*

Αποστολέας Θέμα: Ανάρτηση πινάκων αναπληρωτών 2011-2012  (Αναγνώστηκε 35245 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος fantastic06

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: Ανάρτηση πινάκων αναπληρωτών 2011-2012
« Απάντηση #56 στις: Αυγούστου 09, 2011, 12:44:01 am »
Εγω παλι τα'χω με τους  οαεαδιτες και φυσικα με υον Σπηλιωτοπουλο που για να βολεψει δικια του (την ξερω) μας κατσικωθηκαν και απο τον πινακα μηδενικης προυπηρεσιαςκαποια κυρια ξενογλωσση φετος διοριζεται,ενω εγω η τριτεκνη-κοροιδο τεσσερα χρονια παρατησα τα παιδια μου για τον πολυποθητο διορισμο και μολις εφτασα στην πρωτη εικοσαδα τα πραγματα ερχονται παλι αναποδα με τους μηδενικους διορισμους -πε06-και ....f........ luck.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:45:59 »

Αποσυνδεδεμένος mes

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Αυγούστου 09, 2011, 12:49:40 am »
...και που να δεις φετος τι θα βγαλουν...ολο και κατι να περιμενουμε!!!

Αποσυνδεδεμένος Ελεάνθη

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Αυγούστου 09, 2011, 01:10:17 am »

Ασφαλώς και δεν πιστεύω ότι ο ΑΣΕΠ είναι αντικειμενικό κριτήριο, ή η καλύτερη μέθοδος αξιολόγησης. Απλά όταν κρινόμαστε όλοι με το ίδιο σύστημα δεν είναι δίκαιο, κατά τη γνώμη μου, κάποιος να το προσπερνά επειδή έχει ένα παιδί παραπάνω. Και το λέω αυτό γιατί ξέρω νηπιαγωγό με δύο παιδιά που φέτος έχασε την αναπλήρωση για 30 άτομα. Η προσπάθεια αυτής αξίζει λιγότερο επειδή έχει ένα παιδί λιγότερο; Αυτό μόνο λέω εγώ.
[/quote]++++++++δεν πρεπει να ειναι κριτηριο τα ποσα παιδια εχεις για τον διορισμο ειτε  σαν μονιμος ειτε σαν αναπληρωτρια .Ελεοσ πια

Αποσυνδεδεμένος Ελεάνθη

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Αυγούστου 09, 2011, 01:24:55 am »

Οι τρίτεκνες έχουν 3 παιδιά άλλα φροντίζουν κι ένα σπίτι+τον ευατό τους +σύζυγο= 5μελής...και οι πολύτεκνες πάει λέγοντας...Πάντως το θέμα είναι ότι κι όλοι αυτοί βγήκαν από τις ίδιες σχολές που τελείωσες κι εσύ και έχουν τα ίδια πτυχία!!!!! Δεν καταλαβαίνω τον λόγω που ο κάποιος άλλος να αξίζει περισσότερο???? Ο ΑΣΕΠ πιστεύεις ότι βγάζει τους καλύτερους εκπαιδευτικούς ή τους καλύτερους "παπαγάλους"??? Η αξία του κάθε εκπαιδευτικού φαίνεται στην τάξη!!!! Αυτό μου λέει η εμπειρία μου και ως μαθήτρια...και ως μητέρα ...και ως εκπαιδευτικός!!!
[/quote]δεν θα χρεωθουμε εμεις της επιλογες οσων ηθελαν να κανουν πολλα παιδια .το καλυτερο ειναι αυτο που θα γινει στον καινουργιο ασεπ ,να γραφει καποιος στον ασεπ και συμφωνα με την βαθμολογια του να μοριοδοτουνται και τα παιδια του.δεν θεωρω οτι ειμαι παραλογη σ αυτο που λεω .Αναγνωριζω οτι ειναι πολυ σημαντικο να κανεισ παιδια και αντιλαμβανομαι οτι ειναι πολυ δυσκολο να διαβαζεις για ασεπ και να εχεισ οικογενεια αλλα θεωρω αδικο να ερχονται απο το πουθενα οι πολυτεκνοι και να διοριζονται η να παιρνουν τριτεκνουσ αναπληρωτεσ που εχουν λιγοτερα μορια απο μενα

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:45:59 »

Αποσυνδεδεμένος stargate

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Αυγούστου 09, 2011, 01:32:22 am »
Παράθεση

Οι τρίτεκνες έχουν 3 παιδιά άλλα φροντίζουν κι ένα σπίτι+τον ευατό τους +σύζυγο= 5μελής...και οι πολύτεκνες πάει λέγοντας...Πάντως το θέμα είναι ότι κι όλοι αυτοί βγήκαν από τις ίδιες σχολές που τελείωσες κι εσύ και έχουν τα ίδια πτυχία!!!!! Δεν καταλαβαίνω τον λόγω που ο κάποιος άλλος να αξίζει περισσότερο???? Ο ΑΣΕΠ πιστεύεις ότι βγάζει τους καλύτερους εκπαιδευτικούς ή τους καλύτερους "παπαγάλους"??? Η αξία του κάθε εκπαιδευτικού φαίνεται στην τάξη!!!! Αυτό μου λέει η εμπειρία μου και ως μαθήτρια...και ως μητέρα ...και ως εκπαιδευτικός!!!
δεν θα χρεωθουμε εμεις της επιλογες οσων ηθελαν να κανουν πολλα παιδια .το καλυτερο ειναι αυτο που θα γινει στον καινουργιο ασεπ ,να γραφει καποιος στον ασεπ και συμφωνα με την βαθμολογια του να μοριοδοτουνται και τα παιδια του.δεν θεωρω οτι ειμαι παραλογη σ αυτο που λεω .Αναγνωριζω οτι ειναι πολυ σημαντικο να κανεισ παιδια και αντιλαμβανομαι οτι ειναι πολυ δυσκολο να διαβαζεις για ασεπ και να εχεισ οικογενεια αλλα θεωρω αδικο να ερχονται απο το πουθενα οι πολυτεκνοι και να διοριζονται η να παιρνουν τριτεκνουσ αναπληρωτεσ που εχουν λιγοτερα μορια απο μενα

Αυτό είναι θέμα "κοινωνικής πολιτικής" και επειδή τα επιδόματα και οι μισθοί δεν θα είναι ποτέ σοβαροί σ'αυτή τη χώρα δίνουν μόρια στους διαγωνισμούς και παροχές που δεν έχουν κόστος για το κράτος.  >:(
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 09, 2011, 02:44:52 am από stargate »

Αποσυνδεδεμένος Ελεάνθη

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Αυγούστου 09, 2011, 01:39:50 am »

Αυτό είναι θέμα "κοινωνικής πολιτικής" και επειδή τα επιδόματα και οι μισθοί δεν θα είναι ποτέ σοβαροί σ'αυτή τη χώρα δίνουν μόρια στους διαγωνισμούς και παροχές που δεν έχουν κόστος για το κράτος.  >:(
[/quote]ουσιαστικα δεν κατηγορουμαι τουσ τριτεκνουσ και τους πολυτεκνους αλλα το κρατος μας που ειναι ενα χαλι μαυρο .Απλα και εμεισ εκφραζουμαι την αγανακτηση μασ και την αδικια που γινεται εις βαρος μασ

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Αυγούστου 09, 2011, 01:42:11 am »
δεν θα χρεωθουμε εμεις της επιλογες οσων ηθελαν να κανουν πολλα παιδια .το καλυτερο ειναι αυτο που θα γινει στον καινουργιο ασεπ ,να γραφει καποιος στον ασεπ και συμφωνα με την βαθμολογια του να μοριοδοτουνται και τα παιδια του.δεν θεωρω οτι ειμαι παραλογη σ αυτο που λεω .Αναγνωριζω οτι ειναι πολυ σημαντικο να κανεισ παιδια και αντιλαμβανομαι οτι ειναι πολυ δυσκολο να διαβαζεις για ασεπ και να εχεισ οικογενεια αλλα θεωρω αδικο να ερχονται απο το πουθενα οι πολυτεκνοι και να διοριζονται η να παιρνουν τριτεκνουσ αναπληρωτεσ που εχουν λιγοτερα μορια απο μενα
Συμφωνώ Ανθή. Πολλοί τρίτεκνοι όμως το βλέπουν σαν "επίθεση" εναντίον τους. Όμως εγώ έχω πρόβλημα μ'αυτό το σύστημα και όχι με τους ίδιους τους τρίτεκνους σαν ανθρώπους ή σαν επαγγελματίες.
ουσιαστικα δεν κατηγορουμαι τουσ τριτεκνουσ και τους πολυτεκνους αλλα το κρατος μας που ειναι ενα χαλι μαυρο .Απλα και εμεισ εκφραζουμαι την αγανακτηση μασ και την αδικια που γινεται εις βαρος μασ
Έγραψες ακριβώς αυτό που έγραφα!
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος Ελεάνθη

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Αυγούστου 09, 2011, 01:44:53 am »

[/quote]
Έγραψες ακριβώς αυτό που έγραφα!
[/quote]χι χι σε προλαβα

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Αυγούστου 09, 2011, 01:48:06 am »
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
« Απάντηση #65 στις: Αυγούστου 09, 2011, 01:51:53 am »
[quote author=
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος Ελεάνθη

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Αυγούστου 09, 2011, 02:03:10 am »
ξερετε κατι?και εγω αν ημουν τριτεκνη η πολυτεκνη θα εκμεταλευομουν την νομοθεσια του κρατους ,μεσα σε εισαγωγικα λεω το θα εκμεταλευομουν ,αλλα θα παραδεχομουν οτι ειναι αδικια  ωσ προσ τους αλλους που  δεν εχουν τοσα παιδια η καθολου.Θα θελα μια μερα να το ακουσω αυτο ρε παιδια απο εναν τριτεκνο η πολυτεκνο οτι εχουμε δικιο σ αυτα που λεμε κι οχι να μιλανε κι απο πανω

Αποσυνδεδεμένος Ελεάνθη

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Αυγούστου 09, 2011, 02:05:53 am »
βεβαια αν τα παιδια που θα εκανα ηταν επειδη το ηθελα κι οχι ωσ ο δρομοσ για τον διορισμο γιατι υπαρχουν και ορισμενοι που σκεφτονται ετσι.θελω να πιστευω οτι ειναι λιγοι αυτοι

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Αυγούστου 09, 2011, 09:22:15 am »
To θεμα με τους πολυτεκνους,περα απο την ευαισθησια που εκ "φυσεως" εχει και ολοι μας το καταλαβαινουμε,θεωρω πως οσο αφορα τα εκπαιδευτικα, εγω τουλαχιστον,καθε φορα που παω να το προσεγγισω βρισκομαι διαρκως σε "αστάθεια", αν δηλ.αυτο που λεω ειναι ετσι ή οχι. Δεν ειμαι πολυτεκνος και δεν μπορω με βεβαιοτητα να παρω θεση.
Ομως, οσο αφορα το αν ειναι "καλοι" εκπ/κοι νομιζω οτι ουτε και ο ΑΣΕΠ μας εγγυαται πως ειμαστε "αστερια" στην εκπαιδευση.Απλα μας δινει το εισητηριο να μπουμε και τιποτε αλλο.
Επομενως, αυτο το επιχειρημα το αφηνουμε στην ακρη.

Θα πρεπει ομως, να δουμε ποιους ενννοουμε λεγοντας "πολυτεκνους". Απ'οσο ξερω, και δω ας με διορθωσει παλι καποιος αν πεφτω σε σφαλμα, πολυτεκνοι θεωρουνται οι εχοντες 4 παιδια. Η συνομοσπονδια πολυτεκνων θυμαμαι εκανε αγωνες για να εχουν οι 3τεκνοι τα ιδια διακιωματα με τους πολυτεκνους 4 παιδιων. Δεν ξερω αν τα καταφερε!

Και εν παση περιπτωση αν οι διορισμοι εξακολουθουσαν να ειναι "κανονικοι" νομιζω πως ελαχιστα εως καθολου δεν θα μιλουσαμε τωρα για τους πολυτεκνους γιατι δεν ειναι πολλοι,ετσι κι αλλιως.

Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
« Απάντηση #69 στις: Αυγούστου 09, 2011, 11:41:09 am »
εγω παλι βρε Μαρκο ποτε δε βρεθηκα σε ασταθεια για το συγκεκριμενο θεμα. ναι, θελει το κρατος να κανει κοινωνικη πολιτικη? ας την κανει, αλλα οχι να διοριζει μεριδα ανθρωπων εις βαρος αλλων. και μ'αυτο δεν εχουν να κανουν οι ελαχιστοι διορισμοι και 10000 να διοριζε παλι το ιδιο θα ελεγα. γιατι δηλαδη καποιος με 3 και 4 παιδια θεωρειται καλυτερος εκπαιδευτικος απο μενα που εχω ενα?
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182654