0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μάλλον είσαι ΠΕ20 και παίζει το θέμα της ποσόστωσης στης προσλήψεις. Κάθε φορά που προσλαμβάνει το 60% είναι από ΠΕ19 και το 40% είναι από ΠΕ20. Η σειρά των ΠΕ19 έχει φτάσει πιο χαμηλά στον πίνακα απ'ότι των ΠΕ20
χθες πάντως πήραν 2 ατομα πε20 στην περιοχή μου που είναι πιο κάτω απο εμένα στον πίνακα και όχι εμένα που ειμαι και πιο πάνω και πε19. Γιατι δεν καταλαβαίνω..
Μηπως ειναι μειωμένου ωραρίου και εσυ δεν το ειχες βαλει??ΗΔεν εβαλες κουτακι???
έτσι είναι, δυστυχώς.
μειωμένου είναι αλλα το έχω δηλωσει και εγώ. Κουτάκι δεν έχω βάλει, αλλα τι σημασία έχει αυτο; αφου προηγούμαι στον πίνακα.εχει σημασία το ότι είχα δηλωσει μόνο αυτη την περιοχή;
Καλημερα σε ολους...θα κανω ενα απολογισμο των προσληψεων σε ειδικοτητες για το σχολικο ετος 2015-2016 εναντι του 2014-2015....Ειχαμε 3416 το 2014-2015 και 3568 το 2015-2016...αυξηση δηλαδη 152 προσληψεων...Μια αυξηση που στην ουσια δεν απορροφαται στο συνολο των ειδικοτητων...πχ ειχαμε αυξηση 110 προσληψεων σε πε05 και πε07...αρα για τις υπολοιπες ειδικοτητες ειχαμε αυξηση 40 προσληψεων..και εδω αρχιζει το μαγειρεμα...στις ιδιες δηλαδη προσληψεις με περυσι εχουμε πε06 ιδιες με περυσι...αφαιρει 50 απο πε32....24 απο πε19-πε20...17 απο πε08...και τις παιζει σε πε11.-.πε16...-πε18 στα ιδια με περυσι..και ολα αυτα σε μια σημαντικη αυξηση των προσληψεων σε ΠΕ εφετος εναντι των περσινων...1206 προσληψεις περισσοτερες...και να φανταστειτε οτι αδικημενοι ειναι οι πε60...που ειναι 200 προσληψεις λιγοτερες απο περυσι....Δεν ξερω ισως στην πορεια να αλλαξει κατι για τον κλαδο...γιατι δεν μπορει στις φετινες προσληψεις να εχουμε λιγοτερες εναντι της περσινης χρονιας σε συνολο 18600 προσληψεων οταν φετος εχουμε 22500...
Προφανώς παίζουν ρόλο οι συνταξιοδοτήσεις...Εμείς χωρίς να υπάρξει αύξηση θέσεων πάνω κάτω σταθεροί θα μένουμε.Δάσκαλοι, αγγλικοί, γυμναστές είναι παλιές ειδικότητες οποότε κάθε χρόνο συνταξιοτούνται αρκετοί... (μέχρι τώρα τουλάχιστον γιατί με το καινούριο συνταξιοδοτικό...)
ΛΟΙΠΟΝ, η περιοχη σου ΔΕΝ εδωσε ολοκληρο κενο, αλλα 2 μειωμενου (διότι, θα βρίσκονται αρκετα μακρια οι περιοχες αυτες μεταξύ τους.) και για να σε προσπεράσει, ισως ξεχασες να δηλώσεις μειωμένου την περιοχη αυτη.