0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Tolakis αυτα γνωριζω κι εγω που αναφερει ο συναδελφος! Παντως ελαχιστοι απο τον κλαδο μας θα ναι αλλα εγω που ξερω κανα 2 περιπτωσεις που εχουν ειδικη+επαρκεια ειναι αγορασμενα απο το εξωτερικο .............Εχω κανει ενσταση κ δεν εχω δικαιωθει γιατι ειναι αναγνωρισμενα κανονικα.ασχετα αν ο υποψηφιος δεν πατησε πανω απο 3 φορες ,οχι στη σχολη, στη χωρα που του το προσφερε!!!!!!!!!!!!!Γιατι ρωτας; τι ψαχνεις;
....κάποτε θ αλλάξουν τα πράγματα κ όλοι θα βρεθούν εκεί που αξίζουν!
Θα χρειασθεί να περιμένεις πολύ.Η ελληνική πραγματικότητα, ποτέ δεν ανέκοψε τη φόρα της μετριότητας, αντίθετα η προώθηση στο επόμενο στάδιο ήταν ο κανόνας.Οι λόγοι: Ο "μπάρμπας" , η κόπωςη , ωχαδερφισμός, η τάχα μου αλληλεγγύη, ο φόβος διαφοροποιησης, η ασχετοσύνη.Το επόμενο στάδιο με τη σειρά του, χωρίς πολλές διατυπώσεις αλλά με εξασφαλισμένη τη σφραγίδα του νομότυπου, συνέχιζε την προώθηση της μετριότητας στο παραπάνω επίπεδο.Στο τέλος 'ερχεται η Δημοκρατία μας για να κάνει τη διαπίστωση ότι "κουτσοί στραβοί στον Αγιο Παντελεήμονα".Καταλήξαμε στη Δημοκρατία των διαπιστώσεων, επειδή δεν ζήσαμε σε μια Δημοκρατία που ευημερεί , που προάγει την προσπάθεια και την αξιοσύνη, ακριβως επειδή "φοβόταν" να αναμετρηθεί με τον εαυτό της.Γράφαμε στους τοίχους ό,τι θέλαμε, στα πανεπιστήμια καναμε τις καταληψεις τη μια μετα την αλλη , το επτα το καναμε δεκα τρια στο μαθητη "για να μη μεινει στην ιδια ταξη το παιδι", αξιολόγηση δεν δεχόμασταν με την καμία, περηφανευομαστε οτι ειμαστε από τη χωρα του Ιπποκρατη ενω ταυτοχρονα στα νοσοκομεια το φακελλακι έτρεχε σαν αστραπη, "εχουμε εμπιστοσυνη στην ελληνικη Δικαιοσυνη" λεγαμε και οι δικες χρειάζονταν 6-7 χρονια για να εκδικαστούν, όλα αυτα και άλλα πολλά κάναμε, παρόλα αυτά πιστεύαμε ότι έχουμε Δημοκρατία.Για αυτό σου λέω, θα πρέπει να περιμένεις πολύ.
elia μην αγχώνεσαι ή μάλλον μην θίγεσαι γιατι δεν έχω κάνει ένσταση σε εσένα!Χρόνο δεν χάνω να είσαι σίγουρη! Απλά βεβαιώθηκα πόσο ξεφτιλισμένα είναι τα πράγματαΚι αν χρειαστεί θα το ξανακάνω κ θα το ξανακάνω κ θα το ξανακάνω κάαααααααααποια στιγμή κάποτε θ αλλάξουν τα πράγματα κ όλοι θα βρεθούν εκεί που αξίζουν!
@anneta δύο άτομα.