0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απλά ρε παιδιά ήμασταν τόσοι πολλοί υπεράριθμοι τελικά που δε το φανταζόταν κανένας... Εγώ πιστεύω ότι πλέον ότι αντί να κοντεύουμε είμαστε πολύ μακριά από την Α φάση αναπληρωτών...Δε τους νοιάζει που κάποια σχολεία δεν κάνουν ακόμη το μάθημα πληροφορικής, αλλά πως θα βρουν σε έναν που έχει 20 ώρες μάθημα το σχολείο που θα κάνει και την 1 ώρα που του λείπει....
Παράθεση από: matinaki_82 στις Οκτωβρίου 12, 2011, 02:29:54 pmΑπλά ρε παιδιά ήμασταν τόσοι πολλοί υπεράριθμοι τελικά που δε το φανταζόταν κανένας... Εγώ πιστεύω ότι πλέον ότι αντί να κοντεύουμε είμαστε πολύ μακριά από την Α φάση αναπληρωτών...Δε τους νοιάζει που κάποια σχολεία δεν κάνουν ακόμη το μάθημα πληροφορικής, αλλά πως θα βρουν σε έναν που έχει 20 ώρες μάθημα το σχολείο που θα κάνει και την 1 ώρα που του λείπει....Αυτό ακριβώς..Υπεράριθμοι δεν ήμασταν και τόσο απλά τώρα με τις αλλαγές στο Λύκειο, τις συγχωνεύσεις κτλ έγινε αυτός ο χαμός.. Ο Μπράτης πάντως λέει δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα οι μετακινήσεις..Λέτε να έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μποστά μας???
Παράθεση από: solero στις Οκτωβρίου 12, 2011, 02:36:45 pmΠαράθεση από: matinaki_82 στις Οκτωβρίου 12, 2011, 02:29:54 pmΑπλά ρε παιδιά ήμασταν τόσοι πολλοί υπεράριθμοι τελικά που δε το φανταζόταν κανένας... Εγώ πιστεύω ότι πλέον ότι αντί να κοντεύουμε είμαστε πολύ μακριά από την Α φάση αναπληρωτών...Δε τους νοιάζει που κάποια σχολεία δεν κάνουν ακόμη το μάθημα πληροφορικής, αλλά πως θα βρουν σε έναν που έχει 20 ώρες μάθημα το σχολείο που θα κάνει και την 1 ώρα που του λείπει....Αυτό ακριβώς..Υπεράριθμοι δεν ήμασταν και τόσο απλά τώρα με τις αλλαγές στο Λύκειο, τις συγχωνεύσεις κτλ έγινε αυτός ο χαμός.. Ο Μπράτης πάντως λέει δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα οι μετακινήσεις..Λέτε να έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μποστά μας???Εγώ νομίζω έχει δίκιο... Λογικά έχουμε δρόμο μπροστά μας... Απλά αυτά έπρεπε να γίνουν Ιούλιο - Αύγουστο και Σεπτέμβρη να είναι όλοι στις θέσεις τους.. Δε τους νοιάζει και πολύ που δε κάνουν στο δημοτικό πληροφορική και γι'αυτό το λόγο δημιουργήθηκε αυτή η κατάσταση...
Παράθεση από: matinaki_82 στις Οκτωβρίου 12, 2011, 02:59:24 pmΠαράθεση από: solero στις Οκτωβρίου 12, 2011, 02:36:45 pmΠαράθεση από: matinaki_82 στις Οκτωβρίου 12, 2011, 02:29:54 pmΑπλά ρε παιδιά ήμασταν τόσοι πολλοί υπεράριθμοι τελικά που δε το φανταζόταν κανένας... Εγώ πιστεύω ότι πλέον ότι αντί να κοντεύουμε είμαστε πολύ μακριά από την Α φάση αναπληρωτών...Δε τους νοιάζει που κάποια σχολεία δεν κάνουν ακόμη το μάθημα πληροφορικής, αλλά πως θα βρουν σε έναν που έχει 20 ώρες μάθημα το σχολείο που θα κάνει και την 1 ώρα που του λείπει....Αυτό ακριβώς..Υπεράριθμοι δεν ήμασταν και τόσο απλά τώρα με τις αλλαγές στο Λύκειο, τις συγχωνεύσεις κτλ έγινε αυτός ο χαμός.. Ο Μπράτης πάντως λέει δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα οι μετακινήσεις..Λέτε να έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μποστά μας???Εγώ νομίζω έχει δίκιο... Λογικά έχουμε δρόμο μπροστά μας... Απλά αυτά έπρεπε να γίνουν Ιούλιο - Αύγουστο και Σεπτέμβρη να είναι όλοι στις θέσεις τους.. Δε τους νοιάζει και πολύ που δε κάνουν στο δημοτικό πληροφορική και γι'αυτό το λόγο δημιουργήθηκε αυτή η κατάσταση...Ε τότε τι βάλανε την Πληροφορική στο Δημοτικό αφού δεν τους νοιάζει κ τόσο??Αλλά μάλλον η απάντηση είναι απλή τελικά!Για να μην αναγκαστούν να διώξουν και τους μόνιμους..Ντροπή που μας γέμισε τόσες ελπίδες πέρυσι και τώρα μας τα γκρεμίζει όλα..
Δεν πιστευω οτι γινονται διαθσεις ακομη. Αφου στο υπουργειο λενε οτι εχουνε τα κενα ετοιμα απο Παρασκευη και απλως περιμενουν το οκ.