0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
με πηραν καπου παρα παρα πολυ μακρια απο τον τοπο κατοικιας μου που δεν το περιμενα καν. εδω που ειμαι εχω 20 ωρες την εβδομαδα σε διαφορες δομες. σκεφτηκα να μην παω εκει που με πηραν ως αναπληρωτρια, γνωριζω και τις συνεπειες. θα κανω καλα λετε?
απλά, αφού είχες 20 ωρες, τι δε πήγες για απενεργοποίηση? του χρόνου θα ήσουν και πάλι στο παιχνίδι. τώρα, αν αρνηθείς, του χρόνου θα έχεις αυτες τις 20 (ή περίπου σε ώρες) που έχεις απο τις διάφορες δομές??πάντως, ειναι αρκετοι αυτοί που βρίσκοντια στη θέση σου, διότι και στις διάφορες δομές, έχεις αντίστοιχες κυρώσεις (όπως ιεκ οαεδ και επας οαεδ για δυο ολόκληρα χρόνια και όχι το τρέχον και το επόμενο όπως ως αναπληρώτρια)έχεις όλο το π-σκ μπροστά σου. σκέψου καλά....
αστα τις 10 ωρες ετυχε και μου την εδωσαν σημερα σε ιεκ οαεδ μετα αφου βγηκαν οι προσληψεις. μαλλον αποφασισα οτι δεν θα παω ως αναπληρωτρια και πιστευς οτι κατι θα βρεθει και για του χρονου
Όσο για τον κύριο παιδαγωγική επάρκεια δσε ονομα να εκτεθεί!!! Δεν ειναι δυνατόν να ζητάμε αξιοκρατία οταν συγκαλυπτουμε λαμογιες!!!& ειμαι σίγουρος οτι δε θα ειναι π μόνος!!!!!!