0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δημήτρης ΜπράτηςΥπογράφηκε σήμερα η εγκύκλιος για τις μεταθέσεις και σε λίγο θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μου. Επίσης υπογράφηκαν οι προσλήψεις αναπληρωτών μειωμένου ωραρίου, οι οποίες θα ανακοινωθούν μέσα στην ημέρα.
Μόλις επικοινώνησα με υπουργείο. Μου είπαν ότι έχουν βγει και απλώς δεν έχουν αναρτηθεί ακόμα. Λογικά σήμερα ή αύριο θα αναρτηθούν...
Παράθεση από: Alexhs_27 στις Νοεμβρίου 11, 2011, 10:10:13 amΜόλις επικοινώνησα με υπουργείο. Μου είπαν ότι έχουν βγει και απλώς δεν έχουν αναρτηθεί ακόμα. Λογικά σήμερα ή αύριο θα αναρτηθούν...Ρώτησες συγκεκριμένα για ΠΕ19-ΠΕ20 ή γενικά για την φάση ΑΜΩ που αναφέρει ο Μπράτης?
Παράθεση από: Alexhs_27 στις Νοεμβρίου 11, 2011, 10:10:13 amΜόλις επικοινώνησα με υπουργείο. Μου είπαν ότι έχουν βγει και απλώς δεν έχουν αναρτηθεί ακόμα. Λογικά σήμερα ή αύριο θα αναρτηθούν...Αύριο είναι Σάββατο...
Παράθεση από: ks10 στις Νοεμβρίου 11, 2011, 10:47:11 amΠαράθεση από: Alexhs_27 στις Νοεμβρίου 11, 2011, 10:10:13 amΜόλις επικοινώνησα με υπουργείο. Μου είπαν ότι έχουν βγει και απλώς δεν έχουν αναρτηθεί ακόμα. Λογικά σήμερα ή αύριο θα αναρτηθούν...Αύριο είναι Σάββατο...Νομίζω ότι έχουν ξαναβγάλει Σάββατο. Η υπάλληλος μου είπε σήμερα ή αύριο αλλά προσωπικά πιστεύω ότι θα βγουν σήμερα. Αυτό λέει και ο Μπράτης...
Σου είπαν για όλες τις ειδικότητες?
Δηλαδή τέρμα οι ΑΚΩ;;;Μόνο 215;;
Παράθεση από: MortalMan στις Νοεμβρίου 11, 2011, 11:28:04 amΔηλαδή τέρμα οι ΑΚΩ;;;Μόνο 215;;Πήραν και καμιά 50αριά συνολικά σε δευτεροβάθμια - Σιβιτανιδειο... σύνολο 260-270 περίπου...
ENHMEΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ: Σήμερα θα καλέσουν 322 Αναπληρωτές ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ