0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι όταν βρίζετε τον κλάδο βρίζεται και τον εαυτό σας. Επίσης όταν βρίζεται τους συναδέλφους σας που δουλεύουν φέτος και δεν κάνουν τίποτα για να σας βοηθήσουν είναι σαν να βρίζετε και τους εαυτούς, αφού και εσείς κάνατε τα ίδια τις προηγούμενες χρονιές που δουλεύατε! Το ότι ο κλάδος πάει κατά διαόλου είναι γνωστό, με το να βρίζετε τους συναδέλφους σας δεν κερδίζετε τίποτα. Αυτοί που δουλεύουν είναι 200 - 300 άτομα, ενώ αυτοί που δε δουλεύουν πολλοί περισσότεροι. Άρα αυτοί που δεν αντιδρούνε είστε εσείς που δε δουλεύετε:α) και περισσότεροι είστε, οπότε η φωνή σας θα ήταν πιο δυνατή από τη δική μαςβ) και δεν είστε διασκορπισμένοι στου διαόλου τη μάνα, οπότε πιο εύκολα θα μπορούσατε να μαζευτείτε π.χ. σε κάνα υπουργείο και να διαμαρτυρηθείτε γ) και μεγαλύτερο κίνητρο έχετε από μας για δραστικές κινητοποιήσεις, αφού έστω εμείς για φέτος δουλεύουμε.Οπότε την επόμενη φορά που θα νιώσετε την ανάγκη να βρίσετε κάποιον για να εκτονωθείτε απλά κοιτάξτε στον καθρέφτη ...
Τι να κάνεις;;;;;;;;;;Να δώσεις 20
Εφη πρωτον σ ευχαριστω παρα πολυ που μπηκες μετα απο τοσους μηνες ( 24 Σεπτεμβρη) τωρα το Γεναρη στο pde προκειμενου να μου κανεις αναφορα στο συντονιστη!Και κατα δευτερον θα ηθελα να σου πω να μπαινεις πιο συχνα γιατι θα βαρεθεις να βλεπεις τατοιου ειδους μηνυματακια μου!!!!Ζηλευω ναι ...την αναισθησια σας!!!!
Ποιός σου είπε ότι δεν μπαίνω, απλά δεν έχω να προσθέσω καμία πληροφορία ούτε να βοηθήσω ούτε να ρωτήσω κάτι.Απλά κάποιες φορές αν δεν έχεις να πεις κάτι καλύτερα να μην μιλάς.... Επιπλέον δεν είπα σε κανένα συντονιστή να σε κάνει ντα. Αν τώρα θέλεις να αυτό λυπάσαι και σε κάνεις να νιώθεις καλύτερα κάντο. Θα ξαναγράψω όταν έχει νόημα όχι απλά για να πω ότι γράφω.... Καλή συνέχεια και σου εύχομαι να σε πάρουν!
Εμένα γιατί σβήστηκε το post μου; ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑ