0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγω παλι βρε Μαρκο ποτε δε βρεθηκα σε ασταθεια για το συγκεκριμενο θεμα. ναι, θελει το κρατος να κανει κοινωνικη πολιτικη? ας την κανει, αλλα οχι να διοριζει μεριδα ανθρωπων εις βαρος αλλων. και μ'αυτο δεν εχουν να κανουν οι ελαχιστοι διορισμοι και 10000 να διοριζε παλι το ιδιο θα ελεγα. γιατι δηλαδη καποιος με 3 και 4 παιδια θεωρειται καλυτερος εκπαιδευτικος απο μενα που εχω ενα?
Παράθεση από: giota8 στις Αυγούστου 09, 2011, 11:41:09 amεγω παλι βρε Μαρκο ποτε δε βρεθηκα σε ασταθεια για το συγκεκριμενο θεμα. ναι, θελει το κρατος να κανει κοινωνικη πολιτικη? ας την κανει, αλλα οχι να διοριζει μεριδα ανθρωπων εις βαρος αλλων. και μ'αυτο δεν εχουν να κανουν οι ελαχιστοι διορισμοι και 10000 να διοριζε παλι το ιδιο θα ελεγα. γιατι δηλαδη καποιος με 3 και 4 παιδια θεωρειται καλυτερος εκπαιδευτικος απο μενα που εχω ενα? Ακριβώς αυτό λέμε. Και πολλοί να ήταν οι διορισμοί και λίγοι να ήταν πάλι κάποιοι θα έχαναν τη θέση τους.
Το θέμα είναι ότι η πολυτεκνία είναι επιλογή και αυτοί που έχουν πολλά παιδιά βεβαίως έχουν και περισσότερες υποχρεώσεις και προσφέρουν στο κράτος που υποφέρει από υπογεννητικότητα, αλλά άλλο είναι να τους δίνει το κράτος φθηνά εισιτήρια, δωρεάν διακοπές, αφορολόγητο, επιδόματα, κλ.π., και άλλο να παίρνουν τη θέση κάποιου άλλου σε αδιάβλητο διαγωνισμό. Εκεί υπάρχουν άτομα που πλήττονται άμεσα.
οπως το βλεπει ο καθενας...και εγω εχω δωσει ασεπ, εχω περασει 9 χρονια ωρομισθιας και αναπληρωσης, ειμαι 40 χρονων και εχω παιδι που σπουδαζει στο τριτο ετος του πανεπιστημιου... επειδη ειχα ενα παιδι ακομα ταλαιπωρουμαι!!! και η τριτεκνη στο διπλανο λυκειο, που διοριστηκε με ελαχιστα μορια, ελεγε πως δεν την κουναει κανενας (μιλαμε για το θρασσοοος!!!) πως λοιπον να μην τους βλεπω εχθρικα!!! το παιζουν κιολας!!!
Παράθεση από: giota8 στις Αυγούστου 09, 2011, 11:41:09 amεγω παλι βρε Μαρκο ποτε δε βρεθηκα σε ασταθεια για το συγκεκριμενο θεμα. ναι, θελει το κρατος να κανει κοινωνικη πολιτικη? ας την κανει, αλλα οχι να διοριζει μεριδα ανθρωπων εις βαρος αλλων. και μ'αυτο δεν εχουν να κανουν οι ελαχιστοι διορισμοι και 10000 να διοριζε παλι το ιδιο θα ελεγα. γιατι δηλαδη καποιος με 3 και 4 παιδια θεωρειται καλυτερος εκπαιδευτικος απο μενα που εχω ενα?δε θεωρειται ομως χειροτερος απο εναν που εχει δωσει ΑΣΕΠ. Γιατι ο ΑΣΕΠ σου δινει το εισητηριο να μπεις στην εκπ/ση, οχι την ικανοτητα στη διδασκαλια που μπορει καποιος να την εχει ή να μην την εχει.Επιμενω πως αν οι διορισμοι ηταν αρκετοι, λιγη σημασια θα ειχε, γιατι προκειται για αμελητεα ποσοτητα. Ας δουμε λιγο τους αριθμους. Τελος, να κανω ξεκαθαρο πως δεν υπερσπιζομαι τους πολυτεκνους αλλα δεν τους μεμφομαι περισσοτερο απο τις αλλες κατηγοριες (ΟΑΕΔ,ΠΔΣ) που ειναι και οι πολυπληθεστεροι! Σε ολα αυτα ομως, φταινε οι "πολιτικές" και οχι τα ατομα.
πουθενα δεν ειπα οτι ο ΑΣΕΠ σε κανει καλυτερο εκπαιδευτικο και μπορει να σου δινει το εισητηριο να μπεις στην εκπαιδευση αλλα τουλαχιστον ΕΙΝΑΙ σχετικος με την εκπαιδευση, το ποσα παιδια εχει ο καθενας τι σχεση εχει?
Παράθεση από: giota8 στις Αυγούστου 09, 2011, 01:06:24 pmπουθενα δεν ειπα οτι ο ΑΣΕΠ σε κανει καλυτερο εκπαιδευτικο και μπορει να σου δινει το εισητηριο να μπεις στην εκπαιδευση αλλα τουλαχιστον ΕΙΝΑΙ σχετικος με την εκπαιδευση, το ποσα παιδια εχει ο καθενας τι σχεση εχει?εχει να κανει με την Παιδαγωγικη ! Κοιταξτε, αυτη ειναι η δικη μου αποψη, η οποια μπορει να ειναι εντελως λαθος. Μιλησα γενικα για τους πολυτεκνους και οχι μονο σε σχεση με ΠΕ60. Αυτο που λες mes το εχω ακουσει και απο αλλους συναδελφους. Πραγματικα ειναι λυπηρο να ζητας κατανόηση και απ την αλλη να δειχνεις "επαρση". Μια τετοια συμπεριφορα σε οδηγει και σε δικαιολογει να λες ακομα χειροτερα πραγματα (γιατι και γω καλος ειμαι αλλα μη δω κατι.....γιατι "φορτωνω")