0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ πέρυσι έκανα τις πρωινές ώρες και συμπλήρωνα και 6 ώρες ολοήμερο.
"Λιγότερα μαθήματα από πλευράς ειδικοτήτων και περισσότερη παιδεία..." Πραγματικά θα ήθελα να ξέρω τι έχει στο μυαλό του σαν "παιδεία"... Περισσότερα μαθηματικά; Περισσότερη γλώσσα; Ή αν κάνει το μάθημα της πληροφορικής ο δάσκαλος αντί για τον πληροφορικό θα παρέχεται περισσότερη "παιδεία"; Μου αρέσει που ρίχνει και το δόλωμα στους μονίμους ότι "δεν θα χάσουν τη δουλειά τους σε καμία περίπτωση", ενώ αποφεύγει να πει το αυτονόητο, ότι μια τέτοια κατάσταση θα διώξει πόσες χιλιάδες κόσμο που δουλεύουμε 8-9 χρόνια κάτω από αυτό το καθεστώς, για να βολέψει άλλους κλάδους που προφανώς έχουν μεγαλύτερη επιρροή στα κέντρα αποφάσεων...
ΣΥΝΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ gpapage( είμαι άλλη ειδικότητα)
Συναδελφοι... ο υπουργος θα μας τρελλανει...Πριν δυο μερες μας ειπε ...με δικη μου παρεμβαση το μαθημα πληροφορικης επαναρχετε στα εξεταστεα..Σημερα με τα λεγομενα του τερμα η πληροφορικη απο το δημοτικο τερμα απο το γυμνασιο τερμα απο το λυκειο...Αλλα εξεταζομενο για τριτοβαθμια..
Δυστυχώς η γραμμή του υπουργείου είναι προς το παρόν να μην υπάρχει πληροφορική στα ολοήμερα. Στις περισσότερες διευθύνσεις δεν δόθηκαν στις τοποθετήσεις καθόλου ή σχεδόν καθόλου ώρες στα ολοήμερα για ΠΕ19-20. Φρόντισαν με κάθε κόστος τα κατά τόπους ΠΥΣΠΕ να καλυφθούν τα ΕΑΕΠ. Στα ολοήμερα θα στείλει μόνο ειδικότητες που έχουν "περίσσευμα". ΑΝ αργότερα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν και ειδικότητες στην πρωτοβάθμια, τότε θα δώσουν ώρες και στα ολοήμερα. Δυστυχώς υπάρχουν κάποιες "σιωπηλές" αποφάσεις που θίγουν εκατοντάδες ή και χιλιάδες αναπληρωτές όχι μόνο ΠΕ19-20, αλλά και άλλων κλάδων, οι οποίες περνάνε απαρατήρητες και γίνονται αντιληπτές μόνο όταν πλέον είναι αργά.