0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: solero στις Οκτωβρίου 10, 2011, 05:35:29 pmΛυπάμαι γι'αυτό που θα πω όμως η ΔΟΕ αγωνίζεται μόνο για τους δασκάλους.Εμείς είμαστε ανύπαρκτοι.Δε λέω άλλα, τα υπόλοιπα θα τα πω του χρόνου που θα έχουν εκλογές όταν θα έρθουν να ζητάνε τα 50 ευρώ πάλι.Υ.Γ. Αν υπάρχω ακόμα στην εκπαίδευση...Συνάδελφε τώρα το κατάλαβες;Μου κάνει εντύπωση....!!!
Λυπάμαι γι'αυτό που θα πω όμως η ΔΟΕ αγωνίζεται μόνο για τους δασκάλους.Εμείς είμαστε ανύπαρκτοι.Δε λέω άλλα, τα υπόλοιπα θα τα πω του χρόνου που θα έχουν εκλογές όταν θα έρθουν να ζητάνε τα 50 ευρώ πάλι.Υ.Γ. Αν υπάρχω ακόμα στην εκπαίδευση...
Παράθεση από: darknemus01 στις Οκτωβρίου 10, 2011, 06:24:25 pmΌποιοι είναι από θέση 450 και κάτω (ΠΕ20) στον
Όποιοι είναι από θέση 450 και κάτω (ΠΕ20) στον
http://www.minedu.gov.gr/grafeio-typou/deltia-typoy/10-10-11-simeia-synenteyksis-tis-yfypoyrgoy-paideias-dia-bioy-mathisis-kai-thriskeymaton-eyis-xristofilopoyloy-sti-net-stin-ekpompi-lproini-enimerosir.htmlΠραγματικά, συγκινήθηκα. Καημένη Αννούλα, τρέχεις για όλους μας και τα ακούς από πάνω!
αφου δεν μπορουμε να οργανωθουμε ρε παιδια... θα ερθουν και χειροτερα
Παράθεση από: LEYTERIA στις Οκτωβρίου 10, 2011, 06:50:44 pmhttp://www.minedu.gov.gr/grafeio-typou/deltia-typoy/10-10-11-simeia-synenteyksis-tis-yfypoyrgoy-paideias-dia-bioy-mathisis-kai-thriskeymaton-eyis-xristofilopoyloy-sti-net-stin-ekpompi-lproini-enimerosir.htmlΠραγματικά, συγκινήθηκα. Καημένη Αννούλα, τρέχεις για όλους μας και τα ακούς από πάνω! θα κλάψω !!!!!!!!!!
Παράθεση από: miler στις Οκτωβρίου 10, 2011, 07:02:24 pmαφου δεν μπορουμε να οργανωθουμε ρε παιδια... θα ερθουν και χειροτεραΑφού όλοι μας μεγαλώσαμε σαν Έλληνες..
και σα να μην φτάνουν όλα αυτά, μίλησα με φίλο μου μόνιμο πληροφορικό ο οποίος μου είπε πως περιμένει τη Γ' φάση αποσπάσεων για να πάει σε δημοτικό... Μόνο αυτό μας έλειπε!
Παράθεση από: serik στις Οκτωβρίου 10, 2011, 10:58:49 pmκαι σα να μην φτάνουν όλα αυτά, μίλησα με φίλο μου μόνιμο πληροφορικό ο οποίος μου είπε πως περιμένει τη Γ' φάση αποσπάσεων για να πάει σε δημοτικό... Μόνο αυτό μας έλειπε!Τι θα έχουμε και Γ' φάση τώρα???Απιστεύταμπλ!!!!!!!!!