0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Ανθή στις Αυγούστου 09, 2011, 01:24:55 amΟι τρίτεκνες έχουν 3 παιδιά άλλα φροντίζουν κι ένα σπίτι+τον ευατό τους +σύζυγο= 5μελής...και οι πολύτεκνες πάει λέγοντας...Πάντως το θέμα είναι ότι κι όλοι αυτοί βγήκαν από τις ίδιες σχολές που τελείωσες κι εσύ και έχουν τα ίδια πτυχία!!!!! Δεν καταλαβαίνω τον λόγω που ο κάποιος άλλος να αξίζει περισσότερο? Ο ΑΣΕΠ πιστεύεις ότι βγάζει τους καλύτερους εκπαιδευτικούς ή τους καλύτερους "παπαγάλους" Η αξία του κάθε εκπαιδευτικού φαίνεται στην τάξη!!!! Αυτό μου λέει η εμπειρία μου και ως μαθήτρια...και ως μητέρα ...και ως εκπαιδευτικός!!!δεν θα χρεωθουμε εμεις της επιλογες οσων ηθελαν να κανουν πολλα παιδια .το καλυτερο ειναι αυτο που θα γινει στον καινουργιο ασεπ ,να γραφει καποιος στον ασεπ και συμφωνα με την βαθμολογια του να μοριοδοτουνται και τα παιδια του.δεν θεωρω οτι ειμαι παραλογη σ αυτο που λεω .Αναγνωριζω οτι ειναι πολυ σημαντικο να κανεισ παιδια και αντιλαμβανομαι οτι ειναι πολυ δυσκολο να διαβαζεις για ασεπ και να εχεισ οικογενεια αλλα θεωρω αδικο να ερχονται απο το πουθενα οι πολυτεκνοι και να διοριζονται η να παιρνουν τριτεκνουσ αναπληρωτεσ που εχουν λιγοτερα μορια απο μενα
Οι τρίτεκνες έχουν 3 παιδιά άλλα φροντίζουν κι ένα σπίτι+τον ευατό τους +σύζυγο= 5μελής...και οι πολύτεκνες πάει λέγοντας...Πάντως το θέμα είναι ότι κι όλοι αυτοί βγήκαν από τις ίδιες σχολές που τελείωσες κι εσύ και έχουν τα ίδια πτυχία!!!!! Δεν καταλαβαίνω τον λόγω που ο κάποιος άλλος να αξίζει περισσότερο? Ο ΑΣΕΠ πιστεύεις ότι βγάζει τους καλύτερους εκπαιδευτικούς ή τους καλύτερους "παπαγάλους" Η αξία του κάθε εκπαιδευτικού φαίνεται στην τάξη!!!! Αυτό μου λέει η εμπειρία μου και ως μαθήτρια...και ως μητέρα ...και ως εκπαιδευτικός!!!
δεν θα χρεωθουμε εμεις της επιλογες οσων ηθελαν να κανουν πολλα παιδια .το καλυτερο ειναι αυτο που θα γινει στον καινουργιο ασεπ ,να γραφει καποιος στον ασεπ και συμφωνα με την βαθμολογια του να μοριοδοτουνται και τα παιδια του.δεν θεωρω οτι ειμαι παραλογη σ αυτο που λεω .Αναγνωριζω οτι ειναι πολυ σημαντικο να κανεισ παιδια και αντιλαμβανομαι οτι ειναι πολυ δυσκολο να διαβαζεις για ασεπ και να εχεισ οικογενεια αλλα θεωρω αδικο να ερχονται απο το πουθενα οι πολυτεκνοι και να διοριζονται η να παιρνουν τριτεκνουσ αναπληρωτεσ που εχουν λιγοτερα μορια απο μενα
ουσιαστικα δεν κατηγορουμαι τουσ τριτεκνουσ και τους πολυτεκνους αλλα το κρατος μας που ειναι ενα χαλι μαυρο .Απλα και εμεισ εκφραζουμαι την αγανακτηση μασ και την αδικια που γινεται εις βαρος μασ
χι χι σε προλαβα