0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για όσους είμαστε όχι σε καλή σειρά του πίνακα και είμαστε και από τα βόρεια, είναι μια ευκαιρία να δουλέψουμε έστω ΑΜΩ στον τόπο μας. Και σίγουρα από την ανεργία, καλύτερα ΑΜΩ.Όμως, ξέρουμε ότι ο μισθός είναι όπως και στους αναπληρωτές της Γενικής και πάει αναλογικά για τους ΑΜΩ;Επίσης, αναφέρει ότι : "Ο χρόνος υπηρεσίας στις ΔΥΕΠ προσμετράται ως χρόνος διδακτικής προϋπηρεσίας."Εγώ όπως το διαβάζω καταλαβαίνω ότι ΔΕΝ θα υπολογίζεται σαν προϋπηρεσία στους πίνακες των αναπληρωτών. Μεγάλο το ρίσκο...και το χειρότερο είναι ότι σου απενεργοποιεί και την αίτηση στη γενική. Όχι ρε φίλε, να ισχύει η αίτησή μου και να επιλέξω εγώ που θέλω όταν και αν με καλέσουνε σε ένα από τα δύο.
Ποια είναι όμως όχι καλή σειρά στον πίνακα φέτος;;;Εγώ που είμαι κοντά στο 500 έχω μπερδευτεί πολύ με το αν πρέπει να βάλω για τους πρόσφυγες ή όχι....
500 και μη τρίτεκνος; Προσωπική μου άποψη, πολύ δύσκολα. Εδώ δεν είναι σίγουροι αυτοί που είναι στο 300... Αυτοί στο 500 είχαν ελπίδες στη δευτεροβάθμια. Αλλά είχαν ελπίδες γιατί οι πιο πάνω έφευγαν στην πρωτοβάθμια. Τώρα φεύγουν πιο δύσκολα... Αλλά επαναλαμβάνω, καθαρά προσωπική μου άποψη
Τα αγωνιστικά αντανακλαστικά του κλάδου των δασκάλων πραγματικά πρέπει να γίνουν υπόδειγμα για μας για το πώς πρέπει να πετύχαίνουμε αύτα που ζητάμε !!
Και πολλοι τους ειναι αν σκεφτεις οτι μπορει να παρουν μονο 20 !!!!!Οσον αφορα τα κενα της πρωτοβαθμιας δεν γινεται να ειναι ακομα 201 εφοσον καμποσοι δεν εκαναν αναληψη υπηρεσιας στην α φαση!
Προσλήψεις 90 αναπληρωτών για τις προσφυγικές δομέςΣυνολικά 90 αναπληρωτές προσλαμβάνονται σήμερα για τις προσφυγικές δομές.Αναλυτικά:ΠΕ02 10ΠΕ03 5ΠΕ70 26ΠΕ06 20ΠΕ11 11ΠΕ 19-20 9ΠΕ08 6ΠΕ32 3Τ σύστημα έτρεξε και για ειδική αγωγή και για προσφυγικές δομές και μόλις ελεγχθούν οι πίνακες θα αναρτηθούν τα ονόματα.Προσλήψεις γενικής ,κατά πάσα πιθανότητα,από Δευτέρα.mpratis- facebook