0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: miler στις Οκτωβρίου 11, 2011, 12:26:26 pmΜολις μιλησα με μια κυρια στο Υπουργείο και μου ειπε οτι δεν ξερουν τι τους γινεται. Τα κενα και οι μετακινησεις εχουν τελειωσει. Ολα μου λεει γινονται για να φυγετε στο εξωτερικο μια ωρα νωριτερα.ουστ πουλημένοι , χωρίς έλεος ουστ !!!!!!!Αλλα όταν έρθει ο καιρός να κάνετε και εσεις απεργία θα σας ειρωνεύομαι
Μολις μιλησα με μια κυρια στο Υπουργείο και μου ειπε οτι δεν ξερουν τι τους γινεται. Τα κενα και οι μετακινησεις εχουν τελειωσει. Ολα μου λεει γινονται για να φυγετε στο εξωτερικο μια ωρα νωριτερα.
Τελικά οι πληροφορικοί ευθύνονται για το οικονομικό χάλι της χώρας. Μόλις μας ξεφορτωθούν θα βγούμε από την ύφεση...
Παράθεση από: miler στις Οκτωβρίου 11, 2011, 12:13:09 pmΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ Φ.ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕ ΜΟΛΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ Φ.ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕ ΜΟΛΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ
Λοιπόν να πω και άλλο ένα ευχάριστο μιας και η μέρα ξεκίνησε "καλά"; Πήρα στην Πρωτοβάθμια Α Αθήνας και μου είπανε "Μας στέλνουνε ΣΥΝΕΧΕΙΑ κόσμο από τη
Συνάδελφοι προτείνω να χακέψουμε τα συστήματα του Υπουργείου και να βγάλουμε μόνοι μας τις προσλήψεις μας. Θα επιλέξουμε και που θέλουμε να πάμε και τι μισθό θα παίρνουμε..Σκεφτείτε το από ''solero" =ό,τι καλύτερο διάβασα σήμερα!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++
Παράθεση από: melina_deu στις Οκτωβρίου 11, 2011, 12:56:25 pmΣυνάδελφοι προτείνω να χακέψουμε τα συστήματα του Υπουργείου και να βγάλουμε μόνοι μας τις προσλήψεις μας. Θα επιλέξουμε και που θέλουμε να πάμε και τι μισθό θα παίρνουμε..Σκεφτείτε το από ''solero" =ό,τι καλύτερο διάβασα σήμερα!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++Πάντως δεν νομίζω να χάσουμε και τίποτα!!!!Αφού μας λένε ότι τους κατέβει στο ξερό τους το κεφάλιΚαλύτερα δεν είναι να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας....Καλύτερα θα είναι αφού μας λένε και υπεράριθμους θα τα καταφέρουμε μια χαρά
Παράθεση από: adedward στις Οκτωβρίου 11, 2011, 01:02:24 pmΠαράθεση από: melina_deu στις Οκτωβρίου 11, 2011, 12:56:25 pmΣυνάδελφοι προτείνω να χακέψουμε τα συστήματα του Υπουργείου και να βγάλουμε μόνοι μας τις προσλήψεις μας. Θα επιλέξουμε και που θέλουμε να πάμε και τι μισθό θα παίρνουμε..Σκεφτείτε το από ''solero" =ό,τι καλύτερο διάβασα σήμερα!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++Πάντως δεν νομίζω να χάσουμε και τίποτα!!!!Αφού μας λένε ότι τους κατέβει στο ξερό τους το κεφάλιΚαλύτερα δεν είναι να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας....Καλύτερα θα είναι αφού μας λένε και υπεράριθμους θα τα καταφέρουμε μια χαρά Μετά θα μας πουν ότι καθυστερεί κι άλλο η πρόσληψη επειδή δουλεύουν όλοι για να φτιάξουν το site του υπουργείου!
Μας εχουνε μηδενισει και δεν μπορουμε να αντιδρασουμε. Λυπαμαι για τουσ κοπουσ ολων μας.