0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτο το καθεστως των εκκλησιαστικων ειναι η υπερτατη ξεφτιλα.
Κ πάνω που πήγαινα να γράψω γιατί δεν υπάρχει το άτομο αυτό στο e-aitisi ....που να φανταστώ ότι είναι από τον μηδενικής!!!!ΝΤΡΟΠΗ Κ ΑΊΣΧΟΣ!!!!Ελπίζω να σκεφτείτε τώρα καλύτερα όσοι θέλατε κ υποστηρίζατε το αναδρομικό άνοιγμα των πινάκων!!!Έχει να γίνει της Πόπης θα σας προσπεράσουν άτομα που δεν θα ξέρετε καν από που ξεφύτρωσαν κ δεν θα μπορείτε να κάνετε κ τίποτα για αυτό....ΑΙΣΧΟΣ - ΑΙΣΧΟΣ - ΑΙΣΧΟΣ .....
Τι γίνεται παιδιά....όλα καλα?Έχουμε κανένα νεότερο....???Έχει μάθει κανείς τίποτά???
2 άτομα βθμια!!!! έλεος....http://www.minedu.gov.gr/grafeio-typoy-kai-dimosion-sxeseon-main/deltia-typoy-main/12464-07-11-14-85-5-02-03-04-01-04-02-04-04-04-05-05-06-09-12-01-14-04-17-02-17-03-17-04-18-02-19-20-2014-2015.htmlξέρει κανεις αν παρει αθμια??
γιατί καμάρι μου είναι "ντροπή και αίσχος";δηλαδη τι θα πρεπε; να ανακυκλώνονται μονιμως οι ίδιοι και οι ίδιοι; οι άνεργοι δηλαδή να μη βρουν ποτέ δουλειά;να παραμείνουν αιωνίως στη μηδενική προϋπηρεσία; και στην τελικη κυρία μου, με ποιον ακριβώς τρόπο αποκτήθηκε εξαρχής η προϋπηρεσία όσων έχουν προϋπηρεσία; γιατί προσωπικά εχω στο νου μερικές πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις όπου για να αποκτηθεί αυτή η προϋπηρεσία χρειάστηκε δοντάκι... στην τελική το όλο θεματάκι με την προϋπηρεσία είναι μία μπούρδα και μισή, όπως μπούρδα είναι και το θεματάκι με τα μεταπτυχιακά, μπούρδα είναι και το θεματάκι με την ΑΣΠΑΙΤΕστην τελική μπορεί κάποιοι από εμάς να μην έχουμε μπει σε σχολική τάξη δημοσίου σχολείου, αλλά έχουμε φάει με το κουτάλι τα σκατά της παραπαιδείας ως εργαζόμενοι σε αυτήν εδώ και πολλά πολλά χρόνια... εκεί να δεις εμπειρία που αποκτάς... επιπέδου μπετατζή (με την έννοια της δυσκολίας του task στο οποίο πρέπει να ανταπεξέλθεις)αλλα δεν "ειμαστε αρκετα καλοι" , δεν εχουμε δα και την "φοβερή εμπειρία" του να δουλεύεις σε δημόσιο σχολείο και να μαθαινεις στα παιδια για το ποντικι και την οθόνη, γιατί έχεις να ασχοληθείς με ..... "δευτερεύοντα πραγματα" οπως για παράδειγμα να διδαξεις πανελλαδικώς εξεταζόμενο μάθημα...για να μην παρεξηγηθώ: προφανώς και έχει τη σημασία του να έχεις προϋπηρεσία σε σχολείο. Καλο ειναι όμως να μην μπαίνουμε στη λούπα του ιδιωτικού τομέα που αν δεν έχεις προϋπηρεσία δε σε παίρνει σχεδόν κανείς με αποτέλεσμα ένα τεράστιο ποσοστό ανθρώπων να μην έχουν ποτε τη δυνατότητα να αποκτήσουν αυτήν την γα@@@@νη προϋπηρεσία στο αντικείμενο των σπουδών τους.Απλα μη γελιόμαστε: δε χρειάζεται να έχεις μαστερ ή διδακτορικό ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο (ή να κάνεις παπάδες γενικότερα) για να διδάξεις την ύλη του σχολείου σε όποια τάξη και να διδάσκεις. Σιγά τη δυσκολία του γνωστικού αντικειμένου. Το να είσαι καλός δάσκαλος εξαρτάται απο πολλές παραμέτρους και όχι απο το αν έχεις μάστερ ή προϋπηρεσία (αν και η προϋπηρεσία προφανώς και σε βοηθάει να αναπτύσσεσαι). Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το ότι όλοι μας φαντάζομαι είχαμε καθηγητές στο σχολείο δεινόσαυρους.... ήταν όλοι τους καλοί; επειδή είχαν 35 χρόνια προϋπηρεσία; εδώ γελάει και το παρδαλό κατσίκι
σιγα ρε ... "σοβαρε"ειναι πιο "σοβαρο" να υποστηριζεις τη θεση που λεει οτι οι ανεργοι θα πρεπει να μεινουν αιωνιως ανεργοι
τα τελευταία 8 συναπτά έτη που κάνω τα χαρτιά μου