0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σας ευχαριστώ Χριστίνα και Αννέτα ! Απ' ότι έμαθα θα είμαι σε Γυμνάσια φέτος, είναι η μόνη βαθμίδα στην οποία δεν έχω δουλέψει μέχρι τώρα (έχω δουλέψει πρωτοβάθμια, λύκειο, τριτοβάθμια). Ελπίζω να πάνε όλα καλά !
Παράθεση από: thymiaras στις Δεκεμβρίου 01, 2011, 04:59:51 pmΣας ευχαριστώ Χριστίνα και Αννέτα ! Απ' ότι έμαθα θα είμαι σε Γυμνάσια φέτος, είναι η μόνη βαθμίδα στην οποία δεν έχω δουλέψει μέχρι τώρα (έχω δουλέψει πρωτοβάθμια, λύκειο, τριτοβάθμια). Ελπίζω να πάνε όλα καλά !πόσο σε ζηλεύωωωωωωω Ειναι πολύ ωραίο το μαθημα της Πληροφορικής στο γυμνάσιο! Είναι το ιδιο βιβλίο κ για τις 3 τάξεις!Καλές διδασκαλίες!
Αξιοκρατικό πάντως δεν είναι, έτσι μού φαίνεται γνώμη μου και τη λέω.. δεν είπε κανείς ότι βάλατε βύσμα. Ε μα...
Παράθεση από: si@ στις Δεκεμβρίου 01, 2011, 05:32:07 pmΑξιοκρατικό πάντως δεν είναι, έτσι μού φαίνεται γνώμη μου και τη λέω.. δεν είπε κανείς ότι βάλατε βύσμα. Ε μα...Εννοείται ότι δεν είναι αξιοκρατικό, αφου το σύστημα επιλογής είναι προβληματικό.Ελπίζω κάποια στιγμη στο μέλλον να γίνει το αυτονόητο που θα γινόταν σε αναπτυγμένη χώρα. Online αίτηση Αναπληρωτών-Ωρομισθίων χωρίς δήλωση περιοχών. Όταν έρθει η ώρα για προσλήψεις το υπουργείο βγάζει τις περιοχές και αν είναι ΑΚΩ ή ΑΜΩ. Δίνει προθεσμία 2-3 μέρες να μπεις πάλι στην Online φόρμα και να δηλώσεις προτίμηση αν το επιθυμείς. Ξέρεις λοιπόν τις περιοχές και δεν βρίσκεσαι προ εκπλήξεων αλλά και ούτε υπάρχει περίπτωση να σε βγάλουν απο τους πίνακες λογω άρνησης ανάληψης υπηρεσίας.Είναι τόσο απλό απλά είμαστε τόσο τριτοκοσμικοί που αυτά φαντάζουν εξωπραγματικά
Απλά, έτσι όπως είναι τώρα το σύστημα που κενά μπορεί να δημιουργηθούν οποιαδήποτε στιγμή, δεν είναι δίκαιο να παίρνουν νέα άτομα αλλά αν σε ένα νομό προκύψει ένα κενό ΑΚΩ πχ στη δευτεροβάθμια, να παίρνουν τον πρώτο σε μόρια ΑΜΩ αυτού του νομού, σε όποια βαθμίδα και να είναι και να τον κάνουν ΑΚΩ... Κι έτσι αν θέλουν προσλαμβάνουν άλλον ΑΜΩ στη θέση του.
Καλά δεν είπα ότι θα το κάνουν...αλλά το πώς να μετακινούν άτομα από δευτεροβάθμια σε πρωτοβάθμια ξέρουν με το τσουβάλι, το αντίστροφο τους χαλάει!
Ειναι πολύ ωραίο το μαθημα της Πληροφορικής στο γυμνάσιο! Είναι το ιδιο βιβλίο κ για τις 3 τάξεις!Καλές διδασκαλίες!