. Είναι η πρώτη φορά που κάνω αίτηση για αναπληρωτής και ωρομίσθιος με ΠΕ20. Στο ένα είανι πολύ μα πολύ χαμηλά (λόγω μηδενικής προϋπηρεσίας) στο άλλο στην περιφέρεια που επέλεξα είμαι σε σχετικά καλή θέση. Εγώ αυτό που θέλω να ρωτήσω αν έχω καμιά ελπίδα.... Ξέρετε λένε ότι ελπίδα πεθαίνει τελευταία αλλά καλό θα είναι μα γνώριζα αν θα "πέθαινε" νωρίς ή αργά.... Ηέρω ότι είναι λάθος να ρωτώ κάτι τέτοιο επειδή είναι νέος στο χώρο της εκπαίδευσης αλλά έτσι όπως είναι τα πράγματα για εμάς τους νέους απόφοιτους.... μόνο μια ελπίδα μας κρατά από την τρέλα
Παράθεση από: adedward στις Οκτωβρίου 06, 2011, 12:14:20 pmΚαλημέρα,Να πω την αλήθεια έχω ανγχωθεί και 'γώ. Είναι η πρώτη φορά που κάνω αίτηση για αναπληρωτής και ωρομίσθιος με ΠΕ20. Στο ένα είανι πολύ μα πολύ χαμηλά (λόγω μηδενικής προϋπηρεσίας) στο άλλο στην περιφέρεια που επέλεξα είμαι σε σχετικά καλή θέση. Εγώ αυτό που θέλω να ρωτήσω αν έχω καμιά ελπίδα.... Ξέρετε λένε ότι ελπίδα πεθαίνει τελευταία αλλά καλό θα είναι μα γνώριζα αν θα "πέθαινε" νωρίς ή αργά.... Ηέρω ότι είναι λάθος να ρωτώ κάτι τέτοιο επειδή είναι νέος στο χώρο της εκπαίδευσης αλλά έτσι όπως είναι τα πράγματα για εμάς τους νέους απόφοιτους.... μόνο μια ελπίδα μας κρατά από την τρέλαΚανείς πιστεύω ότι δεν μπορεί να κάνει ασφαλή εκτίμηση φέτος, ακόμα και για τους έχοντες προϋπηρεσία (Πίνακας
Παράθεση από: ekpaid στις Οκτωβρίου 06, 2011, 12:33:33 pmΠαράθεση από: adedward στις Οκτωβρίου 06, 2011, 12:14:20 pmΚαλημέρα,Να πω την αλήθεια έχω ανγχωθεί και 'γώ. Είναι η πρώτη φορά που κάνω αίτηση για αναπληρωτής και ωρομίσθιος με ΠΕ20. Στο ένα είανι πολύ μα πολύ χαμηλά (λόγω μηδενικής προϋπηρεσίας) στο άλλο στην περιφέρεια που επέλεξα είμαι σε σχετικά καλή θέση. Εγώ αυτό που θέλω να ρωτήσω αν έχω καμιά ελπίδα.... Ξέρετε λένε ότι ελπίδα πεθαίνει τελευταία αλλά καλό θα είναι μα γνώριζα αν θα "πέθαινε" νωρίς ή αργά.... Ηέρω ότι είναι λάθος να ρωτώ κάτι τέτοιο επειδή είναι νέος στο χώρο της εκπαίδευσης αλλά έτσι όπως είναι τα πράγματα για εμάς τους νέους απόφοιτους.... μόνο μια ελπίδα μας κρατά από την τρέλαΚανείς πιστεύω ότι δεν μπορεί να κάνει ασφαλή εκτίμηση φέτος, ακόμα και για τους έχοντες προϋπηρεσία (Πίνακας
Έχω να καπνίσω ένα μήνα... Μην το ξεκινάς πάλι για κανένα λόγο.
Παράθεση από: voreios στις Οκτωβρίου 06, 2011, 12:23:00 pmΜόλις μίλησα με υπουργείο και μου είπανε ότι σήμερα θα έχουνε εικόνα των κενών οπότε μπορεί και αύριο προσλήψεις.2 περιφέρειες καθυστερήσανε και δεν στείλανε.Μου είπε ότι εφόσον έχουν τα κενά μπορούνε να βγάλουνε τα ονόματα γρήγορα,εφόσον δεν προκύψει τεχνικό πρόβλημα.Επιβεβαιώνεται αυτό που μου είπαν και σε μένα δηλαδή, κάτι είναι και αυτό. Είναι απαράδεκτο όπως είπε και η Χριστίνα να μην έχουν στείλει εντός προθεσμίας τα κενά οι 2 αυτές περιφέρειες. Μάλιστα όταν τους έστειλαν e-mail τους τόνισαν το εξής: "Επισημαίνεται η ανάγκη πιστής τήρησης της προθεσμίας καθώς οποιαδήποτε αποστολή στοιχείων μετά την εν λόγω προθεσμία δεν θα ληφθεί υπόψη για τη διαδικασία πρόσληψης αναπληρωτών."Ελπίζω να μην περιμένουμε άλλο ένα ΣΚ και να δούμε φως επιτέλους αύριο.
Ίσως θα ήταν καλό συνάδελφοι να πάρετε και εσείς τηλέφωνο στο Υπουργείο, μήπως φιλοτιμηθούν και κατανοήσουν την αγωνία μας και τελικά έχουμε καλά νέα από αύριο. Ποτέ δεν ξέρετε...