0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ανάλογα το ποσους θα παρουν περιπου. Λετε να ειναι καμια 60-70?
Συνάδελφοι, στο e-aitisi.sch.gr γράφει το εξης για ανανέωση πινάκων: Πίνακας Κατάταξης Αναπληρωτών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ενημερώσεις: 20-10-2015: Ενημέρωση πινάκων ειδικοτήτων που προσλήφθηκαν στην ειδική αγωγή από πίνακες γενικής παιδείαςΑλλα ενα δείτε οι πινακες ΠΕ19-20 δεν ανανεωθηκαν. Γιατί; Απο οτι βλέπω στις αλλες ειδικότητες ανανεώθηκαν. Μα αν δεν κάνω Λάθος και σε μας είχε προσλήψεις απο τον Γενικής για την Ειδική Αγωγή
Εστω πως παρει τοσους λοιπον...μεχρι που θα φτασει;
Αν παρουμε το ευνοϊκό σεναριο των 70 προσληψεων (πολυ ευνοϊκό βασικα..) και επειδη η εμπειρια των πρωτων προσληψεων εδειξε, συγκριτικα με αλλες χρονιες, οτι εχει πεσει πολυ κουτακι θα ελεγα οτι πολυ δυσκολα θα ξεπερασει το 350. Τι πιστευεται εσεις?Ας περιμενουμε ομως πρωτα να μαθουμε τι ειπωθηκε σημερα στο υπουργειο..σιγουρα παντως οχι τιποτα ευχαριστο...
Συνάδελφοι έχουμε κανενα εκκαθαρισμένο πίνακα στην ειδικότητα μας.... Να δουμε που βρισκόμαστε??
Ξέρω αρκετούς συναδέρφους που είναι ψηλά και έχουν δηλώσει μόνο Αττική και για τον λόγο αυτό έχουν "ξεμείνει". Συμφωνώ και εγώ πως δεν έχουν βάλει όλοι κουτάκι και πως θα εξαρτηθεί απόλυτα απο το ποιές περιοχές θα ανοίξουν. Αλλά το θέμα, όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ τουλάχιστον, είναι πολύ μεγαλύτερο φέτος.....
υπαρχει εκκαθαρισμενος πινακας που εχει γινει απο ενα καλο συναδελφο...σε αυτον δεν υπαρχουν οι προσληψεις σε ΣΙ
gpapage καλα τα λες αλλα αν διαβασεις το αντιστοιχο topic θα δεις πως σε καποιους ετυχαν κ τετοιοι υπαλληλοι! Κι εγω σαν εσενα θ αντιδρουσα αλλα ειναι μ.... να μανουριαζεις πρωτη μερα στη δουλεια εξαιτιας τους...μη μας τυχει!!!