0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: adedward στις Οκτώβριος 11, 2011, 01:02:24 μμΠαράθεση από: melina_deu στις Οκτώβριος 11, 2011, 12:56:25 μμΣυνάδελφοι προτείνω να χακέψουμε τα συστήματα του Υπουργείου και να βγάλουμε μόνοι μας τις προσλήψεις μας. Θα επιλέξουμε και που θέλουμε να πάμε και τι μισθό θα παίρνουμε..Σκεφτείτε το από ''solero" =ό,τι καλύτερο διάβασα σήμερα!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++Πάντως δεν νομίζω να χάσουμε και τίποτα!!!!Αφού μας λένε ότι τους κατέβει στο ξερό τους το κεφάλιΚαλύτερα δεν είναι να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας....Καλύτερα θα είναι αφού μας λένε και υπεράριθμους θα τα καταφέρουμε μια χαρά Αν είμαστε όντως υπράριθμοι, μπορούμε να κάνουμε Distributed Denial of Service!
Παράθεση από: melina_deu στις Οκτώβριος 11, 2011, 12:56:25 μμΣυνάδελφοι προτείνω να χακέψουμε τα συστήματα του Υπουργείου και να βγάλουμε μόνοι μας τις προσλήψεις μας. Θα επιλέξουμε και που θέλουμε να πάμε και τι μισθό θα παίρνουμε..Σκεφτείτε το από ''solero" =ό,τι καλύτερο διάβασα σήμερα!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++Πάντως δεν νομίζω να χάσουμε και τίποτα!!!!Αφού μας λένε ότι τους κατέβει στο ξερό τους το κεφάλιΚαλύτερα δεν είναι να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας....Καλύτερα θα είναι αφού μας λένε και υπεράριθμους θα τα καταφέρουμε μια χαρά
Συνάδελφοι προτείνω να χακέψουμε τα συστήματα του Υπουργείου και να βγάλουμε μόνοι μας τις προσλήψεις μας. Θα επιλέξουμε και που θέλουμε να πάμε και τι μισθό θα παίρνουμε..Σκεφτείτε το από ''solero" =ό,τι καλύτερο διάβασα σήμερα!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++
Παιδιά αυτό που γίνεται φέτος δεν έχει προηγούμενο. Μέσα στην τρέλα πήρα σε κάποιες διευθύνσεις και συνοψίζω τι μου είπανε:Α Αθήνας:στέλνουν συνέχεια απο Βθμια, δεν ξέρουν αν θα μείνουν κενάΒ Αθήνας: ελάχιστα - δεν διευκρινήσανεΓ Αθήνας: 1 κενό ΑΚΩ - δεν είπανε για ολοήμεραΔ Αθήνας: κλασσικά δεν σηκώνει κανένας το τηλΑ Πειραιά: Έχουν τα κενά αναρτημένα στο site- Yπαρχουν αρκετά κενά σε ώρες απο οτι φαινεται. (ΑΚΩ;;;ΑΜΩ;;; Δεν είχα κουράγιο να υπολογίσω)Ανατολική - Δυτική: Δεν απαντάνεΔεν ξέρω τι ισχύει απο αυτά..απλά μεταφέρω πληροφορίες υπαλλήλων και μόνο.
Παράθεση από: larjohn στις Οκτώβριος 11, 2011, 01:14:59 μμΠαράθεση από: adedward στις Οκτώβριος 11, 2011, 01:02:24 μμΠαράθεση από: melina_deu στις Οκτώβριος 11, 2011, 12:56:25 μμΣυνάδελφοι προτείνω να χακέψουμε τα συστήματα του Υπουργείου και να βγάλουμε μόνοι μας τις προσλήψεις μας. Θα επιλέξουμε και που θέλουμε να πάμε και τι μισθό θα παίρνουμε..Σκεφτείτε το από ''solero" =ό,τι καλύτερο διάβασα σήμερα!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++Πάντως δεν νομίζω να χάσουμε και τίποτα!!!!Αφού μας λένε ότι τους κατέβει στο ξερό τους το κεφάλιΚαλύτερα δεν είναι να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας....Καλύτερα θα είναι αφού μας λένε και υπεράριθμους θα τα καταφέρουμε μια χαρά Αν είμαστε όντως υπράριθμοι, μπορούμε να κάνουμε Distributed Denial of Service!Ωχ Παναγία μου, μια κουβέντα είπα κ εσείς αναλάβατε κιόλας δράση ... Δεν ξαναλέω τίποτα γιατί στο τέλος θα κατηγορηθώ και ως ο εγκέφαλος της σκευωρίας
Παράθεση από: solero στις Οκτώβριος 11, 2011, 01:23:41 μμΠαράθεση από: larjohn στις Οκτώβριος 11, 2011, 01:14:59 μμΠαράθεση από: adedward στις Οκτώβριος 11, 2011, 01:02:24 μμΠαράθεση από: melina_deu στις Οκτώβριος 11, 2011, 12:56:25 μμΣυνάδελφοι προτείνω να χακέψουμε τα συστήματα του Υπουργείου και να βγάλουμε μόνοι μας τις προσλήψεις μας. Θα επιλέξουμε και που θέλουμε να πάμε και τι μισθό θα παίρνουμε..Σκεφτείτε το από ''solero" =ό,τι καλύτερο διάβασα σήμερα!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++Πάντως δεν νομίζω να χάσουμε και τίποτα!!!!Αφού μας λένε ότι τους κατέβει στο ξερό τους το κεφάλιΚαλύτερα δεν είναι να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας....Καλύτερα θα είναι αφού μας λένε και υπεράριθμους θα τα καταφέρουμε μια χαρά Αν είμαστε όντως υπράριθμοι, μπορούμε να κάνουμε Distributed Denial of Service!Ωχ Παναγία μου, μια κουβέντα είπα κ εσείς αναλάβατε κιόλας δράση ... Δεν ξαναλέω τίποτα γιατί στο τέλος θα κατηγορηθώ και ως ο εγκέφαλος της σκευωρίας Πιο πολύ για ειδικό αυτουργό θα σε έκανα αλλά και για εγκέφαλο δεν λέω όχι...Πότε να το ξεκινήσουμε???
Παράθεση από: Χριστίνα στις Οκτώβριος 11, 2011, 01:21:46 μμΠαιδιά αυτό που γίνεται φέτος δεν έχει προηγούμενο. Μέσα στην τρέλα πήρα σε κάποιες διευθύνσεις και συνοψίζω τι μου είπανε:Α Αθήνας:στέλνουν συνέχεια απο Βθμια, δεν ξέρουν αν θα μείνουν κενάΒ Αθήνας: ελάχιστα - δεν διευκρινήσανεΓ Αθήνας: 1 κενό ΑΚΩ - δεν είπανε για ολοήμεραΔ Αθήνας: κλασσικά δεν σηκώνει κανένας το τηλΑ Πειραιά: Έχουν τα κενά αναρτημένα στο site- Yπαρχουν αρκετά κενά σε ώρες απο οτι φαινεται. (ΑΚΩ;;;ΑΜΩ;;; Δεν είχα κουράγιο να υπολογίσω)Ανατολική - Δυτική: Δεν απαντάνεΔεν ξέρω τι ισχύει απο αυτά..απλά μεταφέρω πληροφορίες υπαλλήλων και μόνο.Στον Πειραιά έχει συνολικά 40 λειτουργικά κενά (σε ώρες) για ΠΕ19&20 (Α & Γ Περιοχή τοποθέτησης) Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση
Παράθεση από: adedward στις Οκτώβριος 11, 2011, 01:26:47 μμΠαράθεση από: Χριστίνα στις Οκτώβριος 11, 2011, 01:21:46 μμΠαιδιά αυτό που γίνεται φέτος δεν έχει προηγούμενο. Μέσα στην τρέλα πήρα σε κάποιες διευθύνσεις και συνοψίζω τι μου είπανε:Α Αθήνας:στέλνουν συνέχεια απο Βθμια, δεν ξέρουν αν θα μείνουν κενάΒ Αθήνας: ελάχιστα - δεν διευκρινήσανεΓ Αθήνας: 1 κενό ΑΚΩ - δεν είπανε για ολοήμεραΔ Αθήνας: κλασσικά δεν σηκώνει κανένας το τηλΑ Πειραιά: Έχουν τα κενά αναρτημένα στο site- Yπαρχουν αρκετά κενά σε ώρες απο οτι φαινεται. (ΑΚΩ;;;ΑΜΩ;;; Δεν είχα κουράγιο να υπολογίσω)Ανατολική - Δυτική: Δεν απαντάνεΔεν ξέρω τι ισχύει απο αυτά..απλά μεταφέρω πληροφορίες υπαλλήλων και μόνο.Στον Πειραιά έχει συνολικά 40 λειτουργικά κενά (σε ώρες) για ΠΕ19&20 (Α & Γ Περιοχή τοποθέτησης) Πρωτοβάθμια ΕκπαίδευσηΜ'αυτά που ακούω πάλι έχω αρχίσε να αμφιβάλλω για το κατά πόσο θα πάρουνε ΑΚΩ
Παράθεση από: solero στις Οκτώβριος 11, 2011, 01:32:16 μμΠαράθεση από: adedward στις Οκτώβριος 11, 2011, 01:26:47 μμΠαράθεση από: Χριστίνα στις Οκτώβριος 11, 2011, 01:21:46 μμΠαιδιά αυτό που γίνεται φέτος δεν έχει προηγούμενο. Μέσα στην τρέλα πήρα σε κάποιες διευθύνσεις και συνοψίζω τι μου είπανε:Α Αθήνας:στέλνουν συνέχεια απο Βθμια, δεν ξέρουν αν θα μείνουν κενάΒ Αθήνας: ελάχιστα - δεν διευκρινήσανεΓ Αθήνας: 1 κενό ΑΚΩ - δεν είπανε για ολοήμεραΔ Αθήνας: κλασσικά δεν σηκώνει κανένας το τηλΑ Πειραιά: Έχουν τα κενά αναρτημένα στο site- Yπαρχουν αρκετά κενά σε ώρες απο οτι φαινεται. (ΑΚΩ;;;ΑΜΩ;;; Δεν είχα κουράγιο να υπολογίσω)Ανατολική - Δυτική: Δεν απαντάνεΔεν ξέρω τι ισχύει απο αυτά..απλά μεταφέρω πληροφορίες υπαλλήλων και μόνο.Στον Πειραιά έχει συνολικά 40 λειτουργικά κενά (σε ώρες) για ΠΕ19&20 (Α & Γ Περιοχή τοποθέτησης) Πρωτοβάθμια ΕκπαίδευσηΜ'αυτά που ακούω πάλι έχω αρχίσε να αμφιβάλλω για το κατά πόσο θα πάρουνε ΑΚΩ solero αν θές μπένεισ και βλέπεις εδώ: http://dipe-peiraia.att.sch.gr/pyspe.htm.htmέχει όλα τα λειτουργικά κενά σε όλη την περιφέρεια του Πειραιά σε ΒΑΣ. και ΟΛΟ. σχολεία
Τα τραγικά της υπόθεσης για μένα είναι τα ακόλουθα:1. Καλύπτουν σχεδόν 1000 σχολεία με ήδη διορισμένους ανθρώπους!!!!!2. Έχει περάσει ένας μήνας + και ακόμα δεν έχουμε καμία επίσημη ενημέρωση ούτε κάποιο χρονοδιάγραμμα μπάς και κουτσοκαταφέρουμε να βρούμε καμιά δουλειά ημιαπασχόληση σε καμια καφετέρια αν δεν μας πάρει το Παιδείας (δεν φαντάζομαι να περιμένει κανείς να βρει δουλειά σε εταιρία). 3. Δεν έχουμε κανένα μέσο πίεσης για να επισπεύσουμε τις διαδικασίες και κανέναν άνθρωπο (δες αιρετός, σύμβουλος, οτιδήποτε) να μας εκπροσωπεί, να μας ενημερώνει και θεωρεί οτι είναι έστω και ελάχιστα σημαντικό το ότι η παρουσία της Πληροφορικής και των Πληροφορικών στην Ελλάδα του 2011 και του Ψηφιακού σχολείου έχει απαξιωθεί εντελώς.