0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σωστα τα λες φιλε μου!Μηπως επειδη ειμαστε επιστημη που εξελίσσεται μερα παρα μερα θεωρουν περριτο το βιβλιο!!!!
Αλλά παρόλα αυτά έκριναν πως θα πρέπει να διδάσκεται, έστω μέχρι προπερσι, αλλα για τοσα χρονια, το πλέον αναχρονιστικό βιβλιο που έχει υπάρξει, βλέπε Τεχνολογία Επικοινωνιων..φυσικα υπαρχουν πιο σημαντικα θεματα απο το παραδειγμα που εδωσα..Από που να τα πιασεις βασικά..
Χα το εχω "διδαξει" . Φυσικα οταν ανελαβα υπηρεσια Νοεμβρη μηνα ,τα παιδια μεχρι τοτε με την μονιμη πληροφορικο το πηγαιναν κατα γραμμα το βιβλιο κ τα ειχε πεθανει στο γραψιμο. Εγω ηθελα να τους πω να το πεταξουν αλλα... Ασε που μου επεσε απο το ραφι κ μου εσπασε το πληκτρολογιο
anneta καλησπερα....εχουν γινει 360 προσληψεις μεχρι σημερα...ενας συναδελφος απο αυτους δεν βρεθηκε να πας πει καποιο νεο απο την περιοχη του...ευχαριστο -δυσαρεστο τελος παντων...κριμα .....
Μη θεωρείτε δεδομένο ότι και όλοι οι άλλοι γνωρίζουν και ενημερώνονται από το forum. Όπως επίσης και το ότι έχουν κάποια εικόνα από το τι γίνεται στη βθμια που παρουσιάστηκαν. Στη
Μακρια απο βθμια βοιωτιας....Anneta, μονο γουατσαπ!!!Καμια προβλεψη για 3η φαση αθμια εχουμε?? Ειχα ξαναγραψει, πως ανησυχω μηπως αρχίσουν τα μειωμενου....
Γ' Κυκλάδων 3 κενάΔ' Κυκλάδων 3 κενάΜετά τις χθεσινές τοποθετήσεις...
Δικαιούμαστε 30+30 προτιμήσεις, πλήρους και μειωμένου ωραρίου μαζί. Δε φτάνουν σε πολλούς για να δηλώσουν όλες τις περιοχές που είναι διατεθειμένοι να πάνε. Έτσι βάζουν το κουτάκι. Το κουτάκι σημαίνει "όλες οι υπόλοιπες περιοχές", αλλά δε σημαίνει ότι είναι διατεθειμένοι να πάνε σε όλες τις υπόλοιπες περιοχές. Ρισκάρουν και ελπίζουν πως αν τους πιάσει το κουτάκι, θα είναι σε μια περιοχή που είναι διατεθειμένοι να πάνε. Αν δεν είναι, δεν παρουσιάζονται. Δηλαδή κουτάκι για κάποιον μπορεί να είναι Γ' Κυκλάδων και Δ' Δωδεκανήσου. Στις Κυκλάδες μπορεί να είναι διατεθειμένος να πάει, στα Δωδεκάνησα όχι. Δε χωράνε όμως οι Κυκλάδες για να μπουν στις προτιμήσεις, οπότε πηγαίνουν στο κουτάκι.