0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και με φίλη μου είπε ότι και στο νησί Χάλκη δεν έχουν πληροφορικό αναπληρωτή ακόμη.
Xαλκιδική λέμε, όχι Χάλκη Δεν είναι το ίδιο
μειωμένο χάλκη? ειναι δυνατον? ποιος θα πήγαινε? και οταν λες μετά να υποθέσω απο Φλεβάρη και έπειτα.... τραγικοί ειναι, περυσι έστελναν κόσμο μέχρι και Απρίλη.....η ποινή είναι μέχρι και Γενάρη???
Εμένα που με κάλεσαν Απρίλη πέρυσι πάντως, κάλυψα κενό που προέκυψε το Μάρτη λόγω άδειας του μόνιμου Πληροφορικού, και όχι κενό που υπήρχε από την αρχή της χρονιάς. Τέτοια κενά προκύπτουν σε όλες τις ειδικότητες και κανονικά μόνο για τέτοια κενά θα έπρεπε να καλούν αναπληρωτές .... τραγικοί είναι που τόσα χρόνια δεν κάνουν διορισμούς και προσπαθούν να καλύψουν τα οργανικά κενά με αναπληρωτές.
Αυτή τη φοβερή συζήτηση την έχω κάνει με ηλεκτρονικό κατάστημα όσο ήμουν στη Χάλκη. Έχω βάλει παράδοση εκεί προφανώς και με παίρνει και μου λέει "Δεν κάνουμε παραδόσεις Χαλκιδική". Δεν έγραψα Χαλκιδική λέω, Χάλκη έγραψα. Α μου λέει που είναι αυτό; Απέναντι από τη Ρόδο. Α νησί είναι; Ναι. Εκεί σίγουρα δεν κάνουμε παραδόσεις!
Είχε γράψει αρχικά για Παρασκευή αλλά τώρα πήγε απο βδομάδα.
Κάτι έχει γράψει ο Μπράτης σχετικά με ειδικότητες αλλά δεν μπορώ να καταλάβω...Αλήθεια υπάρχει κάποιος αντίστοιχος για Δευτεροβάθμια....δλδ κάποιος που να ανακοινώνει διάφορες πληροφορίες μέσα από το Υπουργείο...
Ο Κορδής είναι της δευτεροβάθμιας και δημοσιεύει τις σημαντικές ενημερώσεις στο blog του (όχι βέβαια στο βαθμό του Μπράτη στο fb): http://nekordis64.blogspot.gr/