0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: stellitsa12 στις Αυγούστου 09, 2011, 09:21:10 pmΠάντως στους χημικούς -δεν ξέρω αν το προσέξατε- δεν έχουν προστεθεί τα φετινά μόρια προϋπηρεσίας Σε καμία ειδικότητα δεν προστέθηκαν τα φετινά μόρια και ούτε πρόκειται
Πάντως στους χημικούς -δεν ξέρω αν το προσέξατε- δεν έχουν προστεθεί τα φετινά μόρια προϋπηρεσίας
Παράθεση από: adigoni στις Αυγούστου 09, 2011, 09:18:25 pmΠαράθεση από: sta8oukos στις Αυγούστου 09, 2011, 09:14:41 pmΑν μπορεί ας εξηγήσει κάποιος και σε μας τους καινούργιους και αμύητους, πώς ακριβώς γίνεται η σειρά επιλογής σε σχέση με τους ξεχωριστούς πίνακες Αναπληρωτών και Αναπληρωτών Μηδενικής Προϋπηρεσίας?Τελειώνουν με την κλήση των πρώτων και μετά περνούν στους δεύτερους?Ευχαριστώ Φιλαράκι, καλώς όρισες!!!!Χωρίς καμιά διάθεση να σε προσβάλλω, είπες μόλις ανέκδοτο!!!!!Ποτέ δε γίνεται πρόσληψη από τον πίνακα αναπληρωτών μηδενικής προϋπηρεσίας.Πρέπει να δώσεις ΑΣΕΠ και μετά.....Εξηγήσεις αναλυτικές μια άλλη φορά, γιατί τρέχουμε τώρα.....Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, δεν είχα καμία προσδοκία, αλλά οι αιτήσεις τζάμπα είναι οπότε δε βαριέσαι... (όχι σαν την ΑΣΠΑΙΤΕ ας πούμε που θέλουν και 50άρικο )Και μια δεύτερη ερώτηση, πάλι για τους πίνακες μηδενικής προϋπηρεσίας, η σειρά κατάταξης πώς ακριβώς προκύπτει? Ρωτάω γιατί είδα κάποιον που πήρε πτυχίο μόλις 1 (μία!) ημέρα πριν από μένα, με αρκετά μικρότερο βαθμό, και χωρίς να έχει στρατό/παιδαγωγική κατάρτιση/τριτεκνία, κι όμως είναι καμια εκατοστή θέσεις πιο ψηλά.Είναι τόσο υψηλό κριτήριο η ημέρα λήψης πτυχίου?Ευχαριστώ και πάλι και συγνώμη για το πρήξιμο.Καλά αποτελέσματα σε όλους!
Παράθεση από: sta8oukos στις Αυγούστου 09, 2011, 09:14:41 pmΑν μπορεί ας εξηγήσει κάποιος και σε μας τους καινούργιους και αμύητους, πώς ακριβώς γίνεται η σειρά επιλογής σε σχέση με τους ξεχωριστούς πίνακες Αναπληρωτών και Αναπληρωτών Μηδενικής Προϋπηρεσίας?Τελειώνουν με την κλήση των πρώτων και μετά περνούν στους δεύτερους?Ευχαριστώ Φιλαράκι, καλώς όρισες!!!!Χωρίς καμιά διάθεση να σε προσβάλλω, είπες μόλις ανέκδοτο!!!!!Ποτέ δε γίνεται πρόσληψη από τον πίνακα αναπληρωτών μηδενικής προϋπηρεσίας.Πρέπει να δώσεις ΑΣΕΠ και μετά.....Εξηγήσεις αναλυτικές μια άλλη φορά, γιατί τρέχουμε τώρα.....
Αν μπορεί ας εξηγήσει κάποιος και σε μας τους καινούργιους και αμύητους, πώς ακριβώς γίνεται η σειρά επιλογής σε σχέση με τους ξεχωριστούς πίνακες Αναπληρωτών και Αναπληρωτών Μηδενικής Προϋπηρεσίας?Τελειώνουν με την κλήση των πρώτων και μετά περνούν στους δεύτερους?Ευχαριστώ
Λύστε μου βρε παιδιά μιά απορία, αν κάποιος δεν έκανε αίτηση για αναπληρωτής μπορεί να διοριστεί?
Πρωτοβάθμια για άλλες ειδικότητες (ΠΕ19 κλπ) εκτός από δασκάλους και νηπιαγωγούς, δεν έχουν βγεί; γνωρίζει κανείς κάτι;
Μπορεί κάλποιος να ανεβασει το λινκ του ενιαίου διορισμών;
Έχω την εντύπωση ότι στο 24μηνο μπήκαν φέτος καινούργια άτομα και μάλιστα σε πρώτες θέσεις.ΠΕ03 Δείτε το και σεις, γιατί υποτίθεται είναι κλειδωμένοι.