0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συμφωνώ! Έχω ακριβώς την ίδια σκέψη...
http://www.news.gr/ellada/ekpaidefsh/article/240446/shmera-anamenontai-1200-proslhpseis-kathhghton.htmlΚαλημέρα. Αν είναι!650 ψίχουλα για όλους τους άλλους. ΟΥΑΟΥ!Μακάρι να κάνω λάθος αλλά όσοι πιστεύουν ακόμη σε μια γενναιόδωρη φάση ας κρατάνε μικρό καλάθι.Του κουτιού το κάγκελο Νο2 σύντομα στις οθόνες μας!Φτιάξτε καφέδες, στρίψτε τσιγάρα, φορτίστε laptops, κάντε yoga!Ο μαραθώνιος μόλις ξεκίνησε!
με βαση αυτο αν παρουν κατω απο 150 πε19-20 τοτε ετσι οπως εχουν τα πραγματα προλαβαινω να δωσω κατατακτηριες (ακομα και πανελληνιες ξανα) για να παω για δασκαλος.... περισσοτερες πιθανοτητες θα εχω τοτε παρα τωρα....
μην το γελαςεκει πανε ολες οι πιστώσειςπερυσι και φετος δουλεψαν ατομα που τελείωσαν το 2011.ατομα που τελειωσαν ακομα πιο αργα δουλεύουν ειδικη.σκεψου.τελειώνει η ωρα της πληροφορικηςεχουν μειωσει ωρες στα επαλ στις αντίστοιχες ομαδες και η 1 και μοναδικη ωρα του γυμνασιου.... με ξεπερνάει..... 30 λεπτα τη βδομαδα πληροφορικη....και καποια απο τα παιδια αυτα δεν κάνανε καθολου πληροφορικη στο δημοτικο.......
Δυστυχως anneta..oι πληροφοριες που εχω... εχουν να κανουν με 50-60 προσληψεις .Μακαρι να ειναι λαθος γιατι αν ειναι ετσι δυστυχως επικρατησε η λογικη του αδικου...
Αν επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις για 50-60 προσλήψεις, εκτιμώ ότι ο πίνακας δύσκολα θα ανέβει πάνω από το 270.
Κριμα, κριμα, κριμα! Ευχαριστω για την ενημερωση! Καλη τυχη σε ολουςΛιθουανεζα φιλη μου( πανω απο 30 ετων) εκανε πληροφορικη απο το δημοτικο, στη χωρα της!!! Οι ελληνες δεν εχουν αναγκη γεννιουνται μαθημενοι...τελικα! Πληροφορικη το επαγγελμα του μελλοντος ...(σιγοκλαιω)
αnneta νομιζω οτι κατι πρεπει να γινει..μας σερβιραν περυσι η πληροφορικη εξεταζομενο μαθημα στις πανελληνιες..τωρα πως θα γινει αυτο ..να μας το πουν...μηδαμινες προσληψεις στη πρωτοβαθμια..θα δουμε τελικα ποσους θα παρει....μηδαμινες για την δευτεροβαθμια..ακομη και με στοιχεια δικα τους τα κενα ξεπερνουν τα 120..Και παιρνει μετα απο ενα μηνα εναρξης της σχολικης περιοδου 50 με 60 ατομα..Νομιζω οτι ανοιγω ενα θεμα προς συζητηση...καλη ειναι η συζητηση ποσους θα παρει στην α-β φαση...μα υπαρχει και το θεμα το τι πρεπει να κανουμε απο εδω και περα....
Όλοι παραπονούμενοι είναι... Όταν αναμένεται να μείνουν 6000 κενά ακάλυπτα, τί περιμένεις; Σημαντική η ειδικότητα μας, σημαντικότατη, αλλά μην αρχίσουμε να υποτιμάμε τις άλλες... Το θέμα είναι να καλύπτονται όλα τα κενά, σε όλες τις δομές, σε όλες τις ειδικότητες
δεν υποτιμησε κανενας καμια ειδικοτητα. απλα οι προσληψεις πε 19-20 δεν γινονται ουτε αναλογικα πλεον. πετανε εναν ελαχιστο αριθμο στο κλαδο απλα για να μην υπαρχει γκλρινια.